כבר למדנו מחודשים קודמים, שממפת הפוזיציות ניתן ללמוד על האספירציות של השחקנים. לא יותר מזה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
Printable View
כבר למדנו מחודשים קודמים, שממפת הפוזיציות ניתן ללמוד על האספירציות של השחקנים. לא יותר מזה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
נראה לי כי לעניין הטווח, מפת הפוזיציות הינה אנדיקציה טובה. וטווח בהיר הרבה יותר נקבל ביום ה' הקרוב.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
לעניין שער הפקיעה , מפת הפוזיצויות אינה ערובה לשום דבר ברור, פרט להימור גרידא. דהינו אם כרגע המקס פיין עומד על שער של 1180, לא היתי קובע מסמרות לעצמי בעניין זה, בוודאי לא במרחק של 17 ימים מפקיעה.
לעניין השער למעלה שים לב כי התוספת בקול 1270 דומה לתוספת בקול 1250 הדבר נובע או מרצון להשאת רווח גרידא , לא מאמינים כי יעלה ומיד האופציה שהתנפחה תרזה או לחילופין אינם בטוחים ב- 1250 ולכן הרחיקו את הסיכון שני סטרייקים נוספים.
בנתיים זה נראה דישדוש והמתנה לעולם....
אני יכול להסכים עם דבריך. לא בגלל שלשחקנים יש כוח להזיז את השוק. יותר בגלל שהם אנשים עם ניסיון וההערכות שלהם, שבאות לידי ביטוי במפת הפוזיציות, בהחלט מצביעות על כיוון.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
לגבי C1270, אפשר להסביר את הצמיחה שלו, בכך שאתמול הוא נסחר רוב שעות היום במחירי שיא של 170-200 ש"ח לאופציה. שזה לא רע בכלל לאופציות, שבסך הכל לא נמצאות יותר מדי בסיכון.
אתמול היתה לי סוגיה עם יוסי המרצה.
קצת לפני הפקיע של פברואר פתחתי שוקת מרץ עם קול 1140.
יוסי וגם כמה חברי האתר כמובן אמרו לי שזה לא ממש עונה על הגדרת שוקת רחבה... אבל באותו יום שפתחתי את רגל הקול ועם התקבולים שהיו לאופציות... זה נראה מאוד הגיוני ובטוח.
עכשיו שאלתי את יוסי, מה אני עושה במצב שרגל אחת שלי בשוקת מופסדת 400 אחוז? הרי שחקן אומר גם ב150 אחוז להתחיל להזיז את הרגל אחורה.
יוסי אמר שעלי רק לקדם את רגל הפוט ולהכניס כסף, ולהמתין בקור רוח משום שבשינויים פוזיציות התוך-יומיים רואים שכתיבת פוזיציית C1140 מאוד מתחזקת.
יוסי אמר גם שבמידה ואתה מוגן בסטרייק אחד, אתה אמור להכניס מקידום רגל הפוט יותר מאלף שקל שאתה עתיד להפסיד במקרה הכי גרוע ברגל הקול... מעשית אני עדיין לא הצלחתי לתפעל את זה... אבל רוצה לשמוע את דעתכם בנושא. תודה.
איך ניתן להגיע ל1000 ברגל פוט (לכפלה אחת כמובן)?
אתה רוצה בטח להגיד C1240.
אני לא יודע איך רגל הפוט יכולה להכניס 1000 ש"ח, למעט לאחר קידומים היסטריים קדימה. אבל אז אתה יכול לצאת קרח מכאן ומכאן. שכן אם המדד ירד, רגל הקול שלך תינצל, אבל תכנס לבוץ בצד של הפוט.
לגבי קור רוח על C1240, אני מאמין שזה נכון. כתבתי כאן לא אחת, שאני לא חושב שהדהרה למעלה יכולה להמשך לנצח. אם היינו היום ברמת 600, אזבאמת ניתן לראות דהרה בלתי מוגבלת (כמעט) למעלה. אבל אנחנו לא שם. אנחנו ב 1200. גבוה. גבוה מאד.
אני מניח שהתכוונת ל C1240 ולא C1140ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
כן... כנראה שאחרי קריאת סקירה של השחקן נכנסה בי רוח דובית.
זה היה צריך להיות C1240 ולא 1140
תודה.
אני גם לא רואה איך מקבלים 1000 ש"ח ברגל פוא ללא הכפלות משמעותיות ו/או התקרבות היסטרית לשמש השורפת...
אני כתובה ב1250 ונשאר כרגע...מחכה לשחיקה והתקדמות לקראת פקיעה בשביל להחליט מה עושים עם רגל זאת.
עם זאת, קירבתי רגל הפוט אתמול מ1040 ל1130 עם הגנה צמודה והיום הירידות המשכתי לכתוב ברגל הפוט על אותו הסטרייק עם הגנה צמודה...
אם ארה"ב ואירופה/אסיה ירגעו השבוע ויבצעו קצת מימושים/דישדושים
אשקול שבוע הבא לנצל שאר הבטחונות לכתיבה ברגל הקול. אם גם השבוע השוק בארץ ירוץ קדימה אשקול הזזה אחורה של רגל הקול לכיוון 1270
חברה אני רוצה ירידות ל 1190 ודישדוששששששששששששששששששש שש
גם לי מתאים ירידה ל-1190
מישהו יודע מה מצב החוזים העתידיים לפתיחה היום בארה"ב? אפשר להתבסס על גלובס?