עד שתהיה פריצה של התחום והשוק יקצור אותנו :dציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74
לכן חשוב להתמיד על פתיחה רחוקה ומוגנת על חשבון "הרווח" , כי אין כמו המרחק להגן על השוקת הרחוקה.
בהצלחה.
Printable View
עד שתהיה פריצה של התחום והשוק יקצור אותנו :dציטוט:
לכן חשוב להתמיד על פתיחה רחוקה ומוגנת על חשבון "הרווח" , כי אין כמו המרחק להגן על השוקת הרחוקה.
בהצלחה.
צודק לגמרי, בייחוד בצד הנמוך.
איפה אתם עומדים/תפתחו מחר עם הפוטים ?
אני מניח שכן. עוד לא החלטתי עם כמה. יש לי כרגע 50% פנויים להובלה. אולי מחר אני אפתח רק 25%. תלוי בעוצמת הירידות. לגבי המיקום, אני הולך לפי מחיר. מחפש הפרש של סביבות 80 ש"ח על שני סטרייקים.ציטוט:
מה שעוד יותר סביר זה שאם הקולים ישחקו מחר רציני, אני אסגור שם מבלי לפתוח.
אצלי ביום חמישי למזל ינסגרה רגל הפוט בעלות אפסית ולכן מחר אני אפתח אותה מחדש (50%) עם מרחק ניכר מהמדד
באיזור הקול אני מתכוון לסגור במקרה שהשחיקה תהייה מהותית (לפי הכללים)
אני מסכים שיש חשש (במיוחד בפוטים) שהמדד "יקצור אותנו" לכן צריך לשמור על מרחק סביר ובנוסף לא לרדוף אחרי המדד באיזור הקולים בימי ירידות . לטעמי עם נעמוד בכללים אזי נוכל למצות מהחודש הזה תשואה נאה
הצלחתי למכור עוד 25% מהתקציב 960-940 עם הפרש של 75 ש"ח ליחידה.
זה כמובן היה עם משחק תוך יומי. לאחר שראיתי שהירידות מתמתנות, עשיתי את ההימור הבא:
מכרתי קודם כל במחיר שוק,
נתתי הוראה לקניית ההגנה במחיר מאד נמוך. ההוראה ישבה שם רוב היום עד שתפסה. יצא שקניתי בנמוך היומי, שזה לא רע.
ההיגיון מאחורי זה: 960 די נמוך. אחרי שארה"ב ירדה כל כך הרבה, אנחנו מגיבים במתינות. לכן 960 בכלל לא מדאיג אותי. ואם קניית ההגנה לא הייתה תופסת, אז מקסימום, היה נשאר חשוף. גם לא נורא.
מסבר שכשלא עושים שטויות, שוק תנודתי זה נורא כייף...
לידיעתכם אתמול בקורס שאלתי את יוסי על גבולות שוקת חודשית.
תשובתו: 1010-1160.
ההסבר שלו: השחקנים מכוונים לגבול עליון ברור של 1120-1130 בסבירות של 99%, אך עלול להיות תיקון למעלה עד כמה שזה לא נראה סביר כרגע, ולכן בשלב זה של החודש, הוא הציע את 1160 כבטוח לגמרי.
בצד התחתון הוא הביא נתון מעניין מאוד: קיימת כמות גדולה של כ-200 מליון ש"ח בסטופלוסים על 1047.5. את הנתונים הללו הם מקבלים מתעודות הסל ודומיהן, והנתונים משתנים עם הזמן.
משמעות הדבר היא שאם (חלילה) המדד ייגע ב1047.5 - 200מ' ש"ח ייזרקו לשוק בדקה או שתיים, מה שיגרום לסטירה רצינית למטה.
יוסי אמר שהוא מתקשה מאוד לראות אותנו מגיעים ל1000 החודש ולדעתו תרחיש זה לא סביר, ועל כן הציע את 1010 כנקודה תחתונה של השוקת.
עוד טיפ חשוב שלמדנו בכתיבת שוקת חודשית (ופה אני פונה לאלה מבינינו שיש להם כבר ניסיון של כמה חודשים לפחות באופציות בכלל ובשוקת בפרט): בשבוע הראשון תמיד נעדיף להרבות בכתיבות רחוקות עם הגנה רחוקה (4-5 סטרייקים) על פני מיעוט כתיבות קרובות יותר עם הגנות קרובות, שכן האופציות שממש רחוקות נהפכות לאבק כבר לאחר שבוע, ויוצרות רווח גדול יותר לעומת אופציות קצת יותר קרובות שנשחקות לאט יותר.
ככל שיתקדם הקורס, אשתדל לכתוב כאן תובנות שרלוונטיות לשוקתירים שבינינו :)
כל הכבוד!!!!!!!!!!
תודה - תמשיך לעדכן אותנו
אני גם הייתי אתמול באותו הקורס.
יוסי אמר שבצד הפוטים הוא לא מעז לכתוב קרוב יותר מ 1030.
כך שלמרות מה שהוא אמר על גבולות השוקת, לי באופן אישי 1010 קרוב לי מדיי...
מסכים (ובפרט שהשחקנים מגדילים משמעותית כתיבות על 1010), ולכן אני לא מתכוון לכתוב 1010, אלא אני עובד על פתיחה של 980-960.
תודה gomer על העידכון. עם זאת שאני
על פי החוק האחרון (מקדמים פוטים בירידות וקולים בעליות), אני מתחיל להתקדם בצד של הפוטים. את ה 25% האחרונים שנשארו לי פתחתי ב 970-950 עם 80 ש"ח ליחידה.
עוד הערה למיקסום רווח (ביצעתי וזה עובד):
עם שאריות של ביטחונות, אני פותח חשוף מאד מאד רחוק. זה סתם כסף מתנה. יש לי יחידות חשופות שפתחתי ב 920. כל יחידה זה 40-45 ש"ח. עשיתי את זה עם 900 שהתאדו בעליות של יום חמישי.