דמי כיס,
התטא משמעותית יותר בקרובות. ברחוקות נעה סביב שקלים בודדים. בקרובות נעה סביב 40-50 ש"ח.
Printable View
דמי כיס,
התטא משמעותית יותר בקרובות. ברחוקות נעה סביב שקלים בודדים. בקרובות נעה סביב 40-50 ש"ח.
הסכום האבסולוטי הוא לא מה שחשוב. מה שמשנה זה אחוזי השינוי. ובאופציות הרחוקות, אחוז השינוי גדול יותר מאשר בקרובות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
היי דמי כיס
אתה זוכר בוודאי את הגרף שהעליתי בשרשור הקודם שלך
download/file.php?id=340&mode=view
אכן, במצטבר האופציות הרחוקות נשחקות מהר יותר מהאופציות הקרובות לשער הספוט, וזה גם הגיוני כי הסיכוי למימושן הולך וקטן בגבור הוודאות לטווח הפקיעה
אבל
קצב השחיקה של האופציות הרחוקות הולך וקטן עם ההתקרבות לפקיעה (זוכר את הגרף הקמור העולה משמאל לימין?) אם תשים לב, שיפוע האופציות הרחוקות גבוה משיפוע האופציות הקרובות עד בערך 15-20 ימים לפקיעה. בשלב זה הן מחליפות תפקידים בקצב השחיקה שלהן. אגב, הגרף מציג כדוגמה אופציות במרחק 5 סטרייקים מהספוט, אם מבצעים את הבדיקה במרחק רב יותר, ההתקמרות (=ירידה בקצב השחיקה) מתחילה לפני כן, משום שהן צוברות את מירב השחיקה מוקדם יותר.
אני מניח שהרעיון הוא למצות את השחיקה של הרחוקות ובחלוף הזמן, ברגע שהקרובות מתחילות "לתפוס תאוצת שחיקה" לקפוץ על הרכבת היותר מהירה
מה שמעניין, לא המציאו עדיין נגזרת שניה לתטא כדוגמת גאמה המייצגת את מהירות השינוי בדלתא, לא מצאו עדיין משהו שייצג את מהירות השינוי בתטא. אולי אני אחשוב על נגזרת שניה שכזו. שווה דוקטורט, לא?
אפשר לחשוב גם על נגזרת שניה לווגא שתראה את מהירות השינויי בווגא ולא את השינוי המוחלט בה...
בנתיים צריך להרוויח קצת ופחות לברבר :)
הטענות שאתה מעלה מאוד מפחידות והאמת אין לי מספיק ידע ונסיון בשביל להגיע למסקנות עצמאיות חד משמעיות (אני מהחדשים שאתה מזכיר). נתוני פקיעה היסטוריים לא מאשרים את מה שאתה אמור, כי אם (לפי דבריך) יש "התקפה" של הגדולים על כותבי שוקתות ו"ניקוי השולחן" "לפחות פעמיים בשנה", אז אני מצפה לראות תזוזות ממש קיצוניות במדד המעוף באותה תדירות והאמת - לא ראיתי את זה. כמו כן, לא שמענו משחקן (שעל נסיונו והידע שלו אני חושב אין עוררין כאן) התנגדות מפורשת לביצוע של שוקת רחבה. זה לא אומר שהכל פשוט וכסף על הריצפה, אבל בהיצמדות לכללים (שמעקב אחרי ה"גדולים" הוא אחד מהם) והבנת הניהול של האסטרטגיה הזאת, נראה לי שיש תוחלת חיובית.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמקה
דמקה,ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמקה
אני מצטער להשמע שחוק, אבל לדעתי התשעים ומשהו אחוז שמפסידים את כספם במעו"ף הם כמה סוגים:
- תמימים שמשחקים באש בלי לדעת שהם משחקים באש.
- מהמרים
- חסרי משמעת עצמית, שיודעים מה נכון לעשות ולא עומדים בייצר.
וכאן נכנס (אני מקווה) ההבדל בין האנשים הנ"ל לחברי האתר הזה. אני לא חושב שהאנשים הנ"ל למשל כל כך מתעמקים בנושא השוקת הרחבה. תראה כמה דיונים אנחנו עושים. איך אנחנו מסתכלים על הדברים מכל מני זוויות. מחפשים את הסיכונים. מחפשים את התסריטים הקיצוניים. מחפשים סטטיסטיקות. מציעים פיתרונות. מנסחים כללים וחוקי התנהגות.
כל הדברים הנ"ל הם ייחודיים. והם המבדילים בין הצלחה לכשלון. צריך משמעת עצמית כדי ללכת ולמכור 30 יחידות ב 50 ש"ח, כאשר היה אפשר באותה כמות של לחיצות עכבר למכור 30 יחידות ב 150 ש"ח ולהכניס פי שלוש כסף.
וכמו שנכתב כאן כבר, אם שוקת רחבה הייתה מתכון לחורבן כלכלי, אני בטוח ששחקן היה מזהיר מפני האסטרטגיה הזו במקום ללמד אותה.
וכמו שהבנו עד עכשיו, גם שוקת רחבה זה לא מתכון פשוט להרמה של כסף מהריצפה. זה מחייב ידע, זהירות, וניהול קפדניים. ומי שלא מודע לסכנות, סופו שאכן יפול.
מסכים איתך.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמקה
לא מבין איך לאנשים שהם יחסית חדשים יש אומץ לכתוב כאלו כמויות.
הייתי מוסיף עוד מה שהוא קטן לדברי דמי כיס
אם כל הכבוד לבנקים האם הם סוחרים במעוף?
חוץ מזה מה אם השחקנים? הרי גם להם יש כוח והם מסוגלים לרסן את המדד לזמן מה, במיוחד שאם אנחנו נינזק תחשוב כמה להם יהיה נזק.הדברים לא כל כך חד משמעים.יחד אם זאת צדקת אנשים צריכים לדעת שהסיכון קיים והוא גדול.לכן לפני שכותבים 100 יחידות צריך להיות מוכן נפשית לרע מכל(אובדן כמובן) ,זה אומר שגם אם נפרדת מהסכום זה לא אמור להשפיע עם חיי היום יום שלך(כמה ימים עצובים לא נחשב).אם המצב הוא אחר תעשו טובה לעצמכם תתרחקו מבורסה זה לא בשבילכם .
אין להשקיע כסף שאין לכם
אין להשקיע כסף שחיוני לכם להמשך החיים (לדירה לדוגמה,פנסיה)
רק כסף פנוי! זה מה יש .תכפילו אותו יהיה יותר, תכפילו את היותר אז יהיה עוד יותר.אז נכון זה לוקח זמן !לעלות לוקח זמן, לצנוח אפשר במהירות.
העליות היום די מפתיעות אותי. אני הייתי בטוח שנפתח בירידות.
בשוקת הרחבה, העסקים כרגיל. למרות העליה, C1260 נשחק יפה היום. וגם ה P980 נשחק. אין כרגע במה לגעת. שיעמום מבורך.
אבל בנוגע לשיעמום, צריך מאד להיזהר מ 2010. רוב הפרשנים תמימי דעים שזו הולכת להיות שנה "משעממת", שתגמור בעליה רגועה של 10%-15%. ומכך צריך להזהר. אסור להכנס לשאננות. צריך להמשיך ולהתכונן כל הזמן לתסריטי אימה, ולקוות להמשך שיעמום.
שחקן פירסם תיקון לשוקת שלו.
לצערי אני לא רואה דרך לבצע במחירים שנכתבו. אי אפשר למכור פוט1010 ב55!
בשניה זו יש היצע 124 יחידות במחיר 55
112 ביקוש ב 50
אז תמכרי ב 50
מה זה משנה עוד 5 שקל?????