תודה
Printable View
תודה
בכיף גדול ובהצלחה.
בוקר טוב,
האם יצא הודעה פונד. לטובה ?
על כול פנים המחיר ממשיך להתנהל באופן חיובי, לאחר פריצת אותה תקרה משולשת שדובר עלייה.
עקב כך שכול העלייה מתנדי מומנטום עושים אותה ב קניות יתר, ללא התאווררות, ההמלצה הטובה ביותר שאוכל לומר היא ," תזרום עם העליות "
כרגע המחיר נמצא בטווח פתוח וההתנגדות הטכנית הקרובה ב 20.35.$
18.80 $ הוא הערך שבמידה ותרד עם סגירה הופך אותה לשלילית , או חלשה.
בהצלחה.
לעובדיה שלום! האם תוכל לנתח את soda?- ,(תמיכה וצפי) תודה!
בוקר טוב,
כמובן,
SODA.
לפני 3 ימי מסחר עלתה בחלון מעלה , כך שאני מניח שהוא פרסום פונד.
העלייה היתה בגרף עם איתות נרות יפנים שורי בשם קיקר, אבל בסופו של יום נוצר צל עליון שמאוד מחליש את ה איתות עצמו, וכהוכחה בינתיים המחיר לא עולה מאז הפרסום או קפיצה.
כול עוד המחיר ימצא מעלה 64$ עגול , הוא יחשב כחיובי למרות חולשתו של האיתות.
התנגדות טכנית קרובה ב 66$ ולא קלה !!
מתנדים טכניים מדברים על חולשה רבה בהקשר לעליות נוספות..
ביום ה קפיצה המחיר גם נגע בקו מגמה יורד של הגרף כך שהמוכרים זומנו מייד להיכנס.
לסיכום,:
למרות הקפיצה המחיר כרגע יותר שלילי מחיובי, עקב אותו קו מגמה, שכרגע נמצא ב 66.5$, על כן עליות נוספות רק בפריצתו , ומצד שני , ירידה מה 64$ = תחילת מהלך יורד.
בהצלחה
עובדיה שלום !
אפשר ניתוח ל DB דויטשה בנק . תודה
ערב טוב, DB, היא מנייה דואלית בארה"ב ! לא אוכל לנתח את הגרף שלה בארה"ב , חייב בגרף הקובע., בכדי להסביר אומר, טבע היא דואלית, והיא נקבעת בחו"ל על כן הגרף שלה בארץ הוא רק להסתכלות על השערים, ומנתחים את הגרף של טבע בחו"ל,. ---- DB היא דואלית בארה"ב , ואסור לנתח את הגרף שלה הזה, באם מישהו עשה זאת בעבר, יש לו טעות יסודית גדולה . חייבים את הגרף " הקובע" שהוא לבטח בבורסת הדקס, אבל לי אין אפשרות. כי אין לי גרפים של מניות הדקס.תודה ובהצלחה.
מגמה טכנית למניות PANW ו EZCHIPשבוע טוב עובדיה ,
1 . מהי המגמה קצרת הטווח הנראית למנית PANW (פאלו אלטו ) - שוקל אם לממש ברווח קטן או להישאר . מהם קווי התנגדות תמיכה להמשך ?
2. מניית ezchiP - מחזיק בנאסדק ומתלבט לאחר מהלך עליות יפה האם לממש . מהי המגמה קצרת הטווח והיכן קווי התנגדות/תמיכה ?
תודה רבה
רמון
שבוע טוב,
PANW בדשדוש כאשר ההתנגדות הקרובה ב 50$ , ואילו התמיכה הקרובה ב 45$
איזיציפ , במגמה מינורית ובינונית עולה , כאשר ההתנגדות הקרובה ב 33$ והתמיכה הקרובה ב 30.5$
בהצלחה