Re: שוקת רחבה יוני - דיונים ופרשנויות
ניצלתי את העליות היום כדי לבצע סגירות בצד של הפוטים.
קודם כל, סגרתי את ה 920 החשוף במחיר של 10 ש"ח ליחידה.
חוץ מזה סגרתי 960 ושחררתי הרבה ביטחונות.
על פי החוק החדש, אני לא מקדם פוטים ביום של עליות חדות.
בצד של הקולים קצת פחות נעים, אבל זה חלק מהמשחק. לא נראה לי ש 1150 בסיכון.
נימוקים:
אנחנו עולים היום ב 1.4% לאחר עליות חדות בעולם. שער של 1106 מגלם בתוכו את כל האופטימיות האחרונה בשווקים. אני חושב שאין שום סיבה לאופטימיות. הבעיות באירופה לא נפתרו פתאום, וגם בארה"ב אין שימחה מיוחדת. המצב הפוליטי בארץ גם לא מדהים. פרשה רודפת פרשה. זה גם לא טוב לעליות. וכמובן שאחרי הראליצ'יק של סוף השבוע בעולם, יש יותר סיכוי לתיקון מאשר להמשך.
גם אני לא מתרגש מעליות בכלל.
היו לי קצת ביטחונות פנויים בצד הקולים וניצלתי לכתיבות ב 1150 עם הגנה צמודה.
בצד הפוטים יש לי עוד הרבה בטחונות פנויים ולכן לא סוגר את הכתיבות שלי ב 950 עם הגנות ב 930 כי פשוט חבל. מבחינתי זה רווח בטוח בפקיעה של עוד כמה מאות.
הבוקר סגרתי 940-920 (מרווח של 6 ש"ח ליח').
נשארתי עם 970-950, שכנראה אשאיר לעוד יום אחד של עליות (אם יהיה מחר...).
ברגל העליונה 1170 מוגן 1190 בינתיים לא נוגע ולא מוסיף.
אני קצת חושש לכתוב נמוך מ-1170, עדיין שוקת רחבה... :)
הוספתי עוד כתיבות 1140-1150.
זה סיכון לא קטן, אני יודע. אך אני לא רואה ראלי, והתטא מתחילה לעבוד חזק לטובתנו.
גם סגרתי את 920 החשוף בעלות 10 שח. כרגע 75% מהבטחונות שלי מנוצלים בצד הקולים, ומעט מאוד בפוטים. אין לי מה לגעת בהם כשהם נשחקו ב50% היום... שוקל עדיין את המשך דרכי בצד הזה... מן הסתם מקווה ליום אדום השבוע כדי לפתוח שם בצורה רצינית.
אבל יש לי חשש שדשדוש סביב רמות נוכחיות סתם יהרוג את כל הפוטים ואז כבר לא אוכל לקבל שם כלום (לא מתכוון לכתוב 1030 כרגע..).
מה עושים? חבל על בטחונות מבוזבזים...
מה שצריך לעשות לדעתי זה להתחיל להסתכל על חודש הבא.
ניצלתי היום את העליות בבוקר וכתבתי 5 יח' 1200 ב 280 ש"ח ליחידה שמוגנים ע"י ההגנות בחודש זה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
...................
אבל יש לי חשש שדשדוש סביב רמות נוכחיות סתם יהרוג את כל הפוטים ואז כבר לא אוכל לקבל שם כלום (לא מתכוון לכתוב 1030 כרגע..).
מה עושים? חבל על בטחונות מבוזבזים...
הסיפור הזה של "בטחונות מבוזבזים", זה אחד המקורות לטעויות שעשיתי במאי.
נכון שהשארת ביטחונות פנויים זה סיכון, אבל זה סיכון מסוג "אובדן רווח פוטנציאלי" ולא סיכון מסוג "הפסד". ולכן זה לא נורא.
אני השקעתי היום 1500 ש"ח בסגירות. אפשר להתייחס לכסף הזה כאל "אובדן רווח" כי אם לא הייתי סוגר, זה היה הופך לרווח די וודאי. אבל אם יהיו ירידות, ה 1500 ש"ח הללו יוכלו בקלות להפוך ל 5000 ש"ח בפתיחה מחודשת.
וחוץ מזה, תמיד יהיה זמן לפתוח מתישהו בפוטים ולקבל 50 ש"ח לרווח. בכל זאת נשאר לנו עוד קצת חודש. צריך לראות מה הכיוון של השוק בהמשך השבוע, ולפי זה לפעול.
כמובן שכל זה כפוף להערכה שלא תהיה דהרה למעלה. וכרגע זו ההערכה.
תודה אופיר.
אתה צודק לחלוטין.
מאוד ייתכן שאני טועה אבל אני דווקא די חושש משינוי הסנטימנט בשווקים , ובהתחשב בכך שיש עוד שבועיים לפקיעה, ולכן הרחקתי כתיבות ל-1170.
בצד הפוט אני עדיין ב-960 ובהחלט יש מקום לקדם לכיוון ה-1000 אך לא הצלחתי לסגור במחירים טובים.
את העליה הלא גבוהה היום צריך לייחס לדעתי בעיקר לשחקנים והשאלה עד כמה יעמוד כוחם בהמשך השבוע במקרה של המשך עליות ומה הם עשו היום עם הפוזיציות שלהם
ציטוט:
פורסם במקור על ידי hanan121
מאוד ייתכן שאני טועה אבל אני דווקא די חושש משינוי הסנטימנט בשווקים , ובהתחשב בכך שיש עוד שבועיים לפקיעה, ולכן הרחקתי כתיבות ל-1170.
בצד הפוט אני עדיין ב-960 ובהחלט יש מקום לקדם לכיוון ה-1000 אך לא הצלחתי לסגור במחירים טובים.
את העליה הלא גבוהה היום צריך לייחס לדעתי בעיקר לשחקנים והשאלה עד כמה יעמוד כוחם בהמשך השבוע במקרה של המשך עליות ומה הם עשו היום עם הפוזיציות שלהם
לגבי הסנטימנט, יש מצב שאתה צודק. זאת למרות שלא צריך הרבה על מנת לחדש ירידות.
לגבי השחקנים, אני לא חושב שזה המצב. הראיה היא ת"א 75 שלא שונה מהותית.
אוקי חברים, הגיע הזמן - ואני והתטא חברים מתמיד, אז מצטרפת אליכם לשוקת , לא כזו רחבה אבל חטובה לאאלא.......
כתובה ב-1120, 1130
הגנות בשני סטרייקים (לא ברור אם זה חכמה או ההיפך....)
בצד הפוט, היום החלטתי באינטואיציה לא מוסברת לקנות את ההגנות
ומחכה ליום אדום לכתוב התקפות.
נקווה לחודש יותר רגוע..
הצלחות