Re: שוקת רחבה אפריל - דיונים ופרשנויות
שידור חוזר יפה יש לנו של יום חמישי שעבר. הפינג פונג 1210-1230 ממשיך.
להערכתי, אם לא יקרו בעולם משברים רציניים, מה שלא נראה באופק כרגע, יש סיכוי טוב שביום ראשון הכיוון ישתנה. ותהיה לנו בחזרה זחילה לכיוון למעלה. באזור 1210, יש כבר אנשים שיורדים מהגדר ומתחילים לקנות.
במידה וזה יקרה, גם סטיית התקן שעלתה קצת היום, תרד חזרה. הפוטים שקפצו היום ב 150%, יחתכו באופן דרסטי בחזרה. בדיוק כמו שהיה ביום ראשון השבוע.
מכיוון שזו הערכתי, אני לא מזיז היום את הרגל העליונה שלי. נותר לי רק להצטער (קצת) שעיתוי ההזזה שלי היום למטה לא היה אידאלי. אבל כידוע, המסחר התוך יומי בלתי צפוי לחלוטין, ורגע ההזזה הוא הימור נטו.
מדד מעו"ף
אחרון: 1215.01,
גלום : 1219.37.
גם אצלכם זה ככה ? :?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Uri1180
מדד מעו"ף
אחרון: 1215.01,
גלום : 1219.37.
גם אצלכם זה ככה ? :?
כן, וזה אמור להצביע שאצלנו מתכננים עליות. פעם פוטים נמחקים , פעם קולים נמחקים.
היות ואנו קרובים "מדי" למדד קשה לנו להנות מהמניפה הזאת.
היום הצלחתי למכור קצת פוט 1140 במאה ש"ח וקצת קולים ב- 1280, מעניין במידה ויהיו עליות ביום א' האם הקולים ב- 1280/1270 יתנפחו.
כנראה , שהשחקנים עובדים אצל אופיר והוא ביקש נדנדה 1210-1230 :d
כעת צריך לקוות שלא ירוצו לנו למעלה לנגוח את 1248.....
הייתי אתמול ב 80% בטחונות . היום בסוף יום עליתי ל 90% . משתדל לא לחרוג מ 95% כי מעל 100% אינני יכול להעביר פעולות במחשב והדבר פוגע בהזדמנויות כמו שנקרתה היום בסוף יום כתבתי פוטים 1120 1130 1140 כאשר לפי מצבת הפוזיציות סביר להניח שלא נפקע פחות מ 1200 + מקדם בטחון של 30 נקודות גם 1170 ן1150 לדעתי די בטוחה.
תמיד אפשר לקטוע הפסד וחודש אחד או יותר לא להרוויח ןמותר גם להפסיד מדי פעם כדי שנהיה יותר זהירים
כמו שזה ניראה כרגע יום ראשון יהיה יום מאתגר.
רגל תחתונה שלי נמצאת ב1160 מוגן חצי ב1150 וחצי ב1140לכן ככל הניראה לפי הכללים ידרש לבצע פעולה מפני שהמחיר שלה כבר הוכפל וזה רק הולך ומחמיר.אני לא מאמין שנגיע לשם אבל זה לא משנה כלום.
ניצול הביטחונות מקסימלי לכן אין מה לדבר על הכפלות,חשבתי זמן מה על הפתרון האפשרי ובא לי ראיון.
אני סוגר כתיבות ב1160 וכותב 1130 מתחת לבטחונות.ההפסד הוא עמלות ותקבול של הרגל.ביטחונות מתפנים וניתן כמובן לכתוב יותר ב1130 כך ניתן לקחת אפילו כסף.אפשרות שניה במידה ושוק מתקן למעלה ניתן לסגור 1130 ולדלג חזרה.עכשיו הדבר הזה נותן לי בטחון רב בכך שנזק בלתי הפיך לא יגרם לי למרות הכתיבות הרבות שלי ב1160 לכן כל עוד יש עדיין זמן לפקיעה אולי אפילו אמתין עוד קצת .כמובן חשוב ביותר לא להגיע קרוב לפקיעה כי אז מחיר של 1130 ישחק ולא יכניס מספיק כסף.
אשמח לשמוע את דעתכם
שוקי מה שלא יהיה לדעתי, לא כדאי לעשות דבר בבוקר, חכה לצהרים/ערב לראות לאן נושבת הרוח, בתקשורת אמרקאית כבר מתחילים לדבר על הזדמניות קנייה...
יהיה להם עד יום ב' זמן לחשוב מה לעשות...
ולנו יש "שקט" עד יום ד'....
מסכים איתך sun99.
השוק היום בארה"ב יורד לאחר 6 ימי עליה רצופים ומשמעותיים, בהם למשל אפשר לראות שה s&p500, סגר לא רע את הפער שהמעוף פתח ממנו.
הפרשנים השונים נותנים פרשנוית מוזרות מאד. ביום רביעי השוק עלה (לדברי הפרשנים) בגלל הדו"ח הטוב של אינטל. היום מאשימים את גוגל בירידות כי הרווחיה "רק" 2 מיליארד דולר.
והאמת היא שאחרי כל עליה מאסיבית בא תיקון. ומה שיש בארה"ב זה תיקון.
הפרשנים אצלנו היו בטוחים בבוקר יום חמישי שהולך להיות יום עליות. ובסוף היה יום ירידות. ככה הם יהיו בטוחים שביום ראשון יהיו ירידות, ובסוף עוד יופתעו.
בקיצור, בלי פאניקה!
היי
זו רק טוכנית מגירה, יש עדיין זמן אין לחץ.
שוקי, בוקר טוב, תוכניות תמיד צריך להכין וזה מצויין,
השאלה אחרת, לפני שמתחילים להזיז לאחור, לדעתי צריך לחשוב על לקדם את הרגל הנגדית, באופן אגרסיבי, במקרה שלנו את רגל הקול.
כיוון שהודות לסטיה החודש עד כה המרווחים שלנו צרים מאוד מהמדד, על כן השאלה הראשונה תהיה לאן לקדם את רגל הקול, והתשובה לכך לא יכולה להיות בתחילת הסערה אלה לקראת סוף היום, יכול להיות שאם לקראת סגירה ביום א' לא יהיה כצעקתה ואנו חוזרים לפעילות רק ביום רבעי אז הפעולה הנכונה תהיה לא לגעת.
אני אישית כתוב, 1140/1150 ו- 1280/1270.
צהריים טובים. כתוב 1270 הגנה 1290 ן 1150 הגנה 1130.
הפוטים מתקרבים להכפלה במידה והשוק יירד ביום א 1% ומעלה . מה עושים ???
האם מישהו בדק אם כדאי לקנות מרווח יורד פ170 קנוי ולכתוב פ 1160 ןלהגן כך כנגד ירידות. ???
אנשי הסימולטורים והמחשבים ודאי יבדקו זאת ביתר קלות. כדאי לדון על כך לדעתי זה חשוב מאד.
תודה על ההתיחסות .