סגירות המוניות בפוטים בכל אזור ה 1210-1250. הצעים וביקושים של אלפי אופציות. אנשים רוצים לשחרר שם ביטחונות. התחום הפך ללא רלוונטי.
Printable View
סגירות המוניות בפוטים בכל אזור ה 1210-1250. הצעים וביקושים של אלפי אופציות. אנשים רוצים לשחרר שם ביטחונות. התחום הפך ללא רלוונטי.
תודה , הידע הזה עוזר לי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
עוד נתון לטובת קידום הפוטים ל-1250.
(אגב נראה שטעית בהודעה הקודמת בין C ל- P)
נדמה לי שראיתי פאטמה מורגנה.
אדום באליפסה מימין - ההיית או חלמתי חלום?
זה לא חלום, אבל אולי זו ההזדמנות להקטין סיכונים..ציטוט:
אני לא בטוח שכדאי לבנות על ירידות (לא אתפלא אם נסיים ירוק או קרוב לכך)ציטוט:
אולי הזדמנות טובה לקדם פוטים, ל-1240 אולי 1250
ואם מישהו עדין ב-1360 להרחיק ל-1380
כנראה חלום - שוב ירוקציטוט:
אז בסוף גמרנו עם אדמדמון קטון ולא משמעותי.
השוקת שלי מצד שני עשתה היום צעד יפה. הרווח כבר עומד על 2.8%.
כך שבסך הכל אין תלונות.
גם C1360 שנמצא בהשגחה אישית, מתנהג יפה מאד בנתיים. כמו כן P1250 שנמכר בשעות הבוקר במחיר קרוב לגבוה היומי, נשחק לו כבר.
העובדה שגמרנו את היום מאוזן, כאשר אירופה ממשיכה לטפס וגם ארה"ב עולה קלות, מעידה שיש כאן רמת גובה שהשוק (יעני האנשים-כי אין כזה דבר השוק) צריכים להתרגל אליו. יש מספיק כאלו שהגובה הזה עושה להם רצון לצאת קצת החוצה.
אני לא חושב שנראה השבוע תהפוכות גדולות. בטח נמשיך להסתובב סביב רמת השערים הנוכחית. אם יהיו מימושים בחו"ל (ומימושים צריכים להגיע מתישהו), אז אולי נתקרב חזרה לאזור ה 1305. ללא
איזו מדינה אירופית שתתרסק לנו מול העיניים, יש מצב שהקידומת 12xx לא תראה במקומותנו בקרוב.
במבט כללי:
הדאקס מתחיל להתקרב באופן משמעותי לשיא שלו מלפני המשבר (8100). סך הכל עוד 14%. שזה בסך הכל מתאים למצב הכלכלה הגרמנית. הפוטסי עוד יותר קרוב. יש לו עוד 8.5% לעלות.
לדאו ג'ונס יש עוד 20% לעלות. ולנאסד"ק רק עוד 6%.
לעומת אלו, לקאקהצרפתי, עם כל העליות שהיו יש עוד 50% לעלות. כנ"ל גם לאיטלקים. בסך הכל זה מעניין. שכן הבורסות לא משקרות. ניתן לראות מי הכלכלות הטובות יותר ביבשת, ומי לא.
ואנחנו? שיאנים. עברנו ב 6%.
קדמתי היום פוטים בזמן הירידות, די הרבה ב-1240
לא רוצה להתקרב יותר מ-6% ביום חמישי אתקרב עד כדי 4%
לא מצליח להרויח בקולים, כתבתי עוד איזה 10 C1400ב- 17 ש"ח
רק מהתיסכול שהחודש הקולים תרמו לרווח רק 0.4% סה"כ מורווח 3.6%
מניח שאגיע החחודש ל-4.5% אם בין 1250 ל1380
יום דישדושי החל היום. שזה מתאים לרוב הסוחרים בנגזרים. מכיוון שאני מאמין קטן מאד בכח של השחקנים, אני רואה בזה שיווי משקל בין הרוצים להכנס לבין הרוצים לצאת. מעניין יהיה לראות מה יהיה המחזור בסוף היום. אפשר לנחש שזה יהיה מחזור צנוע.
בשולי הדברים, ניתן להתחיל לראות תנועה לכיוון אופציות ינואר. למשל C1400 ינואר הרביץ היום מחזור של 300 יחידות. שזה מאד חריג יחסית למה שהיה עד עכשיו.