יום חמישי - יום טוב לקרב רגליים :)
למרות גל העליות האחרונות וסטיות נמוכות אני עדיין חושב שצריך לקרב את רגל הפוט היום ולא לחכות לירידות כי זה שווה ערך לנקיטת צד.
מה אתם חושבים?
Printable View
יום חמישי - יום טוב לקרב רגליים :)
למרות גל העליות האחרונות וסטיות נמוכות אני עדיין חושב שצריך לקרב את רגל הפוט היום ולא לחכות לירידות כי זה שווה ערך לנקיטת צד.
מה אתם חושבים?
אני כתוב ברגל הפוט ב1040 עם הגנה במרחק שתי סטרייקים. אני לא מתכוון לקדם הרגל מהשיקולים הבאים:
1. עדיין רחוקים מהפקיעה (21 יום)
2. כדי לקדם ולהרוויח משהו צריך לקדם כתיבה ל 1090 וזה גבוה מדי בשביל מרחק מפקיעה כזה.
3. עוד אין תמונה מבוססת לגבי פוזיציית השחקנים/רב הכותבים.
4. השחיקה עדיין לא שחקה מספיק את ערך האופציות כך שזה יהיה כדאי מבחינת הרווח/תקבול.
5. התגברות פרסומים על חששות שעולים לגבי המטבע באירופה/ החוב של ארה"ב וכו'
בקיצור מוקדם מדי בשבילי.
אשמח לשמוע דעות נוספות.
שלום לכולם ותודה על הדיון המעשיר
שאלה עקרונית:
האם אפשר לייצר רווחים משוקת רחבה יחסית 1110-1250 עם הגנות צמודות של סטרייק בשבוע הראשון של החודש כאשר התטה קטנה מאוד וסטיות התקן נמוכות.
למיטב הבנתי רגל שנפתחה בתחילת השבוע ונסגור אותה בתחילת השבוע הבא לא תניב רווח כמעט בכלל בתנאי השחיקה הקיימים, גם אם נבצע קירוב שלה לקראת סוף השבוע וניתן לה להישחק עד ראשון.
אני מפספס משהו?
אני קידמתי ל 1090 מוגן 1070.ציטוט:
פורסם במקור על ידי pinia
אני מעריך שיש כאן ריסק קטן. אפשר לראות את התעקשות השווקים בכל העולם להדבק לרמת המחירים הנוכחית. השוק בת"א עוד יותר קיצוני בגישתו החיובית.
בשולי הדברים: ניסיתי לקחת הפרשים של 65 ש"ח. ומצאתי את עצמי רודף אחרי המחירים. התעקשות מחירים שבפרוש לא הצליחה. ואני שואל את עצמי מתי התעקשות מחירים תצליח ומתי לא.
ובכן, אם מדברים על פוטים למשל, כאשר אנחנו חייבים לקנות קודם את ההגנה, ורק אחר כך למכור, עדיף לעלות על מגמה יורד. ואם עושים את הפעולה במגמה עולה, לא להתעקש על מחירים לאחר שבוצעה הקניה.
חברים, אני מזכיר לכם שהודעה של הנגיד בקשר להשארותו צפוייה בימים הקרובים, כל הודעה תיצור לדעתי שינוי מהותי במדד.
רמז מצורף:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000544027
ממליץ להשאיר את השוקת עדיין רחבה.
מסכים עם הנאמר. גם לי מוקדם לקדם רגליים. אני כתוב P1060 ן- C1260ציטוט:
פורסם במקור על ידי pinia
מצב מסוכן מאוד להיות כתוב בקולים רחוקים , אם סוגר מעל 1200 יכול לקבוע כתחתית
ואז השמיים הם הגבול.
עדיין מוקדם מידי להחליט ולקבוע שהשמיים הם הגבול יש עוד התנגדות אחת ושמו שיא כל הזמנים בשער של 1248 בערךציטוט:
פורסם במקור על ידי פועל קטן
מה קורה כאן?
אירופה דשדוש ירידות קלות.
אצלינו מדד טס בשעה אחרונה של המסחר .יום עליות עם מחזור למעלה מ2 מיליארד !
שמישהו יעצור ויכניס לרוורס! אחרת רבים מאיתנו יאכלו הרבה הרבה ח*א :shock: