אם היה לנו תוכנת מסחר אוטומטית שסוגרת את כל הפוזיציה בדיוק כאשר היא מגיעה לרווח מוגדר ללא התערבות מניעים פסיכולוגים היינו יכולים להרויח יפה כמעט מכל צד למעט תנודות חריפות.
אם לאחד מהחברים כאן יש מידע על תוכנה כזו נשמח לשמוע.
Printable View
אם היה לנו תוכנת מסחר אוטומטית שסוגרת את כל הפוזיציה בדיוק כאשר היא מגיעה לרווח מוגדר ללא התערבות מניעים פסיכולוגים היינו יכולים להרויח יפה כמעט מכל צד למעט תנודות חריפות.
אם לאחד מהחברים כאן יש מידע על תוכנה כזו נשמח לשמוע.
שלום לכולם!
היות והמדד השתנה מאז פורסמה האסט' ביצעתי אותה לפי סטרייק אחד גבוה יותר כאשר התקבול הוא 2290 ש"ח וסך הבטחונות הנדרשים פחות התקבול הם 2700 ש"ח ברווח של 10% אשתדל לצאת.
עדיין אני מחכה לתגובת אי מי מן החברים האם ידוע למישהו על תוכנה שתמכור את כל האסט' כאשר תגיע לרווח מסוים? :P
פעם יחידה במינה שהאסטרטגיה לא דורשת ביטחונות ואילו שלך כן... :Pציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
לדעתי ישנה תוכנה שעשוייה לבצע זאת- ואם איני טועה היא נקראת "ילד פלא" , זוהי תוכנה אשר שחקני המעו"ף ושחקני האלגו משתמשים בה (לא כולם, חלק מהם).העלויות שלה רצחניות, אבל בהתאם גם התמורהציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
בנוסף, גם טרייד 1 אמורה לתת פתרון כלשהו, גם אם לא ברמת אסטרטגיה "קומפלט" אלא ברמת אופציות בדידות, אבל אולי ניתן לשערך מדד מסויים בתור טריגר לסגירת האסט' , כאשר הטריגר/מדד האמור ייתן בקירוב 10% תשואה.
נא להתייחס לנ"ל כאל רעיון בלבד , כזה שעדיין דורש בדיקה לעומק.
בברכה
- navhmjep,יש "לשחקן" תוכנת מסחר אוטומטית שמסונכרנת עם המחירים, ועוקבת אחר האסטרטגיה ביחס למצב השוק, ובודקת כל שניה את מצב האסטרטגיה ביחס למצב השוק, ושולחת SMS עפ"י הגדרות מסוימות(כמו 10%)
- ואז בעת השגת יעד של 10% שולחת המערכת הודעת הצלחה אוטומטית, וממליצה לסגור את כל הפוזיציה בדיוק כאשר היא מגיעה לרווח שהוגדר.
- זה גם עומד במבחן הרשות לנ"ע, כי זה עובד ללא מגע יד אדם, וללא התערבות מניעים פסיכולוגים של "הרצת מניות", אז בהצלחה, תודה
tbציטוט:
פורסם במקור על ידי Sassi6
אני מחפש תוכנה שתמכור את הפוזיציה ולא רק שתודיע לי
תודה לכל מי שיכול לעזור :P
navhmjep
אם איזה מערכת אתה סוחר ?
אורדרנטציטוט:
פורסם במקור על ידי המגיב
- navhmjep, היות וביצעת את "הנגדית ההפוכה" לפי סטרייק אחד גבוה יותר, אז כתבת put1160 put1170, ואם התיקון הנוכחי יתפוס מים אז אתה נכנס לצרה צרורה, למה? מדוע?
- כי PUT1170 עלה היום מ-1753 ל-2865, 63.43%, הפסד של 1112 בגלל המגמה.
- ו-PUT1160 עלה היום מ-1384 ל-2362, 70.66%, הפסד של 978 בגלל המגמה.
- 1112+978=2090, כן, זה מגיע ל-2090- ליום אחד, כאשר ההגנות שלך רחוקות ב-put1140, כך שהכאב המכסימלי מגיע ל-5000-, אז מה יש לך מנגד כדי לקזז את ההפסדים?
- מנגד יש לך אך ורק כתיבה אחת של CALL1190 שנשחק היום מ-1227 ל-568, 53.71%-, הגיע ל-659 רווח, וזה ביחס ל-2090- הפסד מכתיבת הפוטים, אז מה אפשר לעשות?
- אם הייתי במקומך, הייתי מוותר על כבוד עצמי ומתנתק כאן מנאמנות לניסוי, ומהיצמדות עיוורת לנגדית הופכית לזו של "שחקן", והייתי כותב גם CALL1180 כדי להגיע לאיזון עם כתיבת הפוטים, ועל כל יום של ירידות (אם זה יקרה) הייתי מקרב את הרגליים של הקולים כדי להגדיל את השחיקה לטובתך, אז בהצלחה, תודה
תודה על העצות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sassi6
ידידי היקר אני לא מעוניין להרויח אני מעוניין לערוך ניסוי כך שאם אחרוג מהשיטה העומדת בבסיס הניסוי אין כאן כלל ניסוי.
בהמשך אעלה את דרך הפועולה שלי השבוע ואת המסקנות העולות מכך.