-
היי לוי,
כתבת: "שכול ההודעות נשמרות , וניתן לבדוק אחורה כהוכחות על נכתב." - ובדפדוף לאחור קשה שלא לראות את האזהרות החוזרות שלך לגבי קמהדע - בניגוד לכמה פורומים אחרים שבהם "קיוו" לטוב וציינו את הפוטנציאל רווח במקרה שיהיה דוח טוב כלומר התעסקו בהימורים ולא בניתוח מקצועי
תודה לך!
-
היי ורדה ,
תודה על תגובתך,
"מי כמוך יודעת שמילות תקווה לא הולכות עם מסחר !"
כמו נניח , " יהיה בסדר --- בעזרת.... , היא לא תיפול , לא נורה ! היא תחזור.... וכול שאר מילות התקווה ביחד,
הטכני מאוד ברור, החוקים מאוד ברורים, מי שלא מעגל פינות ( עקב מילות תקווה ") צפוי להצליח,
כן שמעתי לגבי פרומים אחרים שעסקו בהימורים במקום במה שהגרף מראה בטכני, ו צר לי על מי ששמע להם בנושא והפסיד מכספו.
נמשיך אנו להתעסק עם החומר הטכני הטהור, והנכון , ונשתדל להתריע לרעה או לטובה בכול גרף שהו.
תודה לך. יום טוב
-
תודה עובדיה,
כרגיל - ברור ותמציתי.
-
1 קבצים מצורפים)
קמהדע,
18-5-14
מה ניתן להבין טכנית על אשר התרחש היום בגרף.
1- המחיר התאים את עצמו לירידות בארה"ב.
2- המחיר פתח סביב שער חליפין של ה $ מול השקל כפי שהיה צפוי וממנו זלג מטה.
3- לאחר שעברו ידיים כמה עשרות מיליוני שקלים , ללא הידרדרות מעבר ל3000, ניתן להבין ש המנייה והמחיר הנוכחי מענין אחרים שיכולים לספוג כמות כסף זו עם עיתוי זה.
4- רמה טכנית ב 3000 מענינת את הגוף או הגופים אשר נכנסו היום, כך שנכון לעכשיו, רמה זו צפויה להישמר.
5- כול הנכתב מעלה לא בא לומר שמחר היא תעלה, ואני מניח ש המחיר עדיין יזלוג מטה יותר מהסגירה הנוכחית בתוך יומי.
6- צפויים לגרף זה כמה ימי התאוששות , עד אשר יוכל להתרומם, אלא באם ייוצר לחץ קניות אחרי הפתיחה בארה"ב מחר.
נמשיך לעקוב צמוד , בכדי למצוא את הנקודה הטכנית הבריאה ף, והפחות מסוכנת כרגע.
קובץ מצורף 3226
על כול שאלה אתם מוזמנים לשאול.
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
כלל ביו,
19-5-14
המחיר פורץ אתמול את ה 928 ובכך קובע יעד מידי ל 1005.
כול המתנדים הטכנים עברו לאזורים חיוביים, כך שהצפי הוא המשך עליות,
קובץ מצורף 3230
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
אינסוליין,
19-5-14
המחיר ממשיך לשהות מעל ה תמיכה ב 208- ובכך ממשיך ליצור בלימה שממנה יוכל לעלות ,
אין עדיין טריגד כניסה אבל הוא בהחלט מתקרב עם הבלימה הנוכחית כול עוד קו ה 208 לא נשבר מטה,
קובץ מצורף 3232
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
קמהדע,
19-5-14
עדכון לאחר הסגירה.
אומנם רמת ה 3000, עינינה את הקונים בארץ אבל לחץ המכירות ממשיך בינתיים בארה"ב, והיא יורדת בשלב זה עוד כ 6ֵֵ%
ולכן כמובן הקרבה למסחר בחו"ל היום החל להוריד את המחיר בתא" למרות שהיתה ב מצב חיובי.
יחד עם זאת ארה"ב כן או לא, אין צפי כרגע לעלייה, כי מנייה שמרסקת , לא חוזרת מיד לעליות אלא בחלוף תקופה , כך שבכדי שנקבל עליות במחיר , אנו צריכים אחד משניים.
1- פרסום פונד טוב.
2- זמן.
קובץ מצורף 3243
תודה ובהצלחה
-
שלום עובדיה
אני מחזיק כעת במניית אבוג'ן ורציתי לדעת האם הנייר מסוכן וכדאי לצאת ממנו ? מה הניתוח הטכני מראה כעת לגבי המניה ?
שחקן אומר שמבחינה פיננסית החברה בסדר.
-
שלום לך רון,
זה השרשור של אבוג'ן , אני מרבה לכתוב עלייה,
http://www.s-maof.com/Forum/threads/...A0%D7%99%D7%AA
קרא בבקשה את אשר סיכמתי ביום ו" האחרון ומיד אוציא לך עדכן עכשווי.
תודה
-