-
ערב טוב לך : שמי לוי, משפחה עובדיה. לשאלתך : אכן, מדד מנותח טכנית כמו מנייה רגילה, הניתוח מתבצע בגרף הנכס שפעם הוא מנייה, מדד, צמד מטח, סחורות וכולי. כך שהנכס אשר מאפיין את אותו גרף לא מעניין בדיוק את הטכני.אין שוני בניתוח עצמו וגם לא במתנדים או ממוצעים . תודה לך.
-
שלחתי לך מענה לשאלתך, . תודה
-
שלום לוי עובדיה,
האם תוכל לחוות דעתך המלומדת על FB (כניסה ברמות אלו). לאחר ירידה ממושכת נראית טובה לעליות?
-
אתך הסליחה על עיקוב התשובה, אבל תוכנת הגרפים שלי לא זמינה , אשתדל לענות לך ברגע שהתקלה תתוקן, תודה
-
1 קבצים מצורפים)
מניית FB ---- נתחיל מכך שאסור להתלהב על מחירים נמוכים ! ראה אלביט הדמייה -- כיל --- אפריקה --- כלל ביו --- אלווריון --- טאואר --- והרשימה ארוכה !!!! , ההערכות והצפי הם על בסיס גרף יומי בלבד, כי הגרף השבועי , צעיר מדי והוא לוקה בחוסר נתונים ! מחיר המנייה נתמך על קו טכני ב 23$ כתמיכה כפולה ומשם הוא נע בעלייה בתוך תעלה עולה ! אז כרגע הדברים פשוטים יותר כי הצפי הוא לנגיעה בחלק העליון של התעלה = 26.05$, אבל היום כבר נכנס מתנד מומנטום לקניות יתר, ו עם עוד עלייה קטנה , עד אחוז נניח, יכנסו עוד שני מתנדי מומנטום לקניות יתר ובכך יהיו שלושה ! זה מביא אותי לכתוב מיד שאני לא רואה במצב הנוכחי אפשרות או סיכוי טוב לפריצת הקו העיקרי שהוא קו מגמה יורד אשר נמצא ב 26.4$, כך שלא רואה טובות בסבב זה, בהמשך לאחר שתתממש שוב, בהחלט יתכן פריצה כאשר המתנדים צריכים להיות במקום כזה שאותה פריצה מתאפשרת והם לא שם כרגע. תודה ובהצלחה קובץ מצורף 1426
-
במידה ותתממש שוב, באיזה מחיר כדאי להיכנס? תודה
-
שלום עובדיה מתי כניסה לכיל מחיר וניתוח לאינטרנט זהב בבקשה וטאואר תודה
-
קודם נתן לה להתממש , ונבדוק בלימה וכולי ואז אפשר לדבר על כניסה. תודה
-
לגבי כיל : נקודת כניסה טכנית כבר כתבתי בעדכונים הקודמים על כן חוזר על הכתוב, כניסה טכנית לכיל רק מעל ה 3657 עם סגירה , כי היא תקועה בין קו זה ל 3515 ,בהצלחה
-
לגבי טאואר : זהירות רבה !!!!!! מאז ירידתה מ 2000, הסיכון עולה ! כרגע לפני מהלך יורד נוסף, טכני כמובן, הנרות הקטנים של הגרף מראים היסוס ברור מצד הקונים האם להיכנס בכלל !!!! תודה ובהצלחה