Re: שוקת רחבה יוני - דיונים ופרשנויות
עם כל כמה שיוסי הפחיד אותנו בכתיבות חשופות בקורס א' -
בקורס ב' הוא "מגמיש" את הכללים, ובעיקרון בעד כתיבות חשופות (אבל הכי רחוקות שניתן להעלות על הדעת!) כי ברוב הפעמים זה באמת כסף על הרצפה. ניתן גם, כפי שכתבתי, להגן במרחק רב למי שרוצה.
אני גם מתכוון לאסוף כמה 920 ולקוות לשחיקה מהירה.
אני רוצה להעמיד דברים על דיוקם (כן גם אני הייתי בקורס אתמול )
יוסי אמר שאפשר /רצוי למכור ברחוקים עם הגנות רחוקות - לא חשוף לגמרי. והוא נתן דוגמא מתחילת חודש שעבר - למכור 900 (ב 150 שח) עם הגנה ב 850 (ב30 שח)
דמי כיס,
אם הבנתי נכון אתה מנצל כעת 100% מהבטחונות שלך בצד של הפוטים??
ד.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielp
יוסי אמר שאפשר /רצוי למכור ברחוקים עם הגנות רחוקות - לא חשוף לגמרי. והוא נתן דוגמא מתחילת חודש שעבר - למכור 900 (ב 150 שח) עם הגנה ב 850 (ב30 שח)
ובכל זאת אני מסכים עם כתיבה חשופה כשהיא ככ רחוקה. אין הרבה משמעות להגנה במרחק כזה גדול, למעט תופעה של ברבור שחור, אז ההגנות יקטינו את הנזק.
אבל במדינה המשוגעת שלנו, כשבמלחמות הבורסה עולה וכשיש משט עקוב מדם לבורסה לא ממש אכפת - אני לא דואג מדי. גם ככה לא מדובר על עשרות יחידות חשופות אלא על בודדות בשביל עוד כמה שקלים בכיס.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielp
ובכל זאת אני מסכים עם כתיבה חשופה כשהיא ככ רחוקה. אין הרבה משמעות להגנה במרחק כזה גדול, למעט תופעה של ברבור שחור, אז ההגנות יקטינו את הנזק.
אבל במדינה המשוגעת שלנו, כשבמלחמות הבורסה עולה וכשיש משט עקוב מדם לבורסה לא ממש אכפת - אני לא דואג מדי. גם ככה לא מדובר על עשרות יחידות חשופות אלא על בודדות בשביל עוד כמה שקלים בכיס.
נראה לי שכתיבה חשופה מאאאאאאוד רחוקה אפשרית בצד הקולים ובצד הפוטים עדיף לעבוד עם הגנה גם אם מרוחקת. הדוגמא עם פוט 900 אינה טובה מפני שכאשר הוא עלה 150 לא היה פוט 850 (גם עכשיו פוט הכי נמוך הוא 860). אז היחיד שהיה זמין בסטרייק קטן מ-900 היה פוט 890 (אך ההפרש במחיר מפוט 900 עשה אותו לא כ"כ אטרקטיבי)
אהלן חברים,
שאלה לגבי קידום של רגל, ממה שקראתי שחקן ממליץ לקדם רגל רק אם הכתיבה נשחקה ביותר מ 50%, לפני שבוע פתחתי שוקת מוגנת סטרייק 1 בין 1180 ל- 960. רגל ה call נשחקה לי 60% ואני חושב שהגיע הזמן לקדם אותה.
לאור המגדלים הענקים חשבתי לפתוח את ההגנה ל 2 סטרייקים(כמו ששחקן עשה באשכול ניהול שוקת החודשי). השאלה היא, אחרי שאני סוגר את 1180 האם להשאיר את ההגנה שיש לי ב 1190 ולכתוב 1170 או לסגור לגמרי את הרגל ולקדם 2 סטרייקים בין 1160 ל 1180
שתי האופציות טובות, ההבדל הוא בתקבול ובעמלות.
מבחינת ביטחון, גם 1160 וגם 1170 נראים מאוד בטוחים החודש.
הבחירה לחלוטין שלך.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
הבחירה לחלוטין שלך.
תודה gomer,
אך האם הנחת היסוד שלי נכונה בניהול שוקת, בעקבות המגדלים אפשר לפתוח את ההגנה ?
ניצלתי את הירידות היום לכתוב כמה 920 חשופים, ואת העליות היום לפתיחה נוספת של החלק העליון.
השוקת הפכה למעט מבולגנת וזהו מצבי כרגע (האחוזים = אחוז השימוש בבטחונות)
פוטים:
980-960, 12%
950-940, 28%
920 חשוף, 20%
קולים:
1140-1150, 12%
1170-1190, 37%
סה"כ רווח נכון לעכשיו: 7% בשימוש 60% מהבטחונות. אני גם מחשב לפי מקסימום הבטחונות האפשריים, ולא את הדרישה הנוכחית שנמוכה משמעותית כרגע.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
הבחירה לחלוטין שלך.
תודה gomer,
אך האם הנחת היסוד שלי נכונה בניהול שוקת, בעקבות המגדלים אפשר לפתוח את ההגנה ?
כשהתחלתי להתעסק עם שוקת, די פחדתי מלהיות כתוב עם הגנה במרחק 2 סטרייקים.
היום אני מרגיש הרבה יותר רגוע עם זה, ובפרט כשמדובר בצד של הקולים.
לעניות דעתי אין שום בעיה עם זה, והנחות היסוד שלך - נכון לעכשיו - נראות נכונות.