Re: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות
חודש פברואר נגמר, עם 3% רווח. יכול היה להיות יותר טוב, אבל כמו שכתבתי, הברקתי החודש בתיזמונים גרועים.
אני נתקל בבעיה שאני לא יודע יותר מדי מה לעשות איתה.
אני לא מקבל זיכוי במס על ההפסד של 2010.
אז נכון שבסוף שנה אני אגיש בלה בלה בלה, ואקבל חזרה.
אבל בנתיים זה ממש לא פייר. כי הם לוקחים לי כסף שאני יכול לעבוד איתו, ובעצם מכריחים אותי להלוות להם אותו.
וזה שם לי רגל בתהליך הארוך והמייגע של החזר ההפסד. וזו הסיבה להאטה בקצב התחלפות המספרים בהודעה הסגולה שלמטה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
חודש פברואר נגמר, עם 3% רווח. יכול היה להיות יותר טוב, אבל כמו שכתבתי, הברקתי החודש בתיזמונים גרועים.
אבל בנתיים זה ממש לא פייר. כי הם לוקחים לי כסף שאני יכול לעבוד איתו, ובעצם מכריחים אותי להלוות להם אותו.
וזה שם לי רגל בתהליך הארוך והמייגע של החזר ההפסד. וזו הסיבה להאטה בקצב התחלפות המספרים בהודעה הסגולה שלמטה.
א. נראה לי שזו שאלה לרואה חשבון, סביר שאפשר לעשות משהו
ב. אם אי אפשר, קח הלוואה על חשבון ההחזרים, בריבית של פריים, כי זה כסף בטוח, אז שילמת כ-0.25% ריבית חודשית, אבל אתה עושה בשוקת 3%.
ציטוט:
דמ"כ, נגמר זה אומר שסגרת את הפוזיציה? עד שזה לא נגמר זה לא נגמר :)
אצלי החודש מסתיים (לא רואה את 1270 בסיכון) עם רווח של כ12% על הבטחונות.
הסיבה היא שהשוקת שלי הייתה צרה למדי 1270-1350 ונכתבה מספיק מוקדם (שבועיים וחצי לפקיעה).
אילו לא הייתי סוגר את הקולים הכתובים הייתי ברווח של 33%, אבל אני לא מצטער, סגרתי ב150 למרווח, והם עלו עד 270, כך שאם לא הייתי סוגר באותו רגע כנראה שהייתי סוגר יותר ביוקר.
כמובן שהיות השוקת צרה היא נכתבה על סכום נמוך של בטחונות ולכן התשואה על התיק בפועל נמוכה בהרבה.
אני מקווה לעוד קצת ירידות שיעלו את הסטיה- מי יודע אולי ארגיש שמשתלם לכתוב שוקת רחבה למרץ.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
ציטוט:
א. נראה לי שזו שאלה לרואה חשבון, סביר שאפשר לעשות משהו
ב. אם אי אפשר, קח הלוואה על חשבון ההחזרים, בריבית של פריים, כי זה כסף בטוח, אז שילמת כ-0.25% ריבית חודשית, אבל אתה עושה בשוקת 3%.
לא צריך אפילו לקחת הלוואה. מספיק לקחת מסגרת. כי תכלס הכסף נשאר אצלם.
מהצד הכלכלי אתה צודק לחלוטין. זה הדבר הנכון לעשות.
ועדיין יש לי בעיה מסויימת עם לשחק עם כסף שאינו שלי.
כי למעשה מה זה אומר? נניח שאני לוקח 100% הלוואה. אז למעשה אני מכפיל את הסיכון.
אז אם כבר להכפיל את הסיכון, בשביל מה לקחת הלוואה? אפשר להכפיל את הסיכון פשוט על ידי אסטרטגיה יותר אלימה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
...............
דמ"כ, נגמר זה אומר שסגרת את הפוזיציה? עד שזה לא נגמר זה לא נגמר :)
נו טוף. מלבד 4 יחידות P1280 ששוות סה"כ 25 ש"ח ליחידה, כל שאר אופציות פברואר שלי, נעות בין 1 ל 3 ש"ח ליחידה. אז אפשר לאמר שזה כבר נגמר...
היי
מכיוון שהעליתם את נושא הגשת הדוחות והמיסוי
יש לי שאלה : בד"כ המיסוי על רווחי הון 20% אבל לידיעתי ישנם מקרים שמס הכנסה קובע שהמיסוי הוא כהכנסה נוספת (כאשר מספר הפעולות הוא רב ) האם אתם לא חוששים ?
מי שעובד משרה מלאה לא צריך לחשוש - איך אפשר לעבוד בשתי עבודות באותה דקה ?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
מי שעובד משרה מלאה לא צריך לחשוש - איך אפשר לעבוד בשתי עבודות באותה דקה ?
אני חושב שמקום עבודה לא משמש הגנה במקרה הנ"ל , בנוסף ישנם הרבה אנשים שאוחזים בשתי משרות
שתי משרות, ברור. אבל בוקר וערב למשל, לא שתי משרות על אותה שעה.
אם רשות המיסים תטען שזהו עיסוקך תוכל בקלות להוכיח שבשעות המסחר עסקת במלאכה אחרת, גם אם חובת ההוכחה תהיה עליך.