אין ספק שה C1360 שנשארתי בו, שם אותי במצב די אדיש לעליות היום. גם מי שכתוב ב C1350 יכול לשבת בשקט בצד ולהסתכל.
אמנם הרווח החודש יהיה צנוע, אבל עדיין רווח. אז אין תלונות.
Printable View
אין ספק שה C1360 שנשארתי בו, שם אותי במצב די אדיש לעליות היום. גם מי שכתוב ב C1350 יכול לשבת בשקט בצד ולהסתכל.
אמנם הרווח החודש יהיה צנוע, אבל עדיין רווח. אז אין תלונות.
נשאר לפקיעה (למרות שלא נוהג לעשות זאת)
אני במרחקים שמאפשרים זאת לדעתי
P1240 (רק 50 יחידות) השאר רחוק הרבה יותר.
C1380 (רק 10 יחידות פתוחות)יש עוד קצת C1400 -
לבושתי- כמעט ולא הרווחתי מהקולים החודש.
אם מחשיב גם את הרווחים ממה שכתבתי לינואר- ברווח - 4.9% (נדמה לי שעוד ארוויח היום אם ימשיכו עליות)
אני לא הייתי מרגיש בנוח לו היו לי 1350 כתובים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
בספטמבר יום לפני הפקיעה עוד היינו מתחת 1200, ופקענו 1228.75..
גם 1360 לדעתי היה עדיף לסגור כבר בימי הדשדוש האחרונים, למרות שעכשיו זה כבר כנראה לא כדאי.
יא אללה. איזה סקוויז קטלני! מהמשובחים שהיו.
באמת C1350 כבר מרגיש לא נוח. אם היה לי הייתי סוגר. C1360 נמצא מחוץ לפתיחה אנגלית.
אין ספק שפיספסתי קצת עם ה C1400 ינואר שלי. אבל לא נורא. כמו שהיום עלה, ככה מחר ירד. (או שלא...).
מעניין שהעליות היום הולכות עם עליה משמעותית בסטיות התקן. באופציות דצמבר הן באזור ה 16.2%. בינואר הן 15.5%.
אני דווקא כתבתי לא מזמן 1350 עם הגנה צמודה.
קבלתי (45-14) כ-30 ש"ח
נראה לי שלאחר עליה של 1.2% דרך סקוויז לא נגיע ל-1350 בפתיחה מחר.
בכל מקרה רק כמות קטנה להמתיק את הטעם של חוסר התקבול שלי מהקולים החודש(לא יזיקו עוד כמה מאוד שקלים)
סגרתי את ה-C1380 חשוף שהיה לי (שלמתי 8 ש"ח). יש כאלו שיגידו פרנויה אך לא רוצה דפיקות לב עם כל מני יונקים שמוצאים פה ליד חופי חיפה.
אספר לכם את מעשה הפוזיציה שלי לדצמבר.
עוד בנובמבר (לא זוכר תאריך מדוייק, אבל 20 ומשהו), פתחתי לי פוזיציה קטנה לדצמבר.
כל הפוזיציה הורכבה מקולים.
היו לי 1340 קנויים ופי חמישה 1380 כתובים, על כל קנוי שילמתי 220 שח ועל כל כתוב קיבלתי 90 שח (סה"כ התקבול יצא חיובי, כ1% מהבטחונות).
בימי הדשדוש האחרונים כבר הספדתי את הקולים (הקנויים כמובן, הכתובים מתו מזמן), והיום, פתאום, משום מקום הם קמו לתחייה.
כה שמחתי בבוקר ומיהרתי למכור את הקנויים שלי (נשארתי חשוף עם 1380 שלא מעניינים), ב70 שקל ליחידה.
חזרתי עכשיו ומה אני מגלה, הקולים התחמנים רצו עוד 115 שקל, ועכשיו עומדים על 185.
האם מיהרתי? האם הייתם משאירים תמורת הסיכוי להרוויח בפקיעה מעל 1340? הביעו את דעתכם.
סילחו לי מראש חברים, אבל כל מי שנשאר היום בשוקת עם 1360 פשוט לא הפנים את ספטמבר 2010!
אסור לשקר לעצמך...
בהצלחה בפקיעה מחר!
צודק.ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
אני חושב שזו הייתה טעות מצידי לכתוב היום 1350 .
בגדול נראה לי שלא נפתח מחר מעל 1350 אבל זה סיכון מיותר בשביל כמה מאות שקלים.
בכל מקרה ההפסד המקסימאלי שיכול להיות לי, קטן מהרווח שלי החודש בשוקת.
אם לא יפתח מעל 1350 אני ברווח של למעלה מ5% והרוב המכריע בפוטים .
מסכים עם dfrog קצת חבל לי לראות שהכללים שכולנו למדנו לגבי
שוקת רחבה מופרים פעם אחר פעם.למרות שהסטייה ממש נמוכה חשוב לשמור על כל הקווים האדומים על מנת ששנית ספטמבר לא תחזור .