שלום עובדיה ,
2 שאלות עימי היום :
דלק קבוצה - מחזיק משער 98,000 - כיצד אתה רואה את עתיד הנייר ומהם הטריגרים ?
מזרחי טפחות - מחזיק מ 3800 - כיצד אתה רואה את עתיד הנייר ומהם הטריגרים ?
תודה רבה
רמון
Printable View
שלום עובדיה ,
2 שאלות עימי היום :
דלק קבוצה - מחזיק משער 98,000 - כיצד אתה רואה את עתיד הנייר ומהם הטריגרים ?
מזרחי טפחות - מחזיק מ 3800 - כיצד אתה רואה את עתיד הנייר ומהם הטריגרים ?
תודה רבה
רמון
בוקר טוב רמון, ההתמחות שלי היא מסחר לטווח קצר, או סווינג, מה שתבחר, איני בודק " עתיד" לאף נייר, עתיד זה פונדמנטלי ! הסבר את כוונתך ל " טריגרים "ואשמח לענות. תודה ובהצלחה
בכדי לענות לטווח הקצר על המניות שרשמת, דלק קבוצה, לא צופה שתעבור את ה 100000 אלא תתממש מכאן . מזרחי , שהנרות הירוקים המופיעים בקבצה יחדיו, לא יטעו אותך אלא נרות יפניים דוביים למרות שהם ירוקים ! על כן במידה ואין פריצה של 3833, ברורה , החלטית, עם נפח מתאים, אזי אני צופה בטווח הקצר והמימי, ירידה מכאן, ששוב, יכולה להתבטל רק בפריצת ה 3833. בהצלחה
תודה רבה עובדיה
רמון
שלום לוי,
מה דעתך על כניסה למניית פרטנר? האם לחכות לרמות יותר נמוכות?
היי , אתמול בציט נתתי ייעד לפרטנר בשלב זה ל 2800 ! התמונה לא השתנתה, כך שזה לשיקולך.בהצלחה.
לוי שלום ,
שאלה כללית לגבי המעוף .
למה כשהיו פריצות של 1240 ואפילו של 1250 והיתה סגירה של כמה ימים ברמות האלה , זה לא הזמין קונים ??? כל הזמן הייתי שומע באתרים הכלכליים שפריצה של הרמות האלה תתן עוד כמה אחוזים למעלה .( זה היה נשמע כמו אקסיומה , שפריצה תמשוך קונים ויהיה סקוויז אדיר למעלה ) האם מה שקרה זה הפתעה טכנית או שהמעוף יש לו חוקים משלו בגלל השחקנים .
טוב, תורה של שאלתך השלישית שחייב לציין שכולן שאלות מצוינות ! בקצרה אומר --- טכנית היו מספיק סיבות לפרוץ כמו שבארה"ב ובאירופה כן פרצו ! וכאן הנושא הוא יותר פונדמנטלי ! פריצה מחייבת המשכיות,! פריצה אומרת נתונים כלכליים, בטחונים, חברתיים ואחרים,! טובים ,פריצה הייתה מחייבת המשך קניות מצד מוסדיים ! פריצה מן הסתם הייתה מזמניה זרים להיכנס. אז תחשוב בעצמך , האם היו חלק מהסיבות האלה שאני חייב לומר הם לא כולם , לגבי צירוף הטכני : טווח דשדוש הוא טווח מאוד חשוב שסוחרים נוטים לזלזל בהם וחבל , כי טווח דשדוש הוא טווח ידוע עד אשר יקרה פריצה או שבירה, ראה את המדד, או את אבגול לדוגמה, בשיאים הללו של ה מדד היום 3 פריצות שווא, כאשר 2 מתוכם היו יום פקיעה! ופריצה נוספת שהביאה ליעד הבא ב 54, ויעד זה היה ברור שיגיע טכנית כמובן, אסיים בשאלה, : במידה והיתה יודע שבמשך שנה המדד מדשדש בטווח ידוע , האם כול פעם שהוא הגיע לטווח העליון היתה קונה תעודת שורט ממונפת על המדד ? האם כול פעם שהמדד היה מגיע לטווח התחתון של הדשדוש , היתה משחרר ברווח נאה את אותה תעודה וקונה הפעם ללונג עד הטווח העליון,? נכון זה קרה 7 פעמים טובות !!! יום נפלא, ותודה לך.
לוי שלום ,, תודה על התשובה אבל לא הבנתי .
בשורה התחתונה האם מה שקרה זה הפתעה טכנית - נגד הסיכון סיכוי הטכני ??
והאם אפשר ללמוד מזה שלמעוף הניתוח הטכני נכון אבל עם הרבה הסתיגויות .
סליחה שאני מנדנד.
היי, מש לא, כתבתי שאני מתאר לך בקצרה, הגורמים שהביאו לאי פריצה הם פונדמנטלים !! האם הצפי הטכני אמר שלא תהיה פריצה? כן גדול!. תודה לך.