למה מטרידות?ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
תלוי כל אחד בגבולות שהוא נמצא.
אני נמצא למשל ב 1150-1290, ואולי אני אזיז אחוז קטן בקולים.
ככל שהגבולות צרים יותר כך גם אנשים משאירים יותר בטחחונות לתיקונים.
Printable View
למה מטרידות?ציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
תלוי כל אחד בגבולות שהוא נמצא.
אני נמצא למשל ב 1150-1290, ואולי אני אזיז אחוז קטן בקולים.
ככל שהגבולות צרים יותר כך גם אנשים משאירים יותר בטחחונות לתיקונים.
גם באזור ה 95%. אבל זו שאלה מטעה מאד. כי יש חשיבות רבה לאופן השימוש בביטחונות.
בואו נראה את התסריט הבא:
נניח שהביטחונות שלנו הם סתם לצורך הדיון 40,000 ש"ח.
אנחנו נמצאים עם 10 יחידות מכורות ב C1300, מוגנות ב C1320. כולם מסכימים שזה לוקח 20,000 ביטחונות. אנחנו נמצאים בנקודה הזו כי זו רמת הסיכון שהחלטנו לקחת. עד כאן נקודת המוצא.
עבר זמן, והגענו למסקנה שצריך להזיז ל C1280. אנחנו יכולים להזיז גם את הגנה ל C1300, ולהשאר עם אותה רמת ביטחונות. אבל רגע. אם נזיז רק 5 יחידות הגנה, אז ננצל גם את ה 20,000 ש"ח שלא עושים כלום. ואנחנו גם חוסכים עמלה. הדבר הזה לא יפריע לנו להזיז את החצי השני של ההגנה מתי שנרצה. אז בעצם יש כאן שימוש של 100% מההגנה. אבל שימוש כזה שלא מפריע לחופש הפעולה. מתי שנרצה, אנחנו משחררים את ה 20,000 הנוספים ברגע.
זה לא דומה למכירה של 20 יחידות C1280 עם 20 יחידות הגנה C1300, ואני מקווה שההבדל ברור.
הפינג פונג 1210-1230 ממשיך.
אפשר לראות את עוצמתו של מחסום שיא כל הזמנים. אירופה עולה קלות. ארה"ב אתמול עלתה חזק. UBS פירסמה תחזית חיובית על ישראל. ובכל זאת אנחנו יורדים.
ספקולציה שלי:
אנשים פשוט מפחדים להכנס ברמת השערים הזו. מי שנכנס בשיא בשבוע שעבר, נמצא בהפסד. בנוסף שבוע הבא הוא שבוע מסחר מקוצר. אנשים מעדיפים את הגדר. כמובן שהיסוס הזה מזין את עצמו.
ועוד אפשר לראות איך העיתונות הכלכלית עובדת כשטנאץ, ובעצם לא יודעים יותר מאיתנו. הכותרת בגלובס הבוקר הייתה: צפיה לפתיחה חיובית בעקבות העליות בארה"ב אתמול.
היום נראה לי שסיימתי את ההתעסקות שלי עם השוקת לחודש הזה.
בניצול של 93% מהבטחונות, אני מוגן 1140-1270 ואחרי עמלות אני על 3.75% רווח, שזה נפלא בשבילי.
הייתי מקדם את הפוטים עוד קצת אבל המרווחים לא שווים וחבל על סיכון נוסף מיותר בשביל עוד כמה עשרות שקלים.
חייב לציין שהשרשורים על השוקת החודשית מצויינים ומקצועיים ואני מאוד שמח לקחת חלק בתהליך הלמידה הזה.
תודה דמי כיס על היוזמה!
ניר
ימי חמישי העליזים.
מעניין לעקוב אחר גרף המעו"ף היום, יורד שתי נקודות, מתעכב לקחת קצת אוויר ויורד עוד שתיים - לא נראה טוב למי שכתב פוטים קרוב מידי. אם המגמה תמשיך המדד יכול להמשיך ולרדת עוד במהלך היום. 1270 עד 1170 נראה טווח סביר ומי שמצוי שם הייתי ממליץ לא לעשות כלום. השאלה איך וול סטריט תתנהג היום ומחר - אני מעריך שתדשדש או תתקן למטה.
אני חייב לומר לכם שאתם אנשים אמיצים
לי עדיין אין את האומץ בשלב כזה של החודש להיות בניצול כ"כ גבוה של הבטחונות.
אני ד.א. באיזור ה 50%.
הראל,ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
לדעתי כל הרעיון של שוקת רחבה זה להימצא בגבולות כאלה שאמורים להרגיש בטחון להשתמש ב 100% בטחונות. אם זה לא כך, אז כנראה שזה לא מספיק רחב בשבילך.
דמי כיס, היכן אתה כתוב, היכן הגנות?
אני כרגע כתוב קולים, 1280/1270 , הגנות 1290.
פוטים, כתוב1140/1150, הגנות 1130, וכן פוטים 1170 הגנות 1160.
למעלה:
25% 1260
75% 1270
הגנה על הכל 1290.
למטה:
85% 1140
מוגן 1110
15% 1180 (הזזתי היום)
מוגן 1160
זה יותר בשביל הקטע.
פשוט אין טעם להזיז את כל הרגל ל 1160 בשביל גרוש וחצי, אז לקחתי סיכון כלשהו על 1180 כדי שיהיה קצת בשר, והשאר מחכה. בטח שבוע הבא, אם נמשיך לדשדש אני אעביר עוד ל 1180.
בכל אופן אני מסכן רווחים. לא קרן.
אופיר, תודה על התיחסות.
אני את השוקת שלי לא מתכוון להזיז. מצנו אותה כל קירוב חורג "מהכללים" וגורם לסיכון מיותר ללא תמורה נאותה.
מצד שני נושא השחיקה מאוד "מפתה" עד יום ה' הבא כמעט ולא יהיה מסחר.