מעונין למכור C1330 ב-110 ש"ח 30 יחידות (יודע שזה לא המחיר עדין כשתהיה מעונין תקנה, אני נתתי הוראת מכירה) (אגב אני מבצע תוך כדי-האמת רק עם 20 יחידות)ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
Printable View
מעונין למכור C1330 ב-110 ש"ח 30 יחידות (יודע שזה לא המחיר עדין כשתהיה מעונין תקנה, אני נתתי הוראת מכירה) (אגב אני מבצע תוך כדי-האמת רק עם 20 יחידות)ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arti
דרישת הבטחונות היא 4600 ש"ח. לפי איזה חישוב קבעת 1000 ש"ח בטחונות?[/quote]
זו הייתה הדרישה ממני
אבדוק היום שוב.
כיצד אתה בודק?[/quote]
אני משתמש בטרייד1, שם הנתון מופיע בזמןאמת במסך של ספר הפקודות של האופציה.
במידה ואתה משתמש באורדרנט הישן והטוב. האופציה הכי מוצלחת שמצאתי היא שבאתר של בנקפועלים (ללקוחות) יש מחשבון שנותן את התרחישים לכל אופציה. ייתכן ויש גם לבנקים אחרים/ אתרים אחרים.
ממה שאני מבין בעת שמכרת ראיתי שדרישת הביטחונות עלתה ב1000, אבל אז זה תלוי מה הייתה הפוזיציה שלך מלכתחילה.
נראה שהשוק מוחזק היום, רק כתוצאה מפער הארביטראז' הוא היה צריך לרדת יותר!
שחקנים כתבו הרבה פוטים גבוהים בימים האחרונים 1260 1250 1240 1230 וכנראה שהם לא מעוניינים בירידות חדות.
האמת מתאים לי דשדוש!
אני החלטתי לפתוח היום מעט שוקת רחבה.
הסטייה עדיין לא יפה, אבל הפוזיציות המרוכזות והעלייה הקלה בסטייה בכל זאת מאפשרים עבודה.
נפתח 1170 מוגן 1160 בתקבול 30 שח ליחידה.
נפתח 1330 מוגן 1340 בתקבול 30 שח ליחידה.
תחת הנחה שלא אצטרך להזיז יתקבל 6% ברוטו, נראה איך ילך.
גם אני הרחבתי היום את הנוכחות ב 1330. הצלחתי למכור בבוקר ב 80 ש"ח ליחידה. אני הולך על אחוז רווח יותר קטן מ 6%. יותר לכיוון ה 4.5% - 5%, אבל על כל הביטחונות. יש עוד קצת מקום לקרובים שבוע הבא.
במסגרת ניסיונות, מכרתי היום שתי יחידות C1390 לדצמבר ב 110 ש"ח יחידה.
במידה והמדד ממשיך לדשדש באזור הזה, עד הפקיעה של נובמבר, צפוייה לאופציה הזו שחיקה של למעלה מ 50%. בחישוב מזורז ולא מדוייק, נראה שגם אם יהיו עליות עד ל 1300 עד הפקיעה, עדיין מחיר האופציה הזו ישאר פחות או יותר אותו הדבר.
כמה בטחונות לקחו לך ? (1390)
אפס. זה כל הקטע. זה מוגן על ידי הגנות עודפות שנשארו לי מנובמבר. במקום לחסל הגנה של C1390 ב 10 שקלים, אני מעדיף להשתמש בה בשביל למכור דצמבר C1390 ב 110 שקלים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
יפה!
בעצם אפשר לשחק ככה עד לפקיעה. חשבת על זה?
או שאתה מתכוון להשאר גם אחרי
או שההגנות במשך הזמן גם יוזלו מאוד ואז אפשר יהיה לצמצם בטחונות.
בקיצור - המון אפשרויות - בתנאי שהמדד לא מתנכל לך :roll:
בהחלט חשבתי על זה. הנקודה היא בדיוק מה שכתבת: "בתנאי שהמדד לא מתנכל לך". לכן לא צריך להתלהב. כי לכל דבר יש גם חסרונות:ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
-דקה אחרי הפקיעה, ההגנות נעלמות והכתיבות הופכות לחשופות.
-אם המדד כן מתנכל, זה יכול להרוס גם את החודש הבא.
לכן, בקטן. עוד מיקסום קטן של הרווח. אבל לא להגזים. (מה עוד שהסחירות עצמה לא מאפשרת להגזים). כמה מאות שקלים פה ושם.