-
בוקר טוב עובדיה ,
דעתך הטכנית על החברה לישראל - וזאת לאחר שקראתי את האמור למעלה על כיל שמצויה להערכתך במהלך יורד .האם על פי הטכני גם חברה לישראל צפויה למהלך יורד - או שמדובר בהתנהגות "עצמאית " עם מגמות שונות ?
כמו כן - מהם קווי התנגדות תמיכה לנייר ?
תודה רבה
-
1 קבצים מצורפים)
חברה לישראל,
01-10-13
רמון , נבהיר משהו עקרוני .לפני,
זה שלרוב הם הולכות יחדיו זה נכון אבל בוא נשאיר את זה לרוב ולא יותר מכך , כי לכול אחת גרף משלה עם מומנטום משלו, כך שהמומנטום בגרף של חברה לישראל עדיין שורי ! להבדיל מכיל ! זה לא אומר שחברה לא צריכה לצאת בקרוב לתיקון מטה היא כן ! אבל המומנטום העכשווי עדיין כפי שנאמר שורי.
הסברים על הקווים בגרף עצמו.
קובץ מצורף 1617
תודה ובהצלחה.
-
-
-
היי עובדיה
האם תוכל להציג את חברה יחד עם המתנדים והסבר למה זה צריך להמשיך לעלות.
אשמח להחכים
תודה
צ'רלי
-
היי צרלי,
תודה על שאלתך,
שאלתך קצת בעייתי בכדי שאתן מענה ישיר.
קודם כול עובדתית חברה עולה באחוזים יפים וכיל צולעת !
המתנדים הקבועים ,ו אינם משתנים אצלי הם אלא . מחוץ לגרף
ADX
MACD
CCI
STOCHASTIC
RSI
בתוך הגרף :
בולינגר , ו 3 ממוצעים נעים פשוטים.
עיקרון העבודה עם מתנדים לא מסתיימת בכך שאנו יודעים לקרוא כול אחד בנפרד , אלא מה קורה להם יחדיו.
לדוגמה :
ישנם 3 מתנדי מומנטום ,
מי הוא העיקרי אצלך ?
מי הוא המשני ושלישי?
האם כאשר העיקרי נכנס לקניות יתר יש להמתין לאחרים או לא?
האם כאשר המשני כן נכנס לקניות יתר האם סיכויי העליות עדיים קיימים דרך האחרים?
האם כאשר שלושתם בקניות יתר = חובה לרדת ?
האם כאשר שלושתם או חלקם בקניות יתר אבל מתנדי מגמה עדיין מראים צפי להמשך עליות ובעיקר ADX החשוב הצפי הוא עליות?
האם כאשר הנר היומי כולו מחוץ לבולינגר אבל מתנדי מומנטום לא בקיות יתר , הצפי נשאר עליות?
אני יכול לעלות כאן שאלות בלי סוף ,אבל החשיבות בסופו של יום היא שיש להשתמש עם מתנדים שנוח לסוחר לעבוד איתם , לאמין בהם , ולדבוק בהחלטות., ונושא הכיול כרגע פחות חשוב , כי זה נושא הנתון לאופיו של הסוחר .
לגבי חברה : אצלי .....
מתוך 3 מתנדי מומנטום אחד מהם בקניות יתר
אבל מתנדי מגמה עיקרי ומשני עדיים מראים אפשרות להמשך עליות ברורות לפחות ל 200000.
על כן נסכם כך :
כולנו יודעים שמתנדים הם רטרואקטיביים, והם בכדי לקרא אותם נכונה זקוקים לסגירה , כך שמראש ישנה בעייתיות בלתת עדכון חשוב בתוך יומי, כי בהחלט חברה יכולה להתחיל לרדת מכאן עקב קן התנגדות ב 190000 , שבינתיים היא מעליו. אבל זה תוך יומי !!! וכאן הבעייה !!
באם התשובה לא מספקת אנא ממך אתה מוזמן לחדד יותר את שאלתך.
תודה
-
-
-
כיל ,
03-10-13
המחיר תקוע על תמיכה ב 2890 , ולא יורד ממנו זה 10 ימי מסחר מאז שפרץ אותו מעלה.
הסיכום שלי לגבי המנייה , להיום הוא,
באם כיל לא פורצת היום את ה 3055 , הסיכוי לשבירת ה 2890 גדל.
תודה ובהצלחה.
-
1 קבצים מצורפים)
כיל ,
04-10-13
בעדכונים האחרונים נכתב :
30-09-13
לונגיסטים בכיל, שימו לב:
אני מוציא עדכון זה בעקבות הפתיחה החלשה של המנייה,
להזכירכם , מה שנכתב בכול העדכונים, הקו החשוב באזור הוא 3055 , ולא " 3000 " כך שאתמול כיל פרצה את הקו המדובר אבל היום פותחת ב גפ מטה מתחתיו,
כיל ,
30-09-13 בערב
ההזהרה רק על פי הפתיחה היום מתחת ל 3055 , בהחלט היתה במקומה כאשר המחיר יורד היום 2.9% , כאשר פתיחה וסיום שכאלה משאירים צפי טכני להמשך ירידות מחר , כי רק עכשיו, מתנדי מומנטום מתחילים את דרכם מטה וצפויים ללוות מהלך יורד העומד בפתח,
כול עלייה מחר לא מבטלת את המהלך היורד אלא רק דוחה אותו.
03-10-13
המחיר תקוע על תמיכה ב 2890 , ולא יורד ממנו זה 10 ימי מסחר מאז שפרץ אותו מעלה.
הסיכום שלי לגבי המנייה , להיום הוא,
באם כיל לא פורצת היום את ה 3055 , הסיכוי לשבירת ה 2890 גדל.
משלושת העדכונים על הגרף שאנו עוקבים באופן קבוע, ניתן להבין , שרוב המהלכים של הגרף היו צפויים טכנית, והתבצעו , כאשר כרגע למרות היום המסחר השלילי האחרון כיל עדיין ,"תקועה " ברמות שנכתבו בין 2892 -- 3055 , ולכן 11 ימי מסחר באותם טווחים הופכים את ה התנועה לדשדוש . כך שכול פריצה או שבירה של הטווח , כיל תרוץ לכול כיוון כ 1070 נקודות ., הצפי שלי גם היה שרמת 2892 תישבר, ואני עדיין בדעה הזו , ואם להסתמך על אותו טווח דשדוש שכתבתי מעלה אזי המחיר בדרכו לגיחה ל 2750 +- .. בתנאי כמובן שרמת ה 2892 תישבר כבר ביום א" ב" הקרוב
המתנדים הטכניים בעיקר מומנטום כרגע מחזקים מאוד סברה זו של שבירת הקו. כאשר מתנדי מגמה עדיין לא שליליים לגמרי.
לסיכום :
לא לשכוח, גם כיל נחשבת למנייה שהתרסקה ב לא מאט אחוזים, אז בהחלט טבעי לראות את הקושי של עליות ופריצת קווים חשובים כמו ה 3055 , שנצפה מראש שלא ייפרץ, ובאם להזכיר את הטווח הארוך במנייה, לאחר תיקון הולם שיוכל להגיע לאזור ה 4000 , כיל צפוייה טכנית כרגע ,לחזור לירידות ולהשלים את היעדים שלה לאזור ה 1400-1600, אלא באם יתחילו לצאת הודעות פונדמנטליות רבות וטובות.
קובץ מצורף 1640
תודה ובהצלחה