ערב טוב,
בשנה האחרונה, עד היום, השוורים דרסו את הדובים!
זו עובדה!
השאלה ללונגסטים:
באיזה מדד/נסיבות תתהפכו מלונג לגדר?
באיזה מדד/נסיבות תתהפכו מגדר לשורט?
Printable View
ערב טוב,
בשנה האחרונה, עד היום, השוורים דרסו את הדובים!
זו עובדה!
השאלה ללונגסטים:
באיזה מדד/נסיבות תתהפכו מלונג לגדר?
באיזה מדד/נסיבות תתהפכו מגדר לשורט?
סאן,
אפשר לשאול את אותה שאלה, רק הפוך, את כל השורטיסטים..
נכון. פשוט כאן באתר קולם של הלונגסטים לא נשמע ברבים.ציטוט:
פורסם במקור על ידי poria
מה השורטיסטים חושבים , זה אני לפחות יודע.
אותי מעניין מה הלונגסטים חושבים, ובינתיים עבר יום ולילה, ולא מצאנו אחד לרפואה שיגיד דעתו ברבים!
אני פשוט נתלה באילן גבוה: ג'קי ברוך מסקירתו הלפני אחרונה:
מבנה הפוזיציות (איתותים סולידיים בלבד)
טווח מיידי (שעות עד ימים) - לונג - שינוי ל"גדר " בירידת המדד מתחת לרמת 1242 הנקודות ובצורה מוכחת.
טווח קצר (מס' ימים עד שבועות) - לונג - שינוי ל"גדר " בירידת המדד מתחת לרמת 1215 הנקודות ובצורה מוכחת.
טווח בינוני (מס' שבועות עד 6 חודשים) - לונג - שינוי ל"גדר " בירידת המדד מתחת לרמת 1200 הנקודות ובצורה מוכחת.
טווח ארוך (שנה ויותר) - לונג - שינוי ל"גדר " בירידת המדד מתחת לרמת 1050 הנקודות ובצורה מוכחת.
תתווכח איתו ...... (וכמובן עם שיטת ניתוח הטכני :d )
שאלה טיפשית מראה על חוסר הבנה וביטחון !!
שכיגיע לו השורט אז ניתהפך לשורט ולא משנה באיזה מדד... מיספרים זה שאלות לנביאים...
סן 99 ודמי כיס שני הליצנים שעד היום מחפשים את עצמם :d
לגבי מגיב לא יודע סקירות של אנשים אחרים אבל כרגע 1260 1257 ניראה יותר בכיוון שירידה מימנו תיחשב ליותר מסתם מימוש .
[quote="dani28"]שאלה טיפשית מראה על חוסר הבנה וביטחון !!
"הפוסל במומו פוסל"...
לא ראיתי איזה תובנות מדהימות וניתוחים מעמיקים מפרי ידך, אז בבקשה תחסוך מאיתנו את הביטויים המזלזלים וההשתלחויות הללו ותגיב לגופו של עניין או שאל תגיב בכלל...!
דני ידידי, מאוד לא אהבתי את צורת הביטוי שלךציטוט:
פורסם במקור על ידי dani28
(גם אם אתה חושב שאין ממש בשאלה).
ובנושא אחר, עוד לא פגשתי את האדם שידע לתזמן נכון ולאורך זמן את השוק (גם אם יצא בזמן לפני המשבר ונכנס ליד התחתית, ההיסטוריה מראה שבסופו של דבר כולם טועים).
להגיד "נתהפך" זה נחמד, אך אני סבור שלאורך זמן ההתהפכויות הללו רק יסבו נזק.
תסתכל על הגורואים הגדולים של שנות ה80-90..
ולצורך הענין, גם אני לא מאמין במספרים כמייצגים משהו.
דני,ציטוט:
פורסם במקור על ידי dani28
1. איני סנגורם של סאן וגם לא של דמי כיס, אבל אתה בוודאות הקטגור הטוב ביותר של עצמך.
2. במסכת אבות אמרו חכמים (הרבה יותר חכמים ממני, ואולי אפילו קצת יותר ממך, אבל לא בטוח)
"סייג לחוכמה שתיקה" ולהלן שני פירושים מיני רבים לאמרה:
"הסייג המשמעותי ביותר של האדם החכם הוא יכולתו לשתוק, לעצור מעט ולהתבונן, לעצור מעט ולחשוש שמא טעה"
"כוחה של השתיקה הינו כה משמעותי, עד שכבר נאמר: "גם אוויל מחריש – חכם ייחשב".
3. ובהמשך, וגם לקוח ממסכת אבות, נאמר "......והמלבין פני חברו ברבים,........ אף על פי שיש בידו מעשים טובים, אין לו חלק לעולם הבא."
4. ולא שלדעתי הנך מאמין גדול (כי אחרת בוודאי לא היית מתאר אנשים הגונים שלא עשו לך כל רע, כליצנים) או שהנך מחשיב מי יודע מה את דברי החכמים, אבל בהחלט יש בקרבנו רבים וטובים אשר פתגמים אלו מדברים אליהם, וחשוב לי להזכיר להם מה חשבו אבותינו על שכמותך.
5. מכיוון שממש איני שואף ליטול ממך את כתר החוכמה, או חלילה לפגום ולו במעט בנשגבות בינתך, אמנע מלהשתמש במילותיך, ובבואי לתאר את גדולתך כי רבה, אוכל אך לומר כי על תבונתך אפשר לעשות שורט מושלם עם 100% סיכוי וללא סיכון כלל.
שא ברכה חביבי, ושא אותה כמה שרחוק מעיני.
ואגב, אשמח מאד ואף אודה לך, באם תזכה גם אותי במעט מכינויי החיבה הנאורים שלך, ובכך אזכה לעמוד בשורה אחת עם הארכי טיפשים, המולטי ליצנים והמגה דבילים, דמי כיס וסאן99.
גיל מרעננה כתב:
״5. מכיוון שממש איני שואף ליטול ממך את כתר החוכמה, או חלילה לפגום ולו במעט בנשגבות בינתך, אמנע מלהשתמש במילותיך, ובבואי לתאר את גדולתך כי רבה, אוכל אך לומר כי על תבונתך אפשר לעשות שורט מושלם עם 100% סיכוי וללא סיכון כלל״
גיל - אתה מצחיק בטירוף עם הציניות השנונה שלך. :d
דני - מאיפה בא הכאב שלך? מה עשו לך רע שני ה״רשעים״ האלו?