שלום רב לחברי הפורום,
בכדי להקל על החיפוש במניות חשובות אני פותח שרשור ,
כאן תוכלו לשאול שאלות על המניות הללו..
וכמובן שעדכונים יזומים שלי יופיעו כאן.
תודה ובהצלחה
Printable View
שלום רב לחברי הפורום,
בכדי להקל על החיפוש במניות חשובות אני פותח שרשור ,
כאן תוכלו לשאול שאלות על המניות הללו..
וכמובן שעדכונים יזומים שלי יופיעו כאן.
תודה ובהצלחה
דלק אנרגיה,
15-3-14
מאז חודש נובמבר שהמחיר מגיע ונחסם ב 252000, הוא נמצא בתנועה ימינה כאשר עולה קלות ומתממש קלות,
בסבב האחרון הוא שובר את התמיכה ב 230000, שהחזיקה אותו כ 4 חודשים , ונתמך בתמיכה הבאה ב 225000 , וממנה יצא למהלך עולה מתקן.
המחיר נמצא כרגע ב 233600 , עם הסגירה ביום ה" אבל !!!! ב 237800 , הוא כבר צפוי לפגוש בעייה טכנית בצורת קו מגמה יורד.
על פי המתנדים הטכניים, אין כרגע אפשרות טכנית לפריצה, אלא באם תופיע הפתעה פונדמנטלית טובה, כי אחרת בכול ערך נתון מהנוכחי ב 233600 עד 237800 , המחיר צפוי לחזור מטה לתמיכות הקרובות.
קובץ מצורף 2383
תודה ובהצלחה
שלום עובדיה ,
התוכל להתייחס לדלק קבוצה ?
תודה
היי רמון ,
כמובן אבל קודם תקרה בבקשה עדכון על תא" נפט וגז, בשרשור שלו ומייד אחריו נעבור ל פרטני יותר,
תודה ובהצלחה
דלק קבוצה ,
30-3-14
עדכון בתוך יומי,
לא קורה בגרף זה שום דבר חריג כרגע,
אבל על פי הפרמטרים הטכניים הגרף זקוק למימוש,,
בינתיים המחיר תקוע 3ימי מסחר בטווח המסומן במרקר צהוב, אבל בהחלט ישנו סיכון לירידה לאזור ה 129000 , אבל הטוב מזה בינתיים ( תלוי אם ה 129000 ישבר או לא ) הוא שהמחיר צפוי לחזור לשיא הקודם.
קובץ מצורף 2561
תודה ובהצלחה
היי עובדיה ,
לא הבנתי עד הסוף :
האם אתה אומר שקודם המחיר יבקר ב 129000 ואחר כך יחזור לשיא הקודם (שהוא 139000 ) ?
היי רמון ,
תראה, המימוש המתבקש רק החל , ואין לי עדיין נר אדום אחד בכדי לעמוד את כוח המוכרים, נהפוכו, ישי לי רק נרות ירוקים בגרף שאומר בכול מצב זמן/מחיר = קונים, על כן :
עקב מצב המתנדים השייכים למומנטום , אני מעריך ש :
ישנו סיכון לירידה ל 129000 , ( רק סיכון , כי יתכן ולא ) , ובאם הוא ירד לשם, אזי נרצה לבדוק תמיכה חשובה זו שעובדת,, וכאן החשיבות לטווח הקצר, כי ה 129000 , הוא קו מגמה יורד שהמחיר נמצא מעליו.
ולבסוף, הירידות האלא ש בכול המגזר, מיותרות הם כי הסיבה היא לא ממש סיבה, וזה מביא אותי לכתוב שהמחיר יחזור לשיא, כי שוב אין סיבה.
מסתדר לך עכשיו ?
תודה ובהצלחה
הרבה יותר ברור ,
תודה רבה
OK,
תודה לך,
בהצלחה רבה
דלק קבוצה ,
נראה שאחרי כל ההייפ סביב וודסייד המומנטום מעט מצטנן ....
דעתך הטכנית כרגע על הנייר ?
תודה
דלק קבוצה ,
2-4-14
עדכון בתוך יומי.
אז נתחיל מכך שההסבר הקודם היה נכון, וקיבלנו בהמשך נר עצמתי אתמול,
אני חוזר על דעתי כאשר מופיעים נרות שכאלה חיוביים , " לא אוהב אותם ", ( לא הייתה הודעה שמצדיקה אותם ) ואתמול בביו היו מספיק מהם, וגם כתבתי על כך ב קמהדע !
מצד שני שני הנרות הקטנים שלידו, הם נרות בלימה, אבל בעלייה !!!!, ושים לב על הדיוק הטכני איפה הנר הגדול עצר !! חץ אדום.
מה הלאה :
מצב הטכני שבגרף לא השתנה ! הגרף קצת חנוק, בקניות יתר , אבל זורמים איתו, כך שהמסקנות הם .
1- פריצה עם סגירה של ה 139300 = חיובי
2- ירידה מה 136600 = תחילת מימוש טכני שכבר נדחה פעמיים.
קובץ מצורף 2626
תודה ובהצלחה
תודה רבה
בהצלחה רבה.
דלק קבוצה,
4-4-14
הגרף עומד בטווחים שנתנו בעדכון הקודם, וגם פורץ אתמול את ה 139300 , עם סגירה בסיום ב 139900 , כך שהמחיר צפוי להיות בכיוון לגבוה הקודם ב 141640 , בכדי להתמודד אתו.
קובץ מצורף 2666
תודה ובהצלחה
שלום עובדיה ,
התוכל לעדכן על דלק קבוצה ?
תודה
כמובן,
דלק קבוצה,
7-4-14
עדכון בתוך יומי.
המחיר מתמודד ברגעים אלה עם הגבוה הקודם ב 141640 , ונכתב עליו שהוא צפי להגעה.
ואכן הגיע.
וכאן אני חייב לעצור את העדכון ולתת למחיר לומר את דברו , כי ...
ישנם משמעויות לכן פריצה או לא, ונדע על כך רק בסגירה.
האם המתנדים הטכניים מאפשרים פריצה ?
קובץ מצורף 2683
כן,
אבל ללא הסגירה לא אוכל להבהיר יותר.
תודה ובהצלחה
שלום עובדיה ,
דעתך הטכנית על דלק קבוצה ?
דלק קבוצה,
9-4-14
עדכון בתוך יומי,
תראה רמון , היא נמצאת במקום, שהשמיים הם הגבול, לכן אתן לך כרגע קו נוסף , שזה יומר שהיא יוצאת למימוש, כי היא אומנם ממשיכה בעליות אבל טכנית היא והדלקיות האחרות , " חנוקות "
הקווים הם,
1- 141640 = ירידה ממנו בדרך ל 139300.
2- 139300 = ירידה ממנו התיקון מטה יהיה עמוק .
קובץ מצורף 2721
תודה ובהצלחה
שבוע טוב ,
האם יש עדכון לגבי דלק קבוצה ? נראה שהיא ממשכיה מומנטום ואולי היום טוב לעלות על העגלה הזו ?
דלק קבוצה,
13-4-14
לא אוכל לעדכן משהו טוב כי הסיכום הקודם קובע ! ופרט לכך זה רק פתיחת המסחר ואני זקוק מאוד לסגירות השונוטת היום גם שלה וגם של מדד הנפט הכללי.
כך נכתב בעדכון הקודם
"הקווים הם,
1- 141640 = ירידה ממנו בדרך ל 139300.
2- 139300 = ירידה ממנו התיקון מטה יהיה עמוק .
כך שאת הקו הראשון היא שברה על כן טכנית היא בדרך לקו הבא.
לא ממליץ להקדים אלא לתת לה ולכולם להירגע
להתחיל מהלך יורד, ניתן לחשב, את סופו מאוד קשה, כך שכאן זה רק החל.
סבלנות היא שם המשחק.
קובץ מצורף 2795
תודה ובהצלחה
חג שמח.
תודה רבה
היי רמון ,
האם התמונה של דלק קבוצה, ברורה לך יותר?
המחיר בינתיים מנסה לשבור גם את הקו השני שנתתי.,
לכן ההמתנה חובה.
תודה ובהצלחה,
חג שמח.
היי עובדיה ,
כן התמונה ברורה ואנחנו בהמתנה :-)
דלק קבוצה.
18-4-14
העליות לפני יומיים, והמסחר אתמול , לא משנות בינתיים את התמונה הכללית שהגרף הזה עדיין צפוי להתממש
נכון הוא שהקו השני בחשיבותו עדיין לא נשבר , למרות הניסיון לכך.
אתמול שוב נשבר הקו ב 141640, שהוא קו חשוב.
הצפי בינתיים נשאר שלילי, עקב הצללים העליונים של שלושת הנרות היפנים האחרונים .
קובץ מצורף 2831
תודה ובהצלחה
דלק קבוצה,
23-4-14
בסיכום האחרון נכתב,
"הצפי בינתיים נשאר שלילי, עקב הצללים העליונים של שלושת הנרות היפנים האחרונים ."
ועכשין יש לנו 4 נרות עם צללים עליוניים.
המצב הטכני הוא פשוט.
הקונים מוכנים לשלם מחירים עולים ( כול מי שממהר להיכנס פן יפסיד את הרכבת )
ומצד שני המוכרים לא סיימו את המהלך היורד כהגדרתם.
כול עוד הקו ב 139300 ישמר הכול תקין כפי שכבר נכתב בעדכונים ה קודמים, ורק שבירתו יעמיק את המימוש הנוכחי.
קובץ מצורף 2873
תודה ובהצלחה
דלק קבוצה,
25-4-14
עכשיו הדברים אשר אני כותב כול הימים האחרונים ברורים.
בכול עדכון כתבתי על הצללים של הנרות היפנים שהם צללים עליונים המראה בגרף שפעילות המוכרים נמצאת כאן , ואתמול הם כבר לא הסתפקו בצל העליון שגם קיים אלה הביאו גוף אדום יפה .
מ ה פאן הטכני קו חשוב ב 139300 נשבר , ובמידה והמחיר לא יחזור מיד ביום א" מעל קו זה הוא צפוי לרדת לקו הטכני הקרוב ב 136600.
קובץ מצורף 2894
תודה ובהצלחה
דלק קבוצה,
28-4-14
המחיר כן ניסה אתמול לחזור מעל ה קו הטכני ב 139300 , וזו התנהגות הגרף בימים האחרונים, בתחילת המסחר הוא ירוק, ובסיומו הוא אדום,
אומנם בסופו של יום מסחר המחיר ירד רק כ 0.36%-, אבל סימו לב שהירידה היא עמוקה יותר מהסיבה שהמחיר פתח אתמול בגפ מעלה נגע בהתנגדות ומשם ירד.
המחיר עדיין לא סיים את המהלך היורד שלו , כך שהגעה לתמיכה ב 136600 , עדיין אפשרית בסבב זה.
קובץ מצורף 2919
תודה ובהצלחה
שלום רב לוי,
קצת לא מסתדר לי הקוים הטכניים שאתה מתייחס אליהם ואשמח להסבר.
למה 139300 ולמה 136600? למה אתה לא מתייחס ל136000, 138000 ו140200
אם אני בוחנת את הגרף השבועי - נראה לי שפריצת 140200 יכולה להיות משמעותית, דעתך?
תודה רבה
ורדה
היי ורדה,
ראי, זו מנייה במחירי שיא, אין כאן הרבה קווים בטח לא בשבועי !
אז אני מנסה לתמרן בין כמה שיותר נגיעות במאט שיש.
הדבר המשמעותי שיכול להיות כאן הוא שמירה על קו 138000, אבל מעבר לכך זה פחות עקרוני, כי שוב אלא מחירי שיא, ותזוזה קלה בקו או שלי או שלך ייתן ערך אחר,
מעבר לכך מחיר המנייה הוא גבוה ושווה 140000 אגורות, כך שההבדל בין הקו שלי ב 13660 לשלך ב 13600 = הבדל מינורי.ולא משמעותי.
בנוסף מציג לך גרף ערכי סגירה . שאני תמיד מסתכל עליו על כול מנייה במחירי שיא.
הדבר החשוב בגרף הזה הוא הניסיון של הקונים לעלות מחירים בתחילת היום ויצירת צל עליון בסוף היום כך ש עם קווים או לא המוכרים באזור.
תודה על הדיון, שניתן להמשיך כמובן.
קובץ מצורף 2923
בהצלחה
הבנתי.
הצללים העליונים שאתה מדבר עליהם, אמנם הראו את הקונים אבל הם הופיעו בנרות אדומים בכל הימים הללו, כך שברור שבינתיים המוכרים על העליונה.
נחכה לסוף היום, או לימים הקרובים לראות אם יש שינוי.
ו-וואו הגרף של ערכי סגירה, מאד עוזר בהסתכלות כאן, תודה.
היי ורדה,
חשיבותו של גרף ערכי סגירה , עולה כאשר המחיר בגרף נמצא במחירי שיא, ובנוסף תרומתו הגדולה לטכני הוא לפתור את הבעיה,
פרץ !! שבר !!!!
כאן אין חכמות או אי וודאות על הצללים
תודה
דלק קבוצה,
29-4-14
הסיכומים הקודמים היו,
"המחיר עדיין לא סיים את המהלך היורד שלו , כך שהגעה לתמיכה ב 136600 , עדיין אפשרית בסבב זה."
ואתמול המוכרים מוכיחים זאת.
למרות שהיה כאן פעמיים או שלוש דיון מסביב לדברים שונים על גרף זה, אני חושב שהחשיבות היא להבין שכאשר אני עושה מעקב על מניות מסוימות כאן אני מביא לקורא את היכולת היום יומית להבנת אותו גרף , ובדוגמה זו התחלתי לעקוב מה 144000, , דרך הצללים העליונים ועד אתמול כאשר נכתב שהקו החשוב הוא ב 138000, והנה המחיר מוכיח את כול אשר נכתב פעמים רבות.
הצפי עדיין שלילי.
קובץ מצורף 2937
תודה ובהצלחה
לאחר שאתמול סיימה דלק קבוצה מעל הקו החשוב שדיברת עליו אתמול - 138000, פתחה היום בגאפ מעלה ובתוך יומי מתקדמת מעלה, מתמודדת מול 140000
היי ורדה,
דלק קבוצה,
עדכון בתוך יומי,
מאחר ושוב פרצה את ה 138000 , ומתנדי מומנטום נמצאים במקום טוב , אז כרגע הכול נראה טוב, נמתין לסגירה,
תודה
דלק קבוצה,
עדכון לסוף שבוע , 16-5
הגרף משלים השבוע עלייה של 67% מאז מאי הקודם , כאשר המחיר הגיע ל 150000, והוא בהחלט מהלך מרשים,
המחיר שוהה כבר 5 ימי מסחר ברמות שיא , לאחר שפרץ את הגבוה הקודם ב 145000.
כול תנועה מטה לא צריכה כרגע להדאיג אף אחד , כי חולשה בגרף תיחשב רק עם שבירת ה 138000 , שהוא די רחוק בינתיים.
כך שאיך שלא נסתכל עליו הצפי נשאר חיובי.
קובץ מצורף 3218
תודה ובהצלחה
דלק אנרגיה,
עדכון לסופ"ש , 30-5
המחיר נוגע לפני שלושה שבועות בשיא הקודם ב 252000 , וממנו מתממש.
הוא יורדת לתמיכה ב 238000 , חוזר לעליות ונעצר ב 246000 במשך 4 ימי מסחר , ומגיע לסגירה שבועית ב 245400.
עד כאן ההתנהלות ,
טכני:
המחיר די מוגן , יש לו מספיק תמיכות בעזור בכדי לעצור ירידות חדות , כאשר מתחת למחיר היום, ישנם שני תמיכות אופקיות טובות, וקו מגמה עולה מינורי , כך שכרגע , הכול תקין,
חוסר הפריצה של ה 246000 , כמובן מונע מהמחיר לחזור מעלה לשיא, וגם לפרוץ, , ומאידך 3 התמיכות מונעות כרגע ירידות, אז המצב סטטי חיובי.
קובץ מצורף 3379
תודה ובהצלחה
דלק קבוצה,
עדכון לסופ"ש, 30-5
המחיר מטייל לו ברמות הגבוהות ! , והוא נמצא כבר 15 ימי עבודה , בין 145600 -- 150000.
עקב הדשדוש , המתנדים כמובן לא עובדים על כן נוכל לקבל תובנות רק ביציאה מהטווח שניתן.
הכול תקין בגרף זה.
קובץ מצורף 3380
תודה ובהצלחה
דלק קידוחים,
עדכון לסופ"ש, 30-5
גם גרף זה מטייל עם המחיר סביב הרמות הגבוהות,, זה 17 ימי עבודה. בטווחים שבין 2018 - 2085.
וגם עליו אין כרגע משהו " רע " למרות שאין עליות , הטיול הנוכחי הוא בריא, ואין סיבה למוכרים להיכנס באופן אגרסיבי.
מתחת למחיר 3 תמיכות אופקיות טובות , שבכול מקרה יכולות כול אחת בנפרד וה 1940 בפרט , להחזיר את הקונים במידה והמחיר יגיע אליהם. המחיר סוגר אומנם קרוב וצמוד לתמיכה הקרובה, אבל גם באם ירד ממנה, לא צפוי כרגע משהו מיוחד.
הגרף תקין וטוב לו למעלה.
קובץ מצורף 3381
תודה ובהצלחה
דלק קבוצה,
עדכון לסופ"ש, 13-6-14
המחיר נח לו כחודש עבודה, בין הקווים 145600 -- 150000.
הדשדוש הזה נראה כנתצחי אבל בהחלט מאפיין את הקונים והמוכרים כאשר באמת אין סיבה למוכרים לשחרר סחורה טובה, אבל לקונים קשה להיכנס במחירים גבוהים אלא ללא סיבה פונד, נוספת.
שני הקווים של גרף זה אשר מגינים על המחיר הם,
145600 -- 138000 , כך שכול עוד המחיר נמצא מעל ה 13800 ולבטח מעל ה 145600 , אז הכול תקין מבחינה טכנית,
קובץ מצורף 3627
תודה ובהצלחה
דלק אנרגיה,
עדכון לסופ"ש, 13-6-14
המחיר נמצא בין הטווחים של 242700 -- 246038 , ב 12 ימי מסחר האחרונים.
ראו לדוגמה את כול הנרות היפנים האחרונים ! , כולם בעלי צל תחתון, שמראה שקונים כאן כול הזמן, ומגינים על המחיר מירידה.
הגרף גם מוגן על ידי קו מגמה עולה קצר טווח, שגם כאן מגיע בדיוק ל תמיכה העכשווית.
אין כאן מה לדווח לרעה או כ הזהרה, הגרף תקין וחולשה תכנס עליו רק בשבירת 238000.
קובץ מצורף 3628
תודה ובהצלחה