בוקר אור לכולם. היום מניית כיל תיכנס לתיק מניות אם תסגור בעלייה. סטופ לוס ימוקם בשער 54 שקלים כאשר יש תמיכה חשובה ברמות אלו וקו ממוצו נע 200 שתומך חזק במנייה. יום טוב
Printable View
בוקר אור לכולם. היום מניית כיל תיכנס לתיק מניות אם תסגור בעלייה. סטופ לוס ימוקם בשער 54 שקלים כאשר יש תמיכה חשובה ברמות אלו וקו ממוצו נע 200 שתומך חזק במנייה. יום טוב
ניסן שלום
מה דעתך על מניית החברה הסינית בסימוך RENN האם תהיה סיפור הצלחה כמו BAIDU?המניה ירדה ב כ 50% מיום הנפקתה
תודה ובברכה,
יעקב
יעקב,
לא ניתן לנתח מנייה שיש לה סה"כ 9 ימי מסחר...
קח מנייה אחרת או לחילופין צריך להמתין ולראות קצת יותר ימי מסחר.
יום טוב,
שבוע טוב לכולם,
לאחר תקופה די ארוכה שלא היה שינוי מהותי בשוק
החלטתי להציג את התיק המעודכן שיש כרגע.
עדכונכם.
שבוע טוב.
שלום, אם טאואר תסיים מתחת לרמת הסטופ לוס היא תימכר. מעבר לזה אני ממליץ להחזיק את מניית כיל יחד עם שורט על המעוף כגידור. יום כמו היום בו מניית כיל עולה ומדד המעוף יורד נותן פער כפול של רווח.
שלום,
כמה עדכונים :
1. מומלץ לממש אחזקה בפוזיצית שורט על מדד המעוף עד שבירת רמת 1220.
2. מניית כיל נמכרה היום (סטופלוס 55 שקלים) בתחילת היום כאשר התחילה את הקריסה שלה.
3. מניית טאואר נמכרה כבר אתמול שירדה מתחת לרמת 420 אג'.
4. הראל השקעות נמכרה לפני כמה ימים אך - בעלת פונטציאל גדול לתשואת יתר על המדד בעת תיקון עולה.
5. מניית אפריקה ישראל - מגלה עוצמה רבה כנדרש ממנה ברמת 23 שקלים - אני חיובי והיא היחידה בתיק.
6. אינטרנט זהב - מגלה גם היא עוצמה רבה וגם לה פונטציאל גדול לעליות גדולות בעת תיקון.
7. בזק - שברה סופית את רמת 900 לעבר היעד 850.
8. כלכלית ירושלים - מגיעה לאזור מעניין לקנייה רמת 36 שקלים - בדומה להמלצות הקודמות.
9. צים שיווק - ההחלטה למכור בסטופ לוס הוכיחה את עצמה בפעם המי יודע כמה - המנייה ממשיכה לרדת למרות הדוחות.
10. רמי לוי - קריסה טוטאלית פוזיצית השורט של שחקן מעוף מוכיחה את עצמה.
בהצלחה,
אהלן חברים וכמובן ניסן,
מה דעתכם על דסק"ש בשערה הנוכחי , גם לאור התוצאות של הרבעון האחרון?
האם לא נמצאת בתמיכה?
תודה על כל תשובה.....
שלום המנייה צפויה לתקן במעט את הירידות האחרונות אך בסיום תחזור המנייה לרדת, אני עדין לא רואה תמיכה או רק עליית המדד מעל 1280 תשנה את התמונה.
שלום חברים,
בשלושה שבועות הקרובים אני אבקר בפורום במידה מועטה מאוד,
קצת תקופה לחוצה של מבחנים ועבודה (בעיקר מבחנים).
אני אכנס לצאט מדי פעם לפעמים בלי הודעה מראש אבל אענה על שאלות כרגיל כאן
אך בתדירות נמוכה יותר.
רק לחודש הקרוב...
עימכם הסליחה.
ניסן,
שיהיה בהצלחה, ואל תעלם.