זו טעות לחשב כךציטוט:
פורסם במקור על ידי Enter
צריך לחשב את כל האסט' ברמת בטחונות שווה לכל האסט'
הדרך לחישוב היא למשל 1000000 ש"ח לחלק לבטחונות הנדרשים לכל אסט' כפול הרווחים מהאסט' ולערוך אותם בטור מסודר
מאוד יפה אם מישהו יעשה זאת.
Printable View
זו טעות לחשב כךציטוט:
פורסם במקור על ידי Enter
צריך לחשב את כל האסט' ברמת בטחונות שווה לכל האסט'
הדרך לחישוב היא למשל 1000000 ש"ח לחלק לבטחונות הנדרשים לכל אסט' כפול הרווחים מהאסט' ולערוך אותם בטור מסודר
מאוד יפה אם מישהו יעשה זאת.
אני מנסה להבין מה הכלל על מנת לשמור על אחידות סיכון בכל אסטרטגיה שאנחנו מבצעים, לדאוג שכל שבוע יהיו אותם בטחונות ? כלומר אם החלטתי כל שבוע לשים 30K בטחונות אז 3 פעמים לבצע אסטרטגיה של 10K בטחונות ונגיד אסטרטגיה של שבוע פקיעה בה הבטחונות נמוכים נגיד 30 פעמים אסטרטגיה עם בטחונות של אלף שקל?
אבל מצד שני הרי בחשוב האחוזי רווח מתחשבים גם בתקבולים וזה משנה את החישוב. ומה עם שבועות (ואני זוכר כזו אסטרטגיה) שבה בכלל אנחנו בלי תקבולים אלא משלמים בכניסה פרמיה מסוימת?
אשמח אם שחקן או האדמין יציגו כללים ברורים איך בדיוק מפזרים סיכון בצורה שווה כל שבוע וככה כל אחד יוכל לעשות את החישובים שלו.
הדרך הראשונה שהצעת - היא הדרך.ציטוט:
פורסם במקור על ידי אינדיאנה
על מנת שתוכל להשוות תפוחים לתפוחים, עליך להשקיע את אותו הסכום בכל פעם.
היי לונג
על סמך מה אתה קובע שאין סטופ לוס באופציות,
דווקא באופציות הסטופ לוס יותר חשוב ממניות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי Long
שני דברים:
אחד: אמרו כבר מיליון פעם (ואני באתר די חדש) אין משמעות להשוואת ביצוע של אסטרטגיה בכפולה אחת. גם קצת מפוקפק להשוות ביצועים של אנשים שעושים לפעמים פעם אחת לפעמים 10 ולפעמים בכלל לא, לפי החשק.
הדרך היחידה להשוואה היא ביצוע שיטתי (נניח לפחות 90% מהאסטרטגיות) כאשר הבטחונות קבועים בין אסטרטגיות כלומר אם אסט' דורשת 10,000 שח מבצעים פעם אחת ואם היא דורשת 1000 אז מבצעים 10 פעמים.
שתיים: לאדמין או לבעלי יוזמה וזמן. ליצור דף אחד, או (עדיף) קובץ אקסל בו ישנה שורה אחת לכל אסטרטגיה עם הנתונים הבאים: שם אסטרטגיה, בטחונות התחלתיים, בטחונות מקס במהלך אסט', אורך חיי האסט', רווח מוצהר על ידי שחקן, רווח ממוצע מדווח (שלוקח בחשבון ביצוע קצת באיחור, מחירים לא אופטימלים וכו') ואולי גם תאור של האסט' בכמה מילים.
אלעד
grate mind think alikeציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
לעזאזל, עקפת אותי איכשהו בתגובה שלך.
שלום לכולם,
אני מנסה למצוא תשובה בפורום ואני לא מוצאת אז אבקש את עזרתכם לנושא הבא:
מה זאת אומרת 10% תשואה? על מה? על שווי כל התיק?
כיצד זה מחושב?
בתודה מראש,
קרן
רווח בש"ח חלקי (בטחונות פחות תקבולים).ציטוט:
פורסם במקור על ידי keren10
בטחונות = הבטחונות ההתחלתיים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviade
חברים יש עדכונים על האסטרטגיה?
קורה שמשאירים עד יום ראשון ?
ואם כן, ביום ראשון מפרסמים עוד אחת למראת שעוד לא סגרנו את זאת?