כפי שחשבתי תיקון - קידום ל-1190
אם מחר תימשכנה העליות יהיה לא טוב.
אולי אפשר לשקול פרפר ב1230?
ולא להמתין שנהיה ב-1230 די לעשות זאת.
ביצעתי את התיקון- 15 ש"ח טוב משחקן. (קבלתי 230 על ה-P1190)
P1170 -במחיר 110 ש"ח
Printable View
כפי שחשבתי תיקון - קידום ל-1190
אם מחר תימשכנה העליות יהיה לא טוב.
אולי אפשר לשקול פרפר ב1230?
ולא להמתין שנהיה ב-1230 די לעשות זאת.
ביצעתי את התיקון- 15 ש"ח טוב משחקן. (קבלתי 230 על ה-P1190)
P1170 -במחיר 110 ש"ח
תודה שחקן =)
בוצע כך:
קניית 3 P1170 ב 110 ש"ח (15 ש"ח גרוע משחקן)
כתיבת 3 P1190 ב 220 ש"ח (כמו שחקן)
מכירת 3 P1120 ב 25 ש"ח (כמו שחקן)
קניית 2 P1150 ב 65 ש"ח (10 ש"ח גרוע משחקן)
אמרו לי לבדוק היטב שעל כל כתיבה, יהיה קנייה, ועכשיו הראה של 3 P1190 אין כתיבה מקבילה....
משהו יכול לבדוק אותי בבקשה?
http://www.zerosum.co.il/Users/4672/...ons/Show/35139
תודה,
ניב.
אתה 10.
מפחיד האופציות האלו.
הייתי צריך לרוץ עם הקפה בחזרה למחשב.
ממש הקפצה :@
בגרף רגישות האסטרטגיה - כולו טבול מתחת לקו ה - 0 רווח.
איך זה מסתדר עם "רווח של 1145 ש"ח" ?
שלום ניב,
1. אין צורך להפנות את השאלה אישית אליי, יש כאן חברה טובים שישמחו לענות (כמו שכבר ראית) ובטח טובים ממני
2. לפי השאלה, אתה לא מבין מה משמעות הכתיבה וזה מאוד חשוב שתבין אך אי אפשר להעביר קורס שלם בדקה אז אנסה להסביר בקצרה (עקב זאת אולי זה לא יהיה הכי מדוייק).
ניקח מניה ששווה 1000 ש"ח. אם קנית את המנייה אז נשאל את השאלות הבאות. מה ההפסד המקסימלי התיאורטי שלך? 1000ש"ח, כי המניה יכולה לרדת עד ל 0. מה הרווח המקסימלי התאורטי שלך? אין-סוף, כי המניה יכולה להגיע בתיאוריה גם למיליארד וכו'.
בכתיבה חשופה, אתה בעצם עומד מול הקונה של אותה המניה ולכן ההפסד שלו זה הרווח שלך ולהיפך (כל עוד לא סגרת) ולכן יוצא לכותב חשוף של אותה המנייה בשער 1000 ש"ח.
מה הרווח התאורטי המקסימלי שלו? 1000 ש"ח מה ההפסד התאורטי המקסימלי שלו? אין-סוף
זה קורה כי כתיבה זו השאלה בחסר, אתה בעצם משאיל מניה שאין לך ומוכר אותה בשוק ומתחייב עד תאריך מסויים לקנות אותה ולהחזיר למשאיל.
כתיבה מוגנת בעצם אתה מגביל את ההפסד המקסימלי האפשרי שלך.
3. יש אנשים שלא חוששים לכתוב חשוף (ההגנה הרי עולה כסף) כי המצבים לנזק גדול הם מאוד תאורטיים מבחינתם, אני חושב שפעם היה דיון על זה ו david15 רשם שלפי חישוב שלו האפקטיביות של הגנה רחוקה זה רק אם יש שינוי של מעל 15% במדד (שלפתי מהזיכרון, מקווה שלא טועה) וזה לא בדיוק משהו שקרה פה ב 20 שנה האחרונות.
אבל אני לא אוהב לקחת סיכונים מיותרים, גם אם הסיכוי שזה יקרה מאוד מאוד נמוך.
4. בנוסף זה גם דורש ממך להשכיב בטחונות גבוהים בחשבון של כ 14K~ עבור כל כתיבה בספוט (בסטרייק של המדד הנוכחי)
5. כשרשמתי "כי חשוב שתשים לב שמס' היחידות הכתובות שלך תמידקטן או שווהלמס' היחידות הקנויות שלך בכל צד"התכוונתי באסטרטגיה כולה ולא בכל תיקון.
איך אתה רואה זאת?
בזירוסאם כשאתה באסטרטגיה שלך, אחד האייקונים שלך הוא חץ כלפי מטה , כשאתה לוחץ עליו מופיע לך כל האסטרטגיה שלך ושם תבדוק את סיכום הכתיבות וההגנות שלך. אפשר גם לראות זאת באורדרנט (אם אתה סוחר דרכה). ניתן לראות כעת שבצד הפוטים יש 3 כתיבות ו 3 קניות ובצד הקולים 2 כתיבות ו 2 קניות .
שבוע טוב
1. חישוב הרווח מתבצע לפי מחירי שחקן ולא לפי המחירים שלך, לכן יעד הרווח הוא כ 970~ ש"ח
2. שחקן רשם בסוף התיקון שביצע היום את המשפט הבא:
"הרעיון בבסיס האסטרטגיה היה להפוך מרווח יורד קנוי למכור עם הירידה מתחת ל 1190 – ירידה שקרוב לוודאי היתה מתקיימת יום למחרת הורדת הריבית. בינתיים אין אנו משנים את הנחת היסוד אלא רק מגדילים את התקבול בכדי למתוח גבולות הגנה. במידה והמדד לא יאבד גובה במהלך השבוע ניאלץ כמובן לעבור לאסטרטגיית דשדוש."
כלומר לא סיימנו את העבודה.
שבוע טוב
תודה על ההסבר המעמיק, אלפרד =)
חלק מהדברים שכתבת ידועים לי, למשל, מהי כתיבה חשופה באופן כללי, לכן אני מאוד נזהר ושואל על כל שטות.
(גם עניתי לעצמי לפני כמה פוסטים: "רגע.... בעצם ה P1200 ביחד עם 2 P1150 יוצרים את הגידור, נכון?")
אבל יקח נראה לי הרבה זמן עד שאבין באמת את הקרביים של האסטרטגיות.
יש לי מלאן שאלות קטנות שמציקות לי.
הנה אחת לדוגמא:
האם יכול להיות מצב ש קנייה אחת (גדולה) תכסה על 2 או יותר כתיבות (רחוקות)?
או הפוך? לפעמים - האם צריך כמה קניות בשביל לכסות על כתיבה אחת מסוכנת?
ודרך אגב, גיליתי בצ'אט שהרבה אנשים לומדים המון מההסברים שלכם דרך השאלות המפגרות שלי פה בפורום,
אז אתם עושים עבודת קודש! תודה :thumbs-up: