יכול להיות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
אבל פתחתי ואמרתי - הנימוק העיקרי הוא הגדרה של כמה אני מוכן להקריב לצורך העניין.
Printable View
יכול להיות.ציטוט:
אבל פתחתי ואמרתי - הנימוק העיקרי הוא הגדרה של כמה אני מוכן להקריב לצורך העניין.
קידומי רגליים כדאי לשקול לבצע בימי חמישי בצהריים כדי להרוויח שחיקת סופשבוע. סגירה מוחלטת של פוזיציה כדאי לעשות בימי ראשון או שני (למשל בשבוע פקיעה, במקום לחכות עד לרביעי). כל עוד המדד מדשדש 1120 עד 1130 זה משתלם עוד יותר.
לשיקולכם.
אני חייב לציין כי אני עוקב אחרי הפוסטים שלך זמן רב ולדעתי את מאלו שיודעים על מה הם מדברים ולמדתי ממך לא מעט.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אבל עדיין ראיתי לנכון להעלות אזהרה לגבי קרוב ל-1180.
איציק
הי איציק.ציטוט:
רוב תודות. :)
והאזהרה בהחלט במקום. אני מקווה שיצא טוב. כעיקרון כבר שני קידומים באזור הקולים, נשחקו לי ב 50%. אז יש לי "רזרווה" של רווח להמר עליה. ויש כאן בהחלט אלמנט של הימור מסויים. חשוב לציין שהעברתי ל 1180 פחות מחצי. השאר נשאר על 1200.
אתמול קידמתי חצי מהכמות ל 1050 (חצי השני עדיין ב 1030), כנראה שהיום אקדם את כל הכמות ל 1050.
בקולים עדיין מפחד יותר - 1/3 נמצא ב 1210 ו 2/3 ב 1200 לא מתכנן לקדם בינתיים.
אופיר, היכן אתה ממוקם בשוקת? + אחוזים (דוגמא: חמישים אחוז 1200 חמישים אחוז 1180....) והאם יש הגנות ? מה המרחק?
50% 1180 מוגן ב 1210 - כרגע בהפסד קל ולא משמעותיציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
50% 1200 מוגן ב 1240 - אחרי שחיקה של יותר מ 50%.
נשארו שאריות הגנה ב 1270 שאין טעם למכור, ומועילות מבחינת הביטחונות לנטרל את תרחיש מס' 43.
למטה 100% 1050 לא מוגן (חצי כמות מהקולים) - אחרי שחיקה של יותר מ 50%.
ניצולת ביטחונות: 95%.
תוכנית כללית לשבוע הבא:
-אם יהיו ירידות - הזזה של כל הכמות ל 1180
-אם יהיו ירידות סבירות ועד עליות - הזזה של 1050, כאשר המועמדים הם 1070 עד 1080. תלוי ביום ובמדד.
תודה על העדכון:ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אני בניצולת של חמישים אחוז בטחונות בלבד. (הדישדוש הזה חודש שני ברציפות פשוט מפחיד אותי)
אני נמצא ברגל עליונה קול 1180 כתוב, הגנה (1190/1200 חצי/חצי).
יש לי חיישן 15 אחוז בקול 1160 כתוב (הגנה צמודה) השחיקה שם פשוט יפה.
רגל תחתונה מחצית כתוב 1050 הגנה 1040 (נשחק מצויין) וחצי נכנסתי היום כתוב 1080 הגנה 1060)
תוכנית: מחצית בטחונות לא מנוצלות לשם התנהלות עד הפקיעה.
במידה ויהיו ירידות , לא מפולת נראה לי כי ארחיב את כתיבת פוט 1080.
במקרה של עליות , בהתאם למרווחים נראה מה נוכל לכתוב.
שימו לב , בשבוע הבא אין מסחר ביום ב' באמריקה.
זאת אומרת שעד יום ג'. ישארו את ת"א 25 להתנהלות "עצמאית" לאחר שנראה מה קורה בסוף שבוע , בחו"ל.
על כן זה נראה כי לפחות 40 אחוז מהזמן עד הפקיעה לא אמורות להיות תנודות קרדינליות.
רעיון ה C1160 שלך בהחלט נראה מעניין.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
במיוחד לאור ההערכה שלך (שאני מסכים איתה), שצפוי תחילת שבוע שומם מאד. אולי יום ראשון תהיה איזו תגובה למה שיקרה בסוף השבוע בארה"ב (אם יקרה משהו). ואחר כך נמשיך לעמוד במקום.