Re: שוקת רחבה אפריל - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אבי1
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Uri1180
אבי, יש משהו במה שאתה אומר, אבל ...
אם לא תפתח את השוקת בכלל, תרוויח 100% עמלות ותחסוך 100% כאבי ראש ...
רוב ההזזות מכניסות כסף וצריך כמובן לשלם עמלות - ואת זה אתה רוצה לחסוך?
לגבי כאב ראש - לפתוח שבועים לפקיעה במרחק 8% ברוב המקרים הרבה יותר מסוכן
מלפתוח 4 שבועות לפקיעה במרחק 15% ...
כנראה שגם אתה לא ירדת עדיין לסוף דעתי
אמרתי ואומר שוב 8% זה רק דוגמה
נניח שאם בשבועים לפני הפקיעה אתה מקרב את השוקת שלך למרחק של 8% אז תפתח לכתחילה במרחק של 8% רק שבועיים לפני הפקיעה ואם אתה מקרב ל 9% אחוז בשבועיים לפני הפקיעה אז תפתח לכתחילה שבועיים לפני הפקיעה במרחק של 9% וכן הלאה
תאמין לי אני בצעתי את זה בלייב כ שהסטיה היתה 12 - 13 והגעתי לאותו אחוזי רווח +- ועם פחות כאבי ראש ובלי לחצים
אבי, מה שאתה אומר הוא לא סביר ונכון רק בהנחה שסגירת הכתיבות הרחוקות יותר (נניח 15%) בוצעה ללא כל רווח;
מאחר וכנראה שזה לא המצב הרי שפתיחה מוקדמת מגדילה את אחוזי הרווח היות ואתה מרוויח את הרווח שבפתיחה ובסגירה הרחוקה בשבועיים הראשונים של החודש
ציטוט:
פורסם במקור על ידי poria
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אבי1
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Uri1180
אבי, יש משהו במה שאתה אומר, אבל ...
אם לא תפתח את השוקת בכלל, תרוויח 100% עמלות ותחסוך 100% כאבי ראש ...
רוב ההזזות מכניסות כסף וצריך כמובן לשלם עמלות - ואת זה אתה רוצה לחסוך?
לגבי כאב ראש - לפתוח שבועים לפקיעה במרחק 8% ברוב המקרים הרבה יותר מסוכן
מלפתוח 4 שבועות לפקיעה במרחק 15% ...
כנראה שגם אתה לא ירדת עדיין לסוף דעתי
אמרתי ואומר שוב 8% זה רק דוגמה
נניח שאם בשבועים לפני הפקיעה אתה מקרב את השוקת שלך למרחק של 8% אז תפתח לכתחילה במרחק של 8% רק שבועיים לפני הפקיעה ואם אתה מקרב ל 9% אחוז בשבועיים לפני הפקיעה אז תפתח לכתחילה שבועיים לפני הפקיעה במרחק של 9% וכן הלאה
תאמין לי אני בצעתי את זה בלייב כ שהסטיה היתה 12 - 13 והגעתי לאותו אחוזי רווח +- ועם פחות כאבי ראש ובלי לחצים
אבי, מה שאתה אומר הוא לא סביר ונכון רק בהנחה שסגירת הכתיבות הרחוקות יותר (נניח 15%) בוצעה ללא כל רווח;
מאחר וכנראה שזה לא המצב הרי שפתיחה מוקדמת מגדילה את אחוזי הרווח היות ואתה מרוויח את הרווח שבפתיחה ובסגירה הרחוקה בשבועיים הראשונים של החודש
לא סביר כן סביר אני לא יודע השאלה אם בדקת
אני לא רק שבדקתי אלא גם בצעתי סו ..........
end of story
דבר נוסף שכלל לא הזכרתי
דמי כיס כתב שהתחיל לסמן גבולות לחודש מאי ומה הוא כותב ש 1430 הוא סימן כגבול עליון
שומו שמים והאזינו ארץ האם אין זו הפרה בוטה של כללי שוקת רחבה, ממתי מסמנים (או מתחילים לסמן) גבול עליון כשיש לנו עוד שבוע + לפקיעה הנוכחית + חודש שלם נוסף, במרחק של כ 6.7% בערך (ולולא כבוד הפורום וכבוד החברים הייתי אומר כאן חבר'ה השתגעתם יצאתם מדעתכם) ולא מעניין אותי כל הסיפורים של עלינו כבר כל כך הרבה נקודות היסטוריות וכל הבלה בלה למינהם תעצרו לרגע ותחשבו האם לזה התכוון הנביא בשוקת רחבה האם זה הכללים שהצבתם לעצמכם כשלמדתם את זה אם כן הייתי מפנה אותכם שוב ללינק הזה viewtopic.php?f=124&t=5243 ותתחילו לקרוא שוב פעם בעיון רב את ה-17 סעיפים לניהול נכון של שוקת רחבה (ואם זה נקודת המוצא שלכם היית ממליץ לכם להתחיל להפנים חזק את החתימה של חברינו cafe)
אבל אני יוצא מנקודת הנחה שלא לזה התכוונתם אם כן אתם חייבים לסמן גבול עליון במרחק של 15% מהפקיעה (שזה כרגע בגדר נעלם) ונכון להיום זה יוצא 1540 ועל פי סעיף 4 של הלינק הנ"ל זה לא מאפשר לנו לפתוח היום שוקת.....
ציטוט:
end of story
דבר נוסף שכלל לא הזכרתי
דמי כיס כתב שהתחיל לסמן גבולות לחודש מאי ומה הוא כותב ש 1430 הוא סימן כגבול עליון
שומו שמים והאזינו ארץ האם אין זו הפרה בוטה של כללי שוקת רחבה, ממתי מסמנים (או מתחילים לסמן) גבול עליון כשיש לנו עוד שבוע + לפקיעה הנוכחית + חודש שלם נוסף, במרחק של כ 6.7% בערך (ולולא כבוד הפורום וכבוד החברים הייתי אומר כאן חבר'ה השתגעתם יצאתם מדעתכם) ולא מעניין אותי כל הסיפורים של עלינו כבר כל כך הרבה נקודות היסטוריות וכל הבלה בלה למינהם תעצרו לרגע ותחשבו האם לזה התכוון הנביא בשוקת רחבה האם זה הכללים שהצבתם לעצמכם כשלמדתם את זה אם כן הייתי מפנה אותכם שוב ללינק הזה viewtopic.php?f=124&t=5243 ותתחילו לקרוא שוב פעם בעיון רב את ה-17 סעיפים לניהול נכון של שוקת רחבה (ואם זה נקודת המוצא שלכם היית ממליץ לכם להתחיל להפנים חזק את החתימה של חברינו cafe)
אבל אני יוצא מנקודת הנחה שלא לזה התכוונתם אם כן אתם חייבים לסמן גבול עליון במרחק של 15% מהפקיעה (שזה כרגע בגדר נעלם) ונכון להיום זה יוצא 1540 ועל פי סעיף 4 של הלינק הנ"ל זה לא מאפשר לנו לפתוח היום שוקת.....
אין מה לעשות - מאוד מאוד קשה להריץ שוקת רחבה בסטייה כזאת.
אני מריץ אסט' אחרת, שגורמת לי לא מעט כאב ראש וסיכונים לא מבוטלים.
אולי בכלל כדאי להישאר בחוץ בסטייה כזאת
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אבי1
.............
end of story
סליחה, אבל זה לא טיעון תקף.
לא יודע מה ביצעת בדיוק. צריך להכנס לפרטים על מנת לדעת מה קרה בדיוק. אולי זה היה חודש עם סטיה בעליה.
במצב תיאורתי, שבו הסטיה לא משתנה ומדד לא משתולל, פתיחה מוקדמת מוצלחת מאפשרת להכניס עוד רווח.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אבי1
דבר נוסף שכלל לא הזכרתי
שומו שמים והאזינו ארץ האם אין זו הפרה בוטה של כללי שוקת רחבה, ממתי מסמנים (או מתחילים לסמן) גבול עליון כשיש לנו עוד שבוע + לפקיעה הנוכחית + חודש שלם נוסף, במרחק של כ 6.7% בערך (ולולא כבוד הפורום וכבוד החברים הייתי אומר כאן חבר'ה השתגעתם יצאתם מדעתכם) ולא מעניין אותי כל הסיפורים של עלינו כבר כל כך הרבה נקודות היסטוריות וכל הבלה בלה למינהם תעצרו לרגע ותחשבו האם לזה התכוון הנביא בשוקת רחבה האם זה הכללים שהצבתם לעצמכם כשלמדתם את זה אם כן הייתי מפנה אותכם שוב ללינק הזה
viewtopic.php?f=124&t=5243 ותתחילו לקרוא שוב פעם בעיון רב את ה-17 סעיפים לניהול נכון של שוקת רחבה (ואם זה נקודת המוצא שלכם היית ממליץ לכם להתחיל להפנים חזק את החתימה של חברינו cafe)
כל אחד והכללים שלו.
עד היום, בשנה וחצי שאני עושה שקתות, הבעיות שהיו לי היו תמיד בשבוע הפקיעה. אף פעם לא היו לי בעיות בהתחלה. גם בספטמבר המפורסם, הייתי ברווח עדולכן הכללים שלי שונים. אני מעדיף להיות נועז יותר בפתיחה, ושמרני מאד בקרובים. שים לב שלא התפתתי לקרב החודש מתחת ל 1400, וגם לא עליתי מעל 1230 למטה. במקום לקרב, אני מעדיף להתחיל לעבוד על החודש הבא כבר בשבוע הפקיעה. זה עושה לי את החיים הרבה יותר שקטים ונעימים.
בכללים שלי, גם בשוקת רחבה, צריך להפעיל היגיון ישר. עליה של 6.7% משיא כל הזמנים, נראית לי אפשרות בהסתברות נמוכה מאד, ולכן אני מוכן לקחת את הסיכון. הסיכון מוגבל מאד, שכן בשלב זה פתחתי לא יותר מ 5 יחידות. אז מה כבר יכול להיות?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
עליה של 6.7% משיא כל הזמנים, נראית לי אפשרות בהסתברות נמוכה מאד,
אבל וזה אבל ענקית
אם תפרץ פריצה אמיתית של שיא כל הזמנים 6.7% זה בדיחה
שוקת רחבה כותבים בדרך כלל שבוע לפני פקיעה ועל החודש הבא
לדוזמא ביום חמישי עמד המדד על 1340
אז פוטים 1200 מאי
קולים 1450 מאי
כשמגיעים ל אחוז רווח סוגרים
לדוגמא:6 פוט 1200 מאי עם 5 קולים 1350 מאי
דרישת ביטחונות 25 אלף
תקבול 600 שח
בין 250 ל 400 סוגרים והולכים
דוגמא שניה
10 פוטים 1200
9 קולים 1450
דרישת ביטחונות 46 אלף
תקבול כ 1100 כשיש 450-600 רווח סוגרים והולכים
[quote=אבי1]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "דמי כיס":40dc1d1k
אבל וזה אבל ענקית
אם תפרץ פריצה אמיתית של שיא כל הזמנים 6.7% זה בדיחה[/quote:40dc1d1k]
אני לא יודע על סמך מה אתה אומר את זה. 6.7% זה המון. אני לא אומר שזה בלתי אפשרי, אבל זו חתיכת עליה. זה בטח לא בדיחה.
אם היינו אחרי גל ירידות (כמו שהיה בספטמבר), אז יש מצב. אבל כדי להזין עכשיו עליה של 6.7%, צריך שהרבה מאד אנשים יהיו מוכנים לקנות ברמות שיא.
קניות ברמה שיאפילו על מימושים שבטוח שיהיו בדרך.
לדעתי, המשך עליות יהיה כרוך בהתקדמות איטית וקשה. חצי אחוז פה, רבע אחוז שם, בתיבלון של דישדוש ומימושים. אבל כמובן שזו דעה אישית. שהיא לא יותר טובה מדעתך כמובן.
במיידי, אני צופה ירידות ביום שלישי.
היום אין מסחר בחו"ל (Good Friday) ובאירופה גם לא ביום שני (Easter Monday). כרגע יש פער ארביטרג' של 0.65%. תוסיפו לזה עוד תיקון במניות אחרות, ויש מצב לירידות של 1%.
[quote=דמי כיס][quote="אבי1":35otip9r]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "דמי כיס":35otip9r
מימושים. אבל כמובן שזו דעה אישית. שהיא לא יותר טובה מדעתך כמובן.
היום אין מסחר בחו"ל (Good Friday) ובאירופה גם לא ביום שני (Easter Monday). כרגע יש פער ארביטרג' של 0.65%. תוסיפו לזה עוד תיקון במניות אחרות, ויש מצב לירידות של 1%.[/quote:35otip9r][/quote:35otip9r]
אל תהיה בטוח
אם וולסטריט תמשיך את הראלי ביום שני
וטבע תתקן טכנית
ביום שלישי גם השחקנים יכנסו ללחץ
[quote=קאריה]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "דמי כיס":9qy05ujk
...............
היום אין מסחר בחו"ל (Good Friday) ובאירופה גם לא ביום שני (Easter Monday). כרגע יש פער ארביטרג' של 0.65%. תוסיפו לזה עוד תיקון במניות אחרות, ויש מצב לירידות של 1%.
אל תהיה בטוח
אם וולסטריט תמשיך את הראלי ביום שני
וטבע תתקן טכנית
ביום שלישי גם השחקנים יכנסו ללחץ[/quote:9qy05ujk]
בכלל לא בטוח. צפי כרגע.
בכל אופן, ממרומי ה 1400 שלי לא מזיז לי יותר מדי.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
בכלל לא בטוח. צפי כרגע.
בכל אופן, ממרומי ה 1400 שלי לא מזיז לי יותר מדי.
יפה!!! איפשר לעדכן אם כך את הנזק כלפי מטה
:d