סבלנות בבקשה תמשיך לעקוב ולאט לאט תבין יותר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי michaelbl
אם זאת היתה נוסחה מדוייקת הייתי מכניס אותה לעבודה אוטומטית ב-fmr והולך לדוג דגים.
הסבלנות טעמה מר, אולם פירותיה מתוקות מדבש.
Printable View
סבלנות בבקשה תמשיך לעקוב ולאט לאט תבין יותר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי michaelbl
אם זאת היתה נוסחה מדוייקת הייתי מכניס אותה לעבודה אוטומטית ב-fmr והולך לדוג דגים.
הסבלנות טעמה מר, אולם פירותיה מתוקות מדבש.
משה, מהסתכלות בגרף הפקיעה אני רואה שבירידות תמיד אתה מרויח בפקיעה. האם לא כדאי לעזוב את האסטרטגיה במקרה של ירידות ולתקן אותה רק במקרה של עליות?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אינדיאנה
חברים אני חייב לעזוב מוקדם היום.
במידה והשוק יגלוש ותוכלו לקבל כ-500 ש"ח בין פוט 1120 ל-1110.לבצע.
הכוונה לימכור פוט 1120 וליקנות פוט 1110.{כנ"ל בקולים 1170 1180 }.
להתראות מחר.
אין עליך משה-אמא אווזה :d :d :d
כרגע אני רואה הפרש של 300 ו 350
אם מישהוא מבצע , אודה לו אם יפרסם כאן.
250/500 בלבד. מקסימום תזוזה קטנה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי mosheb
משה אין עלייך... אפשר לדוג דגים ביום שאין מסחר...
אתה באמת אוהב לדוג? גם אני...
לדעתי אפשר ללמוד הרבה מדיג על מסחר בבורסה. זה בכלל מאד דומה עולם הפתיונות לעולם הבורסה. שיטות הדיג דומות לאסטרטגיות מסחר - תמיד צריך לחשוב כמה צעדים קדימה. האדרנלין כאשר עולים על שיטת דיג מצליחה מזכיר את ההתלהבות בבורסה על אותה מתכונת.
בקיצור- יכול להיות שילוב מעניין דייג וסוחר יומי במעוף. החיים היפים.
משה, אמרת להתייחס לשוקת ולאוכף בנפרד, האוכף בוצע לפי 1130 אבל השוקת בוצעה לפי 1140 ככה שלדעתי רק ב-1160 היינו צריכים לפעול לא?
הרי העובדה שעשית את האוכף סביב 1130 זה משהו יחודי להחודש ולא אמור לשנות לשוקת.
בכל מקרה אני מבין שחודש טוב זה חודש שיש כמה שפחות נגיעות באוכף וכמה שיותר משחקים עם השוקת וככה נמקסם רווח לכן השאלות שצריכות להשאל הן לגבי האוכף שם יתכנו הבעיות וכמובן שישר עולה השאלה של מה קורה ביום שנפתח ב-60 נקודות מטה ומצריך שני תיקונים באוכף פלוס עליה דרמטתית בסטיות תקן, מה עושים ביום כזה? ישר מבצעים את התיקון השני? ומה אם הירידה כל כך דרמטתית שכבר סגרה לנו את כל התקבולים על האוכף וצריך לסגור אותו, נכון שהשוקת מגינה אבל מה? נסגור את האוכף ונשאר עם השוקת לבד?
אני יודע שזה מקרה היפותטי ואתה תגיד שנראה בהמשך החודש אבל 99 אחוז שלא נראה מקרה כזה החודש וכדי לשלוט באמת באסטרטגיה צריך לדעת לטפל במקרי קצה לכן אשמח אם תתן התייחסות למקרה הנ"ל
משה בודק מחירים , הוא לא פועל אוטומטית כשמגיעים למדד מסוים. (אחרת הוא היה בונה מכונה שסוחרת לבד)
לא הבנתי מה הבעיה ביום שהמדד פותח 6% למעטה? שיפתח 50% למעטה. פשוט תסגור את הפוזיציה ותקח את הרווח.
אינדיאנה שלום, ראשית קונים בירידה חזקה את הפוט חזרה ממכירת האוכף{כתבתי את זה בפתיחת האסטרטגיה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי אינדיאנה
צעד שני באותו זמן מוכרים את הפוט של השוקת,וקונים 10 או 20 נקודות מתחתיופוט{תלוי בסטית תקן}.
צעד שלישימקרבים את הקול של השוקת למצב שמשלמים מקסימום 500 ש"ח,
הקול של כתיבת האוכף קונים במקסימום 30 ש"ח בחזרה,מהסיבה שהקול של השוקת שומר עלינו ונקווה שהשוק יחזור חזרה מה רע נרויח גם על הקולים.
שיהיה לך בהצלחה,שחכת שהפוט של השוקת שומר על הפוט של כתיבת האוכף.