-
1 קבצים מצורפים)
כלל ביו,
28-4-14
סיום מעל ה 1100, זה מה שביקשתי בכדי לראות קצת קונים באזור , ואכן כך זה מסתיים, אין ספק שסיום אתמול מעל ה 1132 הי טוב יותר אבל קיים לכך סיכוי טוב .
כול סגירה היום מעל ה 1130 = חיובי להמשך , ואילו שבירת ה 1100 = עדיין החולשה שולטת באזור.
קובץ מצורף 2916
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
אינסוליין,
28-4-14
בעדכון הקודם כתבתי שאני לא אוהב את הנר היומי שנוצר , כאשר הוא נוגע בקו התנגדות ב 240, והתוצאה היתה אתמול פתיחה בגפ מטה. אבל המחיר בסופו של יום מסחר שומר על קו ה 230, כך שמשהו חריג , רע לא קרה עדיין.
הגף ממשיך להיות חיובי, כך שפריצה של ה 240 או שבירה של ה 230 יקבעו את דרכו של הגרף לימים הקרובים.
קובץ מצורף 2920
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
כלל ביו,
29-4-14
למרות סיום חיובי אתמול של מעל 1%, המחיר עדיין לא סוגר מעל ה קו החשוב ב 1130, ובכך הוא משאיר את סכנת המשך הירידות כ " קיים"
מצב חיובי טוב יוכל להיראות עם פתיחה בגפ מעלה היום מעל קו זה.
קובץ מצורף 2938
תודה ובצהלח
-
1 קבצים מצורפים)
אינסוליין,
29-4-14,
עדכון בתוך יומי,
המחיר מצליח בינתיים עם הפתיחה לפרוץ את קו ה 240,
סיום כזה = טוב להמשך מעלה, אבל סגירה מתחת = אפשרות לפרסה.
קובץ מצורף 2944
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
קמהדע,
30-4-14
אותו פרסום שצפוי לצאת על המנייה מתקרב בגדול, וזה כבר 10 ימי מסחר שהמחיר נסחר סביב ה 5000 --5070 , ללא החלטיות, כך שבהחלט יתכן , שהמחיר מכאן ממתין להודעה הצפוייה.
אני מזכיר את אשר כתבתי כבר לפני מעל חודש.
זו עמדת מגננה בגרף כאשר פרסום חשוב צריך לצאת,, והגרף לא מגיע למצב זה בעצמה אלא בחולשה.
קובץ מצורף 2953
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
כלל ביו,
30-4-14
עדכון בתוך יומי,
עצמת הגרף השבועי ש מדי פעם כתבתי שלא נראה טוב, מציג את מלא עצמתם של המוכרים , ואני חושש שעד אשר גרף זה לא יגיע ל 928 הוא לא ינוח , למרות שישנו סיכוי מסויים לעצירת הירידות ב 1000 , אבל מתנדי מומנטום שבועיים מבקשים עוד , והמרחק ל 1000 הוא כבר קצר, ולכן אני חושש מה 928.
קובץ מצורף 2956
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
כלל ביו,!!!!
1-5-14
מה שראיתי בבוקר רק כאפשרות מתחיל לתפוס מהירות חזקה מדי,!!!!!
גרף שבועי רוצה עוד מטה וביומי המוכרים ללא שליטה ,
ההשארות נשארות איתנו עם הסיכון לירידה ל 928.
אפשר רק לקוות שזה יעצור ב1000, לא יותר.
קובץ מצורף 2959
תודה ובהצלחה
-
-
2 קבצים מצורפים)
כלל ביו,
1-5-14
במידה ואחד החברים יודע על בעיה פונד, שנוצרה כאן במנייה, אשמח לקבל הסבר בכדי לחבר לטכני.
העצמה של המוכרים שנראתה כאן לפני מספר ימים באה לידי ביטוי שלשום אתמול והיום עם ירידה תוך יומית נוספת של כ 10% בינתיים.
המחיר נמצא ברגעים אלה בקרבת ה 900 העגול, עם מחזור של מעל 10 מיליון ש"ח.
הפתיחה בגפ מטה היום היא גדולה מדי בכדי שהאחראי לכך יהיה הטכני , וחייב להיות סיבה פונד.
מצורף גרף יומי + שבועי,
חייבים לתת ליום הזה להסתיים בכדי להבין את הגרף להמשך הימים הבאים.
גרף שבועי
קובץ מצורף 2969
גרף יומי
קובץ מצורף 2970
תודה ובהצלחה
-
שאלת על הפאנד לוי ,
אם תפתח גלובס תראה שהעיסקה שבה כלל ביו הייתה אמורה למכור את גמידה סל בשווי של כ 300 מיליון דולר - בוטלה .
הוסף לכך את העיסקה למכירת אנדרומדה שנחתמה עבור סכום מגוחך של 20 מיליון דולר והיתר באבני דרך .
והרי לך פאנד משובח להמשך ירידות - אולי עד 750 ?