Re: ניסוי מעניין לבוגרים ובעלי חשיבה מדעית.
שלום חברים!
מרוב לחץ השוק לא התפניתי לכתוב ובכן:
סיכום האסט' משבוע שעבר
כבר כתבתי שבצעתי אותה בסטרייק אחת גבוה יותר אמנם משום טעות בחשוב יצאת ממנה לפני הזמן ברווח של 5% ולמזלי זה היה ברגע האחרון שאפשר לצאת ממנה .
ברור שאילו הייתי עושה את האסט' בסטרייק של שחקן היייתי יוצא ברווח של 10 % עוד לפני כן .
האסט' של השבוע*
ביצעתי אותה בסטרייק אחד גבוה יותר שילמתי סך 310 ש"ח בטחונות נדרשים 2500 יציאה ברוח של 10%
חברים שלום יצאת כעת ברווח של 350 ש"חו.
ברור שאם הייתי עושה את האסט' על הסטרייק של שחקן הייתי יוצא ברווח גדול יותר.
האם אני אלוף?
- navhmjep, כל הכבוד, שמחתך שמחתי, ואני שמח שקיבלת יום של חסד ביום חמישי כדי לברוח מההאסט' ברווח של 5%, וגם היום "בתוך יומי" נתמזל מזלך בגלל הקמת "קרן הייצוב" של גוש היורו, וזה עוד לא אומר שרואים את סוף התיקון, וזה למרות שגם דרום מזרח אסיה ירוקה בגלל זה.
- לכן אתה לא אלוף, אתה אך ורק סגן אלוף, כי נכון לעכשיו אתה מהמר ומצליח נגד מגמת התיקון, אבל זה לא עובד לאורך זמן, ולראיה זו האסט' של שבוע שעבר, שם הקדימך "שחקן" גם בנקודת היציאה בזמן וגם באחוז הרווח.
- חוץ מזה, כל הכבוד על הדבקות במטרה, על המשך הניסוי למרות התיקון העובר על השווקים, אבל קח בחשבון כי בהנחה שהתיקון ימשוך גם לשבוע הבא, אז תיאלץ להתמודד עם שני פרמטרים שליליים, עם התיקון, ועם השחיקה, אז האם אתה מרים ידיים ופורש? ואם לא אז שיהיה לך בהצלחה, ואנחנו עוקבים אחריך, תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sassi6
- navhmjep, כל הכבוד, שמחתך שמחתי, ואני שמח שקיבלת יום של חסד ביום חמישי כדי לברוח מההאסט' ברווח של 5%, וגם היום "בתוך יומי" נתמזל מזלך בגלל הקמת "קרן הייצוב" של גוש היורו, וזה עוד לא אומר שרואים את סוף התיקון, וזה למרות שגם דרום מזרח אסיה ירוקה בגלל זה.
- לכן אתה לא אלוף, אתה אך ורק סגן אלוף, כי נכון לעכשיו אתה מהמר ומצליח נגד מגמת התיקון, אבל זה לא עובד לאורך זמן, ולראיה זו האסט' של שבוע שעבר, שם הקדימך "שחקן" גם בנקודת היציאה בזמן וגם באחוז הרווח.
- חוץ מזה, כל הכבוד על הדבקות במטרה, על המשך הניסוי למרות התיקון העובר על השווקים, אבל קח בחשבון כי בהנחה שהתיקון ימשוך גם לשבוע הבא, אז תיאלץ להתמודד עם שני פרמטרים שליליים, עם התיקון, ועם השחיקה, אז האם אתה מרים ידיים ופורש? ואם לא אז שיהיה לך בהצלחה, ואנחנו עוקבים אחריך, תודה
כדי להעמיד דברים על דיוקם ברצוני להבהיר :
א. יצאתי שבוע שעבר מהאסט'לפני שחקן (כמדומני ביום שני בסוף היום)
ב. הנסיןון להסביר את ההצלחה בגורם זה או אחר היא סותרת את מהות הניסוי שבא לבדוק עשיית אסט' בלי שום מגמה. אני הרי מצהיר בניסוי שאין לי שום ידע וכוונה לתפוס את כוון השוק, מטרתי לבדוק האם האסט' מצליחות בכוונה או שמא כל אסט' מצליחה?????
ג. גם לשחקן קרו מקרים שרק בדקות בודדות יצאנו מהאסט' שלו ברווח.
ד. לא התכוונתי כלל שאני אלוף זה היה הומור עצמי שלכאורה אני מתנה בטפשות ועושה אסט' הפוך משחקן בלי שום ידע באופציות וברוב ככל האסט' אני יוצא לפני שחקן ברווח.
ד
navhmjep
כל הכבוד על ההתמדה והסיכון הכספי. אתה מוכיח בניסוי שלך הרבה דברים - הרבה יותר ממה שאתה חושב. לטעמי הוכחת שכמעט כל אסטרטגיה יכולה להצליח (בתנאי שאין תנועה חדה) הוכחת גם שלא צריך להיות שחקן מעוף כדי להצליח - מספיק להיות "משתמש מכור" כדי לקבל מהשוק . והוכחת, שוב, שכאשר זורקים מטבע באוויר, הסיכוי הוא תמיד 50% להיות צודק - ולא משנה כמה פעמים זרקת, או מי הזורק או מה ההיסטוריה שלו.
שאפו ותודה
:d
צהריים טובים חברים.
אנחנו ממשיכים בניסוי
בוצע כעת שעה 14:00
תקבול 1910 בטחונות 3000 יעד רווח 10% 110 ש"ח
ציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
צהריים טובים חברים.
אנחנו ממשיכים בניסוי
תוכל בבקשה לכתוב מה קנית, מכרת, מחירים וכו'
האם לדוגמא באסטרטגיה של היום (הפוך):
מכרת אוכף?
כתיבה 1120 put
כתיבה 1120 call
וקנית הגנות?
רכישה 1090 put
רכישה 1140 call
או שרק שינית כיוונים או שניהם יחד?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי haydance
ציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
צהריים טובים חברים.
אנחנו ממשיכים בניסוי
תוכל בבקשה לכתוב מה קנית, מכרת, מחירים וכו'
האם לדוגמא באסטרטגיה של היום (הפוך):
מכרת אוכף?
כתיבה 1120 put
כתיבה 1120 call
וקנית הגנות?
רכישה 1090 put
רכישה 1140 call
בדיוק כך
אני דווקא חושב אחרת
רוב האנשים מפסידים כסף מאסטרטגיות כי הם מהמרים על כיוון ולא יודעים לתקן.
אם בונים אסטרטגיה בצורה נכונה היא בדרך כלל תאפשר רווח
אם לוקחים אסטרטגיות חכמות של שחקן והופכים אותן גם ניתן להרוויח.
לדוגמא היום בצענו קניית אוכף
אם תמכור אוכף , והמדד יזוז חדות לכיוון אזי שחקן יצא ברווח
אם המדד יחזור לסטרייק אחרי כמה זמן, אז גם אתה תצא ברווח.
אבל אם הבורסה תתחיל לרדת חדות ולא תחזור אזי תישאר בהפסד ללא תיקון.
אם תתקן בזמן כניראה שתוכל שוב לצאת ברווח.
בהצלחה
Long
יצאתי ברווח של 110 ש"ח הרגע.