שלום רב לחברי הפורום,
בכדי להקל על החיפוש במניות ,ומדדים חשובים אני פותח שרשור ,
כאן תוכלו לשאול שאלות על המדדים הללו.
וכמובן שעדכונים יזומים שלי יופיעו כאן.
תודה ובהצלחה
Printable View
שלום רב לחברי הפורום,
בכדי להקל על החיפוש במניות ,ומדדים חשובים אני פותח שרשור ,
כאן תוכלו לשאול שאלות על המדדים הללו.
וכמובן שעדכונים יזומים שלי יופיעו כאן.
תודה ובהצלחה
לוי שלום
בסנופי יש יתד עולה שניפרצה למטה ( בקווים ירוקים )
האם אנו רואים תיקון עולה לפני הירידה
והאם יש יעד לתבנית ?
תודה מראש
איילקובץ מצורף 2392
סנופי ,
17-3-14
כמובן מדובר על החוזה כאן , שהיום החל חוזה יוני החדש עם הפרש מהמדד של 7 נק" כרגיל בחוזה חדש.
לשאלתף :
אז קודם כול גם כאן ההערה על פתיחת גרף לשנה חוזרת, , ועכשיו אני שואל , לאחר שהגרף פתוח בצילום שלי לשנה האם אתה רואה יתד עולה?????
לא!!!!
יש לזכור בטכני משהו מאוד חשוב .
הדברים נראים !! לא צריך לחפש אותם !!
בכך שפתחת את הגרף יתר על המידה , אתה רואה דברים בפרספקיבה שלא קיימת במציאות,
ולכן יש לשמור על חוקי הטכני בכדי שזה יביא לך הצלחה..
אז התשובה שלי היא,
אין יתד עולה, ואין יעד
קובץ מצורף 2398
בהצלחה רבה
מדד הניקאי היפני,
להזכירכם, בישבילי, מדד זה הוא הסנטימנט של המסחר העולמי, עקב היפוכי השעות בעולם,
הניקאי היום עולה בסה"כ בזכות הפתיחה בגפ מעלה אבל עם ננטרל אותה אזי הוא ירד !
הוא מצליח לסגור מעל ה 14400 אבל באופן מאוד חלש,
למדד קו מגמה יורד אשר מגיע כרגע ל 15000.
החוזה על המדד ממשיך לעבוד כרגע והוא ממשיך בינתיים את הירידות ונמצא ברגעים אלא ב 14270,
לסיכום אני אומר.
לא ניתן לקבוע שהעליות אתמול בעולם
ובאיורופה הם כבר חד משמעיות ושכולם כבר חוזרים לגבוה הקודם, וכאן אני מתכוון ל
S&P -DAX -CAC - FTSI -D.J , NASDAQ 100 , NIKEI
קובץ מצורף 2401
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
19-3-14
מדדי איורופה ממשיכים לעלות, ואילו המדד העיקרי במזרח ממשיך להסס !!
קורלצייה זו לא בריאה !!!!, וכמובן שיכול לקראת כאן אחד משניים .
1- או שבארה"ב ואירופה יבצעו פרסה , ואולי כבר היום ( אין בינתיים סימנים טכניים לכך )
2- או שהמדד היפני ,יתאים את העצמו מחר ( גם לכך אין סימנים בינתיים, )
אבל אחד מהשניים ההלו עומד לקראת.
הנר היומי היום ביפן, היה נר מלחמה עם טווח מחיר גדול וגוף קטן, המציין את חוסר ההסכמה בין המוכרים לקונים , ולמעשה העלייה היום של שליש האחוז היא שוב בזכות גפ מעלה ולא יותר מכך.
קובץ מצורף 2419
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי ,
20-3-14
כך נכתב אתמול בסיכום ,
קורלצייה זו לא בריאה !!!!, וכמובן שיכול לקראת כאן אחד משניים .
1- או שבארה"ב ואירופה יבצעו פרסה , ואולי כבר היום ( אין בינתיים סימנים טכניים לכך )
2- או שהמדד היפני ,יתאים את עצמו מחר ( גם לכך אין סימנים בינתיים, )
אבל אחד מהשניים הללו עומד לקראת.
ואכן עקב החולשה שחזרה לשוק האמריקאי והאירופי , המדד היפני יורד בלילה זה כ 1.46%.
בגרף המצורף הבאתי הפעם את הגרף השבועי בכדי שנראה את הקרבה לתמיכה החשובה באזור ב 14000.
הצפי להיום הוא המשך חולשה ,
קובץ מצורף 2435
תודה ובהצלחה
מדד נסדק 100 ,
23-3-14
המדד יריד מעל אחוז ביום ו האחרון, כ פי 4 יותר משאר המדדים בארה"ב. !!!!!!
מצורף גרף יומי עם תמיכות קרובות., כאשר הצפי הוא להמשך ירידות
קובץ מצורף 2468
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
פתיחת השבוע בעולם,
24-3-14
המדד פותח באופן חיובי היום במזרח, ומסיים ב 1.7%+, סיום שכזה מזמין בהחלט את מדד אירופה גם ללכת לכיוון החיובי יחד אם ארה"ב בהמשך הערב.
קובץ מצורף 2485
תודה ובהצלחה
מדד הדקס ,
24-3-14
עדכון בתוך יומי,
אותו קו שדיברתי עליו בשבוע שעבר, ונפרץ על ידי ה מדד ביום ו " אבל החוזה נסוג ממנו בסיום המסחר נמצא ב ב 9315.
קו זה עדיין לא נפרץ, ומראה בהחלט קושי מסוים עם פתיחת השבוע במדדי איורופה, כאשר מצבו של מדד ה קאק , הצרפתי במצב מאוד דומה.
הסיכום בדומה לקודמו ,כאשר ללא פריצת קו ה 9315, לא יהיו כאן עליות, וכרגע ישנה הרגשה כאילו מדדי איורופה שמים קצת ברקס לחוזים בארה"ב.
קובץ מצורף 2495
תודה ובהצלחה
שלום, אפשר בבקשה ניתוח טכני S&P
מדד ה S&P'
(לא החוזה ),
25-3-14
מאז פרץ המדד את קו ה 1840 הוא נסחר בינו לבין 1880--- 22 ימי מסחר, שזה לא מאט,
הוא כבר בדק פעם אחת את ה 1840 כתמיכה, והיא בינתיים טובה.
הוא סוגר אתמול ב 1857 , לאחר שהיה בתקרה כפולה ב 1180,
הוא רחוק דייו מקו ה מגמה העולה אשר תומך בו בטווח הארוך,
המתנדים הטכניים כרגע מראים חולשה מסויימת והם עדיין ממליצים על ירידות אבל לא ניתן לומר שירידות חדות צפויות כרגע, אלא בשבירת קו ה 1840.
קובץ מצורף 2511
תודה ובהצלחה
דקס + קאק
31-3-14
שני המדדים שהם חלק מהמשפחה של המדדים העיקריים בעולם , מגיעים היום לקווים טכניים משמעותיים , שכבון ישנם השלכות לטווח הקצר, האם יפרצו או לא.
הקאק הצרפתי מגיע היום לתקרה משולשת ב 4420 ובינתיים לא פורץ,
קובץ מצורף 2574
הדקס ,
מגיע היום בבוקר לקו מגמה יורד וגם הוא בינתיים לא פורץ.
קובץ מצורף 2575
כמובן שהשלכות של שני המדדים ישפיעו על מדדי ארה"ב, ולכן כמו בכול יום,
יש להמתין לסגירה ב איורופה וארה"ב יחדיו, בכדי להוציא מסקנות, כאשר תחיחלת המסחר ברורה, סופו עדיין לא.
תודה ובהצלחה
מדדי חו"ל עיקריים,
דקס + קאק .
1-4-14
אתמול בבוקר מייד לאחר הפתיחה הוצאתי פוסט על שני המדדים, המראה שכול אחד מהם היה עם הפתיחה במצב טכני לא פשוט שיוכל לקבוע את המשך העליות בעולם , כןצ או לא.
נכון להיום שני המדדים נסוגו אתמול ולא עמדו כול אחד מהם בפני קווי ההתנגדות שלהם.
המצב של שנייהם היום אותו דבר , בתוספת של חוסר יכולת פריצה פעם אחת.
על כן נמשיך לעקוב.
למה נתון זה חשוב ?..
במידה ואין פריצה כאן בשנייהם, אזי גם ארה"ב לא תפרוץ , וכמובן זה יוכל להשפיע על המעוף.
קובץ מצורף 2602
קובץ מצורף 2603
תודה ובהצלחה
מדדים עיקריים,
3-4-14
מתחילת השבוע אני עוקב כאן על שני המדדים הללו, כאשר הם עומדים טיפה מתחת לקווים חשובים , כול אחד, בצורתן הוא,
אבל קווים אלא מאוד משמעותיים כפי שכבר ציינתי,
עד אתמול קווים אלא לא נפרצו, למרות העליות במדדי ארה"ב.
אי פריצה כאן עם סגירה אומרת בפשטות שהמדדים העיקריים לא רחוקים מפניית פרסה מטה, למרות ש ה S&P' , כן יכול להגיע ל 1900 , וממנו לבצע פרסה,
אבל בכול מקרה המרחק לא גדול מכאן מבחינת הזמן.
קובץ מצורף 2647
תודה ובהצלחה
מדד S&P,
6-4-14,
בשקט, ובשקט, עולה המדד לקרבת ה 1900 בים ו", ו ב 1897.5 , מתחילים להיכנס מוכרים ללא הפסקה,
הכניסה היתה בהחלט אגרסיבית, , כאשר הם רומסים את הגבוה הקודם ב 1884.
כול המתנדים הטכניים הסתובבו לאזורים שליליים, כך שהצפי הוא להמשכיות מטה, כאשר התמיכות והתנגדויות מופיעים בגרף.
קובץ מצורף 2670
תודה ובהצלחה
נסדק 100 ,
6-4-14
כהרגלו המדד תמיד מקדים את האחרים , וכאן מצבו הרבה פחות טוב .
גרף זה כבר יצר קו מגמה יורד, והוא סגר סמוך לנמוך ה קודם בסבב הקודם.
גם בגרף זה כול המתנדים שליליים ומצפים להמשכיות מטה.
קובץ מצורף 2671
תודה ובהצלחה
מדדים עיקריים,
דקס+ קאק
זה מעל 10 ימי מסחר ש אני עוקב כאן אתכם על המדדים הללו שהיו מתחת ל קווים טכניים משמעותיים לטווח הקצר,
ושניהם למעשה פרצו בשבוע שעבר כול אחד את הקו העיקרי שלו,
הדקס מימין, פרץ קו מגמה יורד,
הקאק משמאל , פרץ תקרה משולשת, אבל :
נכון לרגעים אלא, הדקס מבצע פרסה מטה ושובר שוב את הקו, ואילו הקאק עדיין נסחר מעל ה קו אבל בקרבתו.
אין ספק שהיום נדע טוב יותר על כוונות שני המדדים העיקריים באיורופה.
קובץ מצורף 2684
תודה ובהצלחה
מדד ה S&P'
בפעם הרביעית המחיר חוזר אתמול לקו ה 1840 -1842.
ושם שוב מוצא תמיכה ,
בסה"כ המחיר נמצא בתוך תבנית בטווחים שבין ה1880 -1840 , כאשר פעם אחת הוא ביקר גם בקרבת ה 1900.
ובסבב זה המחיר מגיע מה 1900, ולכן זה עושה טכנית שוני משאר הפעמים שביקר ב 1840, וכרגע אין ביטחון שהמחיר יעצור כאן.
המתנדים הטכניים בעד המשך ירידות
קובץ מצורף 2700
תודה ובהצלחה
מדד S&P'
13-4-14
המדד שובר ביום ה" האחרון את הקו ה חשוב לטווח הקצר ב 1840 , לאחר שהיו 4 ניסיונות שבירה קודמים .
וביום ו" ממשיך המדד להתממש וסוגר על ה 1815.
התמיכות הטכניות הקרובות , שהם יעדים להגעה נמצאים ב 1809 -- 1800.
המדד צפוי בכול שלב שהו לעלות שוב להתנגדות ב 1840, לצורך בדיקה, כאשר הצפי הטכני הוא המשך ירידות.
קובץ מצורף 2792
תודה ובהצלחה
מדד הS&P,
16-4-14
עזבנו אותו בירידות וקיבלנו אותו בעליות.
כך נצפה מראש , ונכתב על על כך ביום א".
המדד מבצע המשך ירידות עד ה 1813, פעמיים , ומשם חוזר לעליות בינתיים כתיקון עולה.
ההכרעה עוברת להיום כאשר המדד נעצר 1 נק" לפני קו ההתנגדות ב 1844.
ומכאן הכול פתוח מחדש.
פריצה כאן = המשך עליות לאזורים גבוהים יותר,
חזרתם של המוכרים היום = לא סיימו את המהלך היורד.
קובץ מצורף 2810
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
22-4-14
המדד שאנו עוקבים באופן צמוד, בנוסף לכול פתיחת שבוע חדש, מוצא התנגדות טכנית במשך היומיים האחרונים ב קו 14600.
המדד עדיין נמצא במהלך עולה מתקן,, אבל יומיים אלא נראים מאוד חלשים , מה שיכול לרמוז על המסחר העולמי היום, כאשר בשלב מוקדם זה לפני הפתיחה באיורופה, משליך חולשה גם על החוזים בארה"ב.
פריצה כאן של ה 14600 יביא המשך עליות לקראת ה 14900,
וכמובן המשך התנגדות באזור יוכל להחזיר את המדד מטה יותר.
קובץ מצורף 2849
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
28-4-14
המדד נסחר כול שבוע שעבר מתחת לקו התנגדות ב 14600,
היום , תחילת השבוע המדד יורד ב 1.2%- כך שהסממן לתחילת השובע הוא שלילי !
טכנית המדד יצר סדרה של שפלים יורדים , מה שמכניס את המוכרים כול פעם מוקדם יותר , ( ראה גרף ),
ומצב זה של שפלים יורדים מצד אחד ו קו אופקי שתומך ב 14000 , בהחלט יוכל ליצור משולש יורד כאשר בסופו של תהליך הוא צפוי להישבר ולא להיפרץ , כאשר הדבר היחיד שיוכל לבטל אותו הוא " פריצת ה 14600.
קובץ מצורף 2917
תודה ובהצלחה
מדד ה S&P'
7-5-14
המחיר לא מצליח לפרוץ את ה קו ב 1885 כבר מספר ימי מסחר .
שלשום המוכרים נכנסים ומורידים את המחיר אל ה 1866 אבל הקונים תומכים חזרה, ואתמול גל המכירות חוזר כאשר הוא מסיים ב 1867.
סגירה זו משאירה את המדד + הנסדק 100 + דאו גיונס, בתחום השלילי עם צפי להמשך ירידות היום.
קובץ מצורף 3031
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
19-5-14
המדד היפני פותח את שבוע המסחר כמאט ללא תנועה , כך שהגרף ממשיך להציג חולשה טכנית על ידי שפלים יורדים וקרבה לתמיכה החשובה ב 14000.
המדד משאיר את העבודה לקביעת הכיוון לאחרים כאשר הוא לא מסוגל לרמוז על כיוון ה שבוע.
הצפי בגרף זה ,
הסיכוי לשבירת קו ה 14000 , הולך וגדל.
קובץ מצורף 3231
תודה ובהצלחה
מדד הניקאי,
26-5-14
מאז העדכון האחרון שוב שובר המדד את קו ה 14000 , ומיד חוזר מעליו,, כאשר בהמשך השבוע שעבר הוא נסחר חיובי, היום הוא מגיע פעם נוספת ל קו ההתנגדות ב 14600 , ושם נתקע ונשאר, העליות היום הם בזכות הגפ מעלה אבל המסחר בו הוא שלילי..
אני מניח שפריצת קו ה 14600 , תוכל להתרחש רק במידה וארה"ב תפרוץ את ה 1900, אחרת מדד זה צפוי לרדת ממקום זה., כי המחיר נמצא היום בתקרה כפולה. , אשר מזמינה ירידות ולא עליות.
הצפי, תלוי לחלוטין בכן או לא פריצה של ה 1900 בארה"ב.
קובץ מצורף 3306
תודה ובהצלחה
מדדי דקס + קאק.
26-5-14
הדקס אשר נתמך במימושים האחרונים על קו תמיכה יורד, חוזר בשבוע שעבר לעליות ונמצא היום בדיוק בהחלטה חשובה לטווח הקצר.
המחיר נמצא בסביבות קו ה 9800 , שהיא תקרה משולשת טכנית אשר תוכל להיפרץ אך ורק במידה ו בארה"ב יסגרו היום מעל ה 1900.
מתנדי הגרף כן מאפשרים פריצה , אבל הדקס לא לבד בעולם והוא יעשה אשר חבריו יבצעו היום.
במידה והוא לא יצליח לפרוץ ניתן לראות כבר יעדים מטה שהם מתחת לקו המגמה המדובר כאן., אבל פריצה ב 9800 , לא צפויה לקחת אותו ל 10000, שהוא שי כול הזמנים בגרמניה.
קובץ מצורף 3307
מדד הקאק הצרפתי.
מדד זה נתמך מעל שבועיים באזורים שמעל ה 4400 , וכול ירידה למקומות אלא הזמינה קונים במידי.
קו ה 4500 הוא קו טכני קשה ומאוד חשוב, והוא נמצא כאן היום ב 4493 לפני פריצה או יצירת תקרה מחומשת.
כמובן שגם כאן פריצה יכולה להתרחש אך ורק באם ארה"ב תפרוץ את קו ה 1900, אחרת צפוי למדד זה ירידה של 100 נק" כהתחלה , אבל במידה והפריצה תקנית היעד שלו מעלה עומד על 4600.
קובץ מצורף 3308
תודה ובהצלחה
מדד ה S&P'
אין היום מסחר בארה"ב, ולכן יש להיזהר להוציא מסקנות אם או יחד עם המסחר התוך היומי, שמתקיים כרגע כאשר בינתיים איורופה מנסה לפרוץ את הקווים שלה . על פי העדכונים שהוצאתי בבוקר.
תודה ובהצלחה
ממדי חו"ל
27-5-14
אתמול הוצאתי עדכון על מדד הדקס + קאק אשר היו לפני קווים חשובים לטווח הקצר, ולמרות שלא התקיים מסחר בארה"ב אתמול ( ואולי בגלל זה ) שני המדדים פרצו את הקווים ומקבלים את היעד שנכתב , והם דקס, 10,000, קאק 4600.
יחד עם מדדי איורופה החוזה סנופי גם פרץ קלות את ה 1900 , ואנו צריכים להמתין לאישור המדד בכדי לקבל פריצה זו.
אין ספק שיעד של 10,000 למדד הדקס הוא יעד היסטורי,, וחוסן עצום לבורסת גרמניה, אבל !!!! יעד זה במידה ויגיע, הוא גם המקום לתחילת שורט ארוך טווח , אומנם מוקדם לדבר עליו אבל ותכניות העבודה מתחילות להתבשל.
בכדי שפריצות אלא יהיו מאושרות טכנית, על מדדי אירופה להישאר מעל קווי הפריצה היום, וגם מעל יהם ביום ג הבא, אחרת אלא יהיו פריצות שוא.
ניתן למסחר לומר את דברו , ונמשיך לעקוב.
קובץ מצורף 3328
תודה ובהצלחה
שאלה - האם היעד של 10000 בדקס הוא רק בגלל המספר העגול? ומאיפה ה4600 של הקאק?
תודה, ורדה
כמובן , שבדקס עקב המספר העגול ! זו רמה פסיכולוגית של שיא כול הזמנים ,
ובאם להזכיר לך שיחה ביננו לפני מספר חודשים , כבר אמרתי אז ש כול המדדים בעולם ישחקו סביב נושא זה , לתת את הכבודת לדקס,
בקאק, זה פשוט המספר העגול הבא
בהצלחה
תודה
בהצלחה
תודה על פועלך המבורך
בבקשה אחרי סוף שבוע מתבקשת סקירת חול
כמובן, אבל מדדי חול" רק ביום א" , יחד עם איורו -$
תודה
מדדים עיקריים,
ניקאי , דקס , קאק, S&P
2-6-14
הניקאי פותח את השבוע בעליות חדות של מעל 2% , המסחר עדיין לא נסגר אבל הוא קרוב, עקרונית עליה חדה זו צפוייה לאפיין את מדדי העולם כאשר יפתחו הם , המחיר מגיע ל 14930 לאחר פריצת קו טכני שדיברנו עליו ארוכות ב 14600. המדד עושה את דרכו ל 15100 בטווח המידי., צפי להמשך עליות.
קובץ מצורף 3403
דקס ,
מאז הפריצה ה קודמת שנכתב עלייה כאן לפני ואחרי , המדד עוצר ב 9950 , מטבע הדברים, כאשר אני לא רואה מוכרים , אני לא לא רואה קונים ! וישנה פשוט עצירה בדחיפה של הקונים עד אשר יקבלו טריגר טוב לכניסה, ( יתכן ויקבלו היום עם ה עליות החדות במזרח ) כך שבהחלט טבעי לראות את הפחד של הקונים להיכנס למדד רגל אחת לפני 10.000.
אין לי צפי כאן , ! הפונד, מונע ממני לכתוב על פריצה שיכולה לקראות.
קובץ מצורף 3404
קאק ,
גם עליו כתבנו לפני ואחרי הפריצה כאשר נאמר שהוא בדרך ל 4600 , על פי הגרף, ניתן גם לראות שהמדד הצרפתי בדק את קו הפריצה ולמעשה הוא חופשי כרגע להמשך עליות, כאשר הצפי הוא עליה ל 4600 כ 81 נק" מעל הסגירה ביום ו" , צפי להמשך עליות.
קובץ מצורף 3405
S&P '
אני אומר בכנות מלאה ! אני לא יודע לאן עולים !
אני יודע שאין מוכרים ,
אני יודע שגרפים נמצאים בקניות יתר,
אני יודע שלא בוצע תיקון טכני כהלכתו,
אני יודע שתסריט העליות כאן מעל ה 1900 , חוזר על עצמו מהעליות ב1800 , כאשר המוכרים נעלמו והראו את עצמם רק ב 1840 !,
אני יודע שהמדד פרץ תקרה כפולה טכנית וזה אומר צריך לעלות עוד ולא מאט.
אני גם יודע שהיום החוזים כבר בעליות יחד עם מדד הניקאי שעלה ב מעל 2% וצפוי לקחת את כול העולם לירוק, אלא באם חריג מסוים יקרה,
על כן לאחר שאני כן יודע על המדד בארה"ב, כמה דברים אני חוזר וכותב,
אני לא יודע לאן עולים!
קובץ מצורף 3406
תודה ובהצלחה
מדדי עולם עיקריים:
8-6-14
ניקאי.
המדד אשר פרץ לפני 10 ימי מסחר את הקו ב 14600 המשיך את עלייתו למדרגה הבאה לאחר 5 ימי דשדוש.
ושם המחיר נמצא ב 15100, כבר 4 ימי מסחר.
יהיה מענין לראות את תנועות המדד השבוע כאשר בגרף יומי הוא זקוק לירידות עקב קניות יתר, ואילו בגרף שבועי הוא צפוי להמשיך לעלות.
כך שכול ירידה לקראת התמיכה ב 14800 , שהיא תמיכת ביניים , יכולה להחזיר את המדד לפריצה של ה 15100.
יש לזכור כמובן, שלמרות שמדד הניקאי הוא בין המדדים העיקריים, הוא יעשה בסופו של דבר , מה ש ה" חברה " האחרים יעשו .
קובץ מצורף 3488
מדד הדקס,
מרגע הפריצה של קו ה 9800 , נכתב כאן במיידי שהכיוון הוא 10000, כיעד.
אכן המדד נמצא שם יומיים כאשר ביום הראשון , ירד חזרה מעל 50 נק" , ואילו ביום השני ממשיך לתקוף את ה קו ב 10000.
עקרונית ה 10000 הוא מספר בעייתי , מאוד מאוד פסיכולוגי, כך שלא ניתן אפילו לצפות מה יקרה.
ואני אומר זאת כאשר המדד נמצא בקניות יתר גם ביומי וגם בשבועי.
כול הוצאת " צפי " תהיה מושפעת מדעות קדומות, פונד . על כן לא אוכל להוציא, ונמתין להתפתחויות , השבוע.
קובץ מצורף 3489
מדד ה קאק,
מרגע הבדיקה של קו ה 4500 , נכתב כאן שהיעד הטכני הוא 4600 , והמדד סוגר ביום ו" האחרון ב 4581, כך שעוד כ 19 נק" הוא שם.
מדד זה אומנם מתקרב לקניות יתר אבל יכול לעלות ולא רק 19 נק", הוא יכול לעלות עוד, כך שבדומה למדד הניקאי, יש כון יכולת לעליות נוספות,
בינתיים המדד ממשיך להיות חיובי עם צפי חיובי.
קובץ מצורף 3490
תודה ובהצלחה
בוקר ושבוע טוב תודה לניתוח המדד השני - קולמוס-קאק
תוקן,
תודה לך.
שלום לוי,
מה דעתך, מדד ה S&P 500 מתחיל להפוך כיוונו?
היי יוסי
בכדי לענות לך באפן מקצועי יותר על שאלה שקשורה למדד העיקרי בעולם, אני חייב לדחות את התשובה לסוף שבוע בכדי להיוועץ עם גרף שבועי ו להבין את המסחר של היום ומחר ,על כן אתן מענה בהמשך
תודה,