ציטוט:
פורסם במקור על ידי zeev11
ראה בקישור הנ"ל(
FUTURES
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/futures.html
קח בחשבון שהנתונים בעיכוב 20 ד'.
Printable View
ציטוט:
פורסם במקור על ידי zeev11
ראה בקישור הנ"ל(
FUTURES
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/futures.html
קח בחשבון שהנתונים בעיכוב 20 ד'.
תודה רבה
נקודה מעניינת:
עד הפריצה של 1200, בכל התקופה האחרונה, הגלום היה נמוך מהמחושב. ומכיוון שהגלום יותר "חזק" מהמחושב, כל פעם המחושב היה עולה למעלה לאט לאט, ואז נמשך לגלום (כפי הנראה איזו מכונה מנצלת את הארביטראג').
מאז הפריצה, המצב הפוך. הגלום כל הזמן מעל המחושב, והוא זה שמושך אותו למעלה. כאילו שסוחרי האופציות השלימו עם העליה, והיא טובה להם.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
הי,
אשמח אם תוכל לשאול את יוסי בשיעור הבא, איך בפועל ניתן להשיג 1000 ש"ח מקידום רגל הפוט תוך כדי עמידה בחוקים.
תודה
ד.
DAVID: כשאתה אוסף 1000 ש"ח לשוקת אחד, אין כבר חוקים של שוקת רחבה. אם הגעת למצב הזה, השאיפה היא לא להנזק קשות קודם כל ודבר משני אולי להרוויח קצת. במצב כזה למשל כשמדד עלה ל-1000 _לפנ_הפקיעה_ , והיתי כתוב C1010, קידמתי פוטים בשבוע הפקיעה למעלה, וביום רביעי לפני הפקיעה היתי כתוב C1000 עם הגנה ב-1010 ו-P1010 עם הגנה P1000. במצב כזה כבר לא היה משנה לי מה תהיה הפקיעה - אני היתי מאוזן בכל פקיעה.
כמובן שסטיות גבוהות שהיו אז עזרו לי לצבור "שומנים" והיום זה הרבה יותר קשה. המדד אני הוצאתי מהראש כך שזה לא לגמרי נכון - למי שירצה לדייק.
לא יתכן לקבל 1000 ש"ח במרווח של סטרייק אחד, מחוץ לכסף או בכסף. יש את זה רק עמוק בתוך הכסף, ואז זה לא נותן כלום. לכן, אני לא מבין מה עשית.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Uri1180
היום פתחתי מרווחים עולים בפוטים 1130\1140...תקבול 60 שח'
במידה ויעלו הסטיות בקולים , אבנה את רגל הקולים ותהייה שוקת " מלאת שומן "
יום טוב עבר על כוחותנו בחזית. הירידות היום מחזירות לנו קצת צבע לפנים, אנו החוששים לרגל הקול שלנו. עוד כמה ימי דישדוש באזור הזה, וממש נרגיש טוב. עדיין מוקדם להכנס לשאננות. הסכנה עוד לא חלפה. אבל עם כל יום שעובר, הביטחון העצמי עולה. מי יתן, ועוד נמצא עצמנו דנים בשאלה: "האם כבר הגיע הזמן לקרב ל 1250".
לדעתי אין מה לחשוב על הקירוב של הקולים לפני יום חמישי אחה"צ אלא אם פתאום יתחילו ירידות משמעותיות. אבל דשדוש בימים הקרובים יתקבל בברכהציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
צריך שיהיו ירידות מתונות בארה"ב ובאסיה ואז אנחנו נהיה מסודרים