איני יודע אם כבר יש מי אשר הניסוי מעניין אותו.
בכל אופן לראשונה בשבוע הפקיעה יצאת כעת ברוח של 12%
האסט' של שבוע שעבר עדיין מופסדת
Printable View
איני יודע אם כבר יש מי אשר הניסוי מעניין אותו.
בכל אופן לראשונה בשבוע הפקיעה יצאת כעת ברוח של 12%
האסט' של שבוע שעבר עדיין מופסדת
הניסוי בהחלט מעניין מאד. די מפתיע שבשבוע פקיעה, הצלחת לצאת עם רווח. למרות שהתטא פועלת לרעתך, הירידות היו מספיק כדי שתרוויח. מעניין מאד. וגם אמיץ מאד.ציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
כמה אתה מופסד באסטרטגיה של שבוע שעבר? האם לא כדאי לחתוך? שהרי נראה שעל מנת שתרוויח שם צריך עכשיו תסריט קיצוני.
כמה אתה מופסד באסטרטגיה של שבוע שעבר? האם לא כדאי לחתוך? שהרי נראה שעל מנת שתרוויח שם צריך עכשיו תסריט קיצוני.[/quote]
בערך מאתיים ש"ח
תודה על העידוד :) :) :) :) :)
- כן, אותי הניסוי מעניין, ואני עוקב אחריך מיום 02 פברואר 2010, וגם אני מופתע מכך שבשבוע הפקיעה והשחיקה יצאת כעת ברוח של 12%
- אז תודה, כי היום לימדת אותי שיש מצב בוהדלתא מנצחת את התטא בשבוע השחיקה והפקיעה, ואכן כי כן, כי זה יתכן, ולהלן העובדות:
- C1200 שנכתב אתמול ב-1700 ש"ח נקנה היום ב-570 ש"ח.
- P1210 שנקנה אתמול ב-520 ש"ח נמכר היום ב-1420 ש"ח.
- C1210 שנכתב אתמול ב-850 ש"ח נקנה היום ב-240 ש"ח.
- P1200 שנקנה אתמול ב-230 ש"ח נמכר היום ב-760 ש"ח.
- C1220 שנכתב אתמול ב-390 ש"ח נקנה היום ב-90 ש"ח.
- P1190 שנקנה אתמול ב-110 ש"ח נמכר היום ב-330 ש"ח.
- P1180 שנקנה אתמול ב-55 ש"ח נמכר היום ב-120 ש"ח.
אני חייב להגיד שטבלאות כאלו הן די מסוכנות. הן מסחררות את הראש. רווחים ענקים ביום. אבל זהבאמת חוכמת הבדיעבד.
האסט' של השבוע הקודם הגיעה לרווח .
לסיכום חודש כל האסט יצאו ברווח וחוץ מהשלישית כולם הגיעו לרוווח לפני שחקן.
- ידידי חברי ורעי, תודה על הניסוי הגלוי ולא סמוי, כי הברכה שורה בסמוי מן העין ובגלל זה המצליחנים עושים כסף בחשאי, והם לא משתפים אותנו מחשש עינא בישא, אז תודה לך "ולשחקן" על ששניכם משחקים בקלפים גלויים, ובכל זאת על מה אני שמח במיוחד?
- אני שמח עבורך שגם האסט' של השבוע הקודם שרדה את השחיקה והגיעה לרווח, כי עד כמה שאני זוכר היא היתה מוטת עליה, ושלך בהפוך על הפוך היתה מוטת ירידה, ולמרות השחיקה ניצחו מצוקים את אראלים ויצאת גדול כי הירידות ניצחו את השחיקות, אז למה לא השארת אותה לפקיעה?
- טוב, גם אני מבין שזו בדיעבד שאלה קנטרנית, כי מי ציפה לכשלון השחקנים בפקיעה? אבל מה שכן, החל מיום ל"ג בעומר אני אתחיל לבצע שתי אסט', אחת שלך ואחת של "שחקן", כי לסיכום החודש יצאו כל האסט' ברווח, וזה היה אך ורק ענין של סבלנות ואורך רוח בלבד, כדי שכל שמונת האסט' יגיעו לנקודת הרוווח בזמן, במוקדם או מאוחר, למה? מדוע?
- כי כל "מסלול אסטרטגיה" גשר צר מאוד, גשר צר מאוד, והעיקר והעיקר, לא לפחד לא לפחד כלל, וגם להתפלל שזה יקרה לה והיא תקבל(=10%) לפני יום הפקיעה, תודה
סתם תיאוריה:
יכול להיות שההצלחות שלך ושל שחקן, מעידות על זה שהאסטרטגיות משחקות על ה"רעש" בשוק. במילה "רעש" אני מתכוון לזה שמספיק תנודה קטנה בכיוון רצוי, כדי שיהיה אפשר (בדרך כלל) למצוא נקודת יציאה טובה.
למשל, השוק (ועל זה אין וויכוח) במגמת ירידה בשבוע האחרון, ואף קודם. ובכל זאת היו תנודות של עליה. האסטרטגיות הרגילה וגם ההופכית יכולות כל אחת למצוא רגע שבה היא נמצאת ברווח, ואז לברוח.
מתי אסטרטגיה נכשלת (לפי תיאוריה זו)? זה כאשר המגמה הולכת הפוך מהאסטרטגיה בצורה בולטת ובלתי מתפשרת. מכיוון שהזמנים בהם המדד תופס כיוון באופן בולט כל כך הם מועטים יותר מאשר הזמנים בהם המדד "רועש" (או תנודתי), הרי שסטטיסטית גם אתה וגם שחקן מצליחים יותר מאשר נכשלים.
אם ניקח כדוגמא את האסטרטגיה האחרונה, שהייתה מכוונת עליות. הרגע ששחקן פירסם את הודעת הסגירה הייתה רגע נקודתי מאד שניתן היה לברוח ברווח. (מי שפיספס, הפסיד). באותו רגע האסטרטגיה ההופכית הייתה בהפסד. אבל זה היה רגע קל, ומייד כשחזרו הירידות, האסטרטגיה ההופכית עברה לרווחים והרגילה הפסידה.
לפי תיאוריה זו, מה היא אסטרטגיה טובה? אסטרטגיה שבה יש דווקא רגישות גדולה למדד. ואז נדנד מקומי יכול להביא לכך שאפשר יהיה למצוא נקודת יציאה טובה. אבל שוב, אוכלים אותה אם השוק תופס תאוצה לכיוון אחד.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
זה בדיוק מה שאני רוצה לבדוק.
- דמי כיס, קראתי, אהבתי, ואתה עלית על הנקודה הנכונה, והצגת אותה נפלא, כל הכבוד, תודה