-
1 קבצים מצורפים)
מדד הניקאי,
עדכון ל 30-9-14
המדד החזיק את הפריצה יממה בודדת., והיום למרות שעדיין נסחר ברמות הגבוהות, הוא יורד בשעה זו מעל אחוז, ונמצא ב 16120.
הסגירה אומנם רק ב 0930 שעון ישראל, אבל ירידה זו יכולה לתת שוב פעם רמז על הצפוי בשווקי העולם היום.
פרטנית על הגרף של הניקאי, מתנדי מומנטום מרגישים יפה מאוד את הירידות של היום וממליצים על המשך ירידות בהמשך, ש זהו גם הצפי למחר.
קובץ מצורף 5172
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
גרף VIX, ארה"ב
29-9-14
לכול הממתינים לשורט, ניתן להבין על פי הגרף למה הוא לא מגיע.
הגרף נמצא מספר חודשים בדשדוש בשני טווחים כאשר הראשון מה 12 - עד ה 19 והטווח השני העכשווי יותר מה 12 עד ה 17.
כך שהכול מתנהל על מי מנוחות בארה"ב ללא לחצים לשום כיוון, והצפי להמשכיות מעלה עקב האנרציה יכולה להמשיך.,
נוכל להתחיל לראות מהלך יורד בארה"ב מתחיל כאשר הגרף יפרוץ את קו ה 19 וישאר מעליו,.
עד אז אנו צפויים לירידות מינוריות וחזרה לעליות כפי שקורה עד עכשיו.
קובץ מצורף 5181
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
מדד הניקאי,
עדכון ל 2-10-14
ב 30-9- נכתב ,
הסגירה אומנם רק ב 0930 שעון ישראל, אבל ירידה זו יכולה לתת שוב פעם רמז על הצפוי בשווקי העולם היום.
ואכן המדד היום פותח בגפ מטה גדול ויורד לערכי ה 16000, כאשר כרגע הוא נסחר ב 15800, יחד עם זאת הרמז השבוע היה עבה כאשר מדדי העולם גם פתחו מבערים כלפי מטה.
יש למדד הניקאי עוד הרבה מה לרדת כך שהיעדים הם מטה חזק, בהמשך כמובן,
כרגע הוא צפוי בהמשך לשבור את קו ה 15615 החשוב.
הצפי היה ונשאר שלילי.
קובץ מצורף 5207
תודה ובהצלחה
-
בוקר טוב,
וה-S&P שבר אתמול קו מגמה עולה של שנתייים? אם לא יפרוץ אותו חזרה היום..
ירד מתחת לממוצע 20 ומתחת לממוצע 50 אך ירד מתחת לגבולות הבולינגר והמתנדים ביומי די במכירות יתר
בשבועי - אפשר לצפות המשך ירידות
מה הצפי שלך?
תודה, ורדה
-
1 קבצים מצורפים)
בוקר טוב ורדה,
מדד ה S&P,
עדכון ל 2-10-14
ותודה על שאלתך, כי היא מאוד תתחבר להמשך שהיה בכוונתי לכתוב בבוקר אדום זה, בהקשר ל S&P', ולהבהיר את הנושא סופית " מתי יגיע השורט ", כי טכנית החוקים ברורים לחלוטין, ל " מתי כבר יהיה שורט..... אז ....
לא משנה כלל מה מצב המתנדים !
לא משנה בכלל עד איכן יירד המדד בסבב זה, שובר את ה 1950 או לא, יורד מה 1920 או לא , שובר ממוצעים 20 -50 או לא, כי טכנית מה שכן משנה הוא...
" עד איכן יעלה בסבב הבא !!!!!"
מה זאת אומרת ???
באם תשימו לב לגרף וכל גרף לא משנה כרגע מיהו, חייבים לקראת את אותם הדברים אשר כתבתי אתמול בהקשר לעדכון על מדד תא" 75.
חייב לקראת " שיא יורד" !!!!
בינתיים מעל שנתיים, אין שיאים יורדים ( השיא היורד האחרון בגרף היה ב סוף 2011 ), כי רק שיאים יורדים במהלך עולה יוצרים קו מגמה יורד , וקו מגמה יורד הוא דבר משמעותי בכול גרף ב אשר הוא !!!
ולכן כול עוד ה " שיא היורד " לא נוצר , ולאחר כול ירידה ( עם שבירת קווים וממוצעים ), המחיר או הגרף מגיע לשיא חדש בלי ליצור שיא יורד. אין סיכוי אפילו ש השורט בדרך.
אז בכדי לסכם ורדה , וכול חברי הפורום. אומר...
לא אתעסק היום האם שבר כן או לא קווים או ממוצעים , אני כבר מסתכל קדימה וממתין לשיא היורד כאשר אני עם עצמי קבעתי ש ה 2020 היא השיא האחרון ( בהפוך מ כאשר מחפשים תחתית , אז כאן אני מחפש שיא ),, ולא אכפת לי כלל עד לאן המדד יירד בסבב זה , אלא , אכפת לי מאוד עד לאן הוא יעלה בסבב הבא, כי הרי זה לא רחוק.
נניח על פי דוגמה בגרף...
תודה ובהצלחה
על כול שאלה , אני כאן.
קובץ מצורף 5211
-
-
בוקר טוב
תודה להסבר המפורט
כדאי להוסיף רק לאיזה גרף יומי או שבועי
-
חתימה טובה ,
וערב טוב , חבר פורום , golzvi,
כבר הסברתי כאן בפורום את תצורת עבודתי הקבועה, אבל נכתוב שוב.
כול ה סקירות, ניתוחים , עדכונים , או כול אזכור מינימלי שבו אני מעלה גרף , הוא תמיד על בסיס יומי !
כאשר אני נוגע ומפרסם משהו על הטווח השבועי אני מקפיד לרשום פעמיים שהוא בטווח השבועי , והם כתובים...
1- כ כותרת מעל הגרף אני מציין , "גרף שבועי ."
2- בתוך הגרף אני כותב בפתקית בצד שמאל למעלה " גרף שבועי "
על כן העדכון המדובר כאן היה כמובן על בסיס יומי.
תודה ובהצלחה
-
3 קבצים מצורפים)
חתימה טובה,
עדכון על מדד ה S&P
5-10-14
כתכנית עבודה אני קבעתי עם עצמי כרגע שה 2020 הוא הגבוה השנתי , ועל כן אני מפרסם כאן שלוש אפשרויות גרפיות להמשך התנהלות המדד , לאחר ה חצי מאמר שכתבתי כאן בעדכון הקודם בהקשר לקו מגמה יורד.
,אפשרות 1 .
קובץ מצורף 5215
אפשרות 2 ...
קובץ מצורף 5216
אפשרות 3....
קובץ מצורף 5217
כול עלייה ופריצה של ה 2020 , ייצור שיא חדש ובכך מבטל את כול שלושת האפשרויות המוצגות כאן, ומהשיא החדש נצא לעוד סבב על חיפוש השיא השנתי.
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
חתימה טובה,
גרף ה VIX
5-10-14
הגרף לא הצליח בפריצה של קו ה 17 ולמעשה העליות שהיו ביום ו" כבר היו צפויות עקב התנהגות גרף זה .
הערך חוזר מטה בין ה 12 ל 17 לדשדוש הארוך טווח שבו הוא נמצא , ורק פריצת ה 17 יוכל לתת שורט על המדד ארוך יותר או עמוק יותר.
קובץ מצורף 5218
תודה ובהצלחה