לדעתי אפשר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
תנסה ליצור, לצורך הבדיקה, רגל ב-1050 עם הגנה ב-1040.
הבטחונות יישארו בדיוק כפי שהיו.
Printable View
לדעתי אפשר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
תנסה ליצור, לצורך הבדיקה, רגל ב-1050 עם הגנה ב-1040.
הבטחונות יישארו בדיוק כפי שהיו.
תבדוק את נושא הבטחונות שוב,
במרחק שכזה התרחיש הרלוונטי מניח תנמודה למעלה כי תנודה למטה לא מגיעה לסטריקים האלה
כתבתי את מה שכתבתי ע"ס בדיקה באקסל של רון.ציטוט:
פורסם במקור על ידי HRL
בדקתי שוב וזה אכן כך. גם עבור הזזת הרגל ל-1040 עם הגנה ב-1030.
אביעד , ההודעה שלי הייתה לדמי כיס
לדעתי אין בעיה עם הבטחונות
בדקתי ב Trade1. הכנתי פקודה לביצוע, ואז הוא אומר כמה ביטחונות צריך. הביטחונות עלו בכ 17,000.ציטוט:
פורסם במקור על ידי HRL
דמי כיס, אשמח אם תוכל לענות לשאלה ששאלתי קודם.ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviade
תודה
העמלות עד עכשיו הן 880 ש"ח. אגב, כשמדברים על סכומים כאלו של עמלות, יש על מה לדבר על הורדתן, ואני בתהליך כזה. העמלה הנה בהחלט שיקול לכותבי קצוות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviade
אבל החודש אני עדיין לא מסתכל על העמלות כעל שיקול. גם חישוב הרווח הוא כרגע "בערך" כי מתערבבת לי האסטרטגיה של שחקן. בסוף החודש אעשה סיכום של האסטרטגיה ואעדכן.
בנוגע למצב, המדד ממשיך לעלות למעלה.
על מנת להצמד לכללים שקבעתי לעצמי בצורה קפדנית ככל האפשר, סגרתי את כל ה 1190 שנשארו לי וכרגע הצד העליון שלי עומד על:
30 כתיבות C1200
40 הגנות C1240
הביטחונות ירדו ל 77,000 ש"ח, כך שיתאפשר בהמשך השבוע לבצע עוד קצת כתיבות ולתחיל להחזיר את עלות ההזזה.
בצד התחתון אני לא נוגע כרגע, עם כל הפיתוי, וזאת מהשיקולים הבאים:
-ככל שמתרבות העליות, ככה עולה הסיכוי לתיקון כואב.
-הכלל אומר להיות מרחק של 12% בתחילת השבוע השלישי.
-צריך להתאמן ב"משמעת עצמית".
כרגע, בסך הכל אני מרוצה ממצב השוקת. 7.1% מרווח כלפי מעלה, שאמנם זה פחות ממה שהיה אמור להיות, אבל בואו לא נשכח שאנחנו אחרי עליה די מטורפת. ו 12% כלפי מטה.
אופיר,
אני מתנצל על הקטנוניות... אבל:
"בצד התחתון אני לא נוגע כרגע, עם כל הפיתוי, וזאת מהשיקולים הבאים:
-ככל שמתרבות העליות, ככה עולה הסיכוי לתיקון כואב.
-הכלל אומר להיות מרחק של 12% בתחילת השבוע השלישי.
-צריך להתאמן ב"משמעת עצמית".
כרגע, בסך הכל אני מרוצה ממצב השוקת. 7.1% מרווח כלפי מעלה, שאמנם זה פחות ממה שהיה אמור להיות, אבל בואו לא נשכח שאנחנו אחרי עליה די מטורפת. ו 12% כלפי מטה."
אם הכלל הוא להיות במרחק של 12% ואתה מתאמן במשמעת עצמית אבל מוצא את עצמך במרחק של 7.1 אחוז במרווח עליון אז המשמעת העצמית לא ממש עובדת (גם אני נכשלתי בזה, הייתי בטוח שיבואו ירידות...), לטעון שהייתה עלייה מטורפת ולכן זה בסדר שהמרווח קטן זה תרוץ שמגיע מהפוזציה אשר בה אתה נמצא.
תבקר חופשי. כמה שיותר ביקורת ככה יותר טוב.ציטוט:
פורסם במקור על ידי חביתוש
אם תראה אי שם בהתחלה, בתחילת שבוע שלישי אני אמור להיות מרחק 8.5% מלמעלה. לא התכוונתי לעשות שוקת סימטרית. הכלל מדבר על יום חמישי ולא יום ראשון. שהרי הפקיעה היא ביום חמישי. לכן הסטיה מהכלל הייתה רק 0.8%. שזה כברבאמת בסדר. מה שלא היה בסדר זה שלא גמרתי לבצע את ההעברה ביום חמישי. אבל זה תוקן. בפעם הבאה (אני מקווה), גם "פאשלה" זו לא תיקרה.
ה"משמעת העצמית" היא לא להזיז היום את 980. למרות שנורא מתחשק, ונראה כאילו ירידות והשוק אלו שני קווים מקבילים שלא נפגשים.
לאור המשך המרוץ המטורף, אני שוקל לשים Stop Loss של 100 ש"ח על C1200.
מכרתי אותו היום על 55 ש"ח, וזינק בסוף היום ל 70 ש"ח.
במידה ו Stop Loss אכן קורה, אני נוטש את רגל ה CALL עד שהדברים יחזרו לשפיות. המצב כרגע לא נורמלי. ונראה שכל יום עליות רק מחמם את העסק עוד יותר.