-
איך בונים רפת מצליחה
חברים יקרים!
בכדי להרויח צריך תוכנית עבודה צריך סכום סביר של כסף וצריך להבין את השוק שאילו ניכנסים
אני בחרתי להכנס לשוק שנקרא שוק הנפט או שוק הביומד מאחר ושם טמון המון כסף אבל את הכסף צריך לדעת איך לאסוף או לקחת זה לא פלא שמאז ישראמקו השתנה אמון הציבור לשדות הנפט וחיפושי הנפט בפרט ואני זיהיתי שבכל עסק הנפט הריטואל של המסחר בדרך כלל קבוע וידוע מראש.
החלטתי שאני יבנה את הרפת שלי בעזרת חיפושי הנפט הפרה הראשונה נקנתה במנית גבעות הפרה נקנתה ב10K הפרה =מנית גבעות עולם
היא נקנתה עוד בהיותה בנמל בשער 1 אג(ידיעה בעיתון דיברה שהגיע מקדח חדש לקידוח מגד5)
עברו מספר חודשים והמניה יצאה משימור ונכנסה למסחר הפרה שלי נכנסה להריון ולאחר ששקלה פי2(לומר הגיעה לשער 2) החלטתי שתלד את העגל .מכרתי את הקרן+50% רווח בערך וכך נולד לי העגל הראשון בשעה טובה נשאר לי בגבעות בסביבות 5K אותם השארתי להמשך התהליך אגב
ההחלטה היתה להשאר עד קבלת ההודעה על מציאת נפט ברור שהמילה עד היא המפתח ואכן בשער 10 העגל שנולד הפך לפר הרבעה והגיע ל40K הוא יצא מהמסחר כך עוד באותו התהליך נכנסה רציו למסחר וגם איתה בנינו את הרפת באותה השיטה וכמובן גם עם מודיעין אלה שבמודיעין הפרה המליטה שני עגלים (אופציות) וההמשך מובן הפרה ניקנת לאחר שיש רווח ממשים את הקרן ואז נשאר העגל וכנ"ל באופציות רוכשים בסכום גדול שמתאים לכל 1 במחיר א"ג כשהוא עולה לסכום סביר במשקל מוכרים את העגל המתבגר ומשאירים עגל חדש להמשך התהליך מה שהכי חשוב שלא נוגעים בעגל עד לפני ההודעה על מציאת גז או נפט המסחר ככה הופך להיות שלו ורגוע אין לחץ לא מענינות הודעות טובות ורעות מענין אותנו שהתהליך ממשיך עד לרגע המיוחל
-
Re: איך בונים רפת מצליחה
מרתק.
זיהית פרה / עגל (מתבלבלים לי כאן הדימויים) שהיית נכנס אליהם בימים הקרובים?
-
בקרוב יהיה לך שלוש
הנפקות בגינקו אם תצא משימור וכמו כן בשלדיאלי וגם בעמנואל
-
ביז מפרסמת בכותרת ראשית ששלדיאלי יוצאת משימור ביום ראשון. מכניס לתיק, מנחם?
-
-
מנחם, כל הכבוד על השיתוף,על השיטה שאתה דבק בה, על הוצאת הקרן ואז אין לך כאילו מה להפסיד בעיסקה.
כמה בעיות עלולות להתעורר בשיטה. מה קורה אם מחיר בהתחלה לא עולה ומוציא את הקרן? אמרת שניכנסת לגבעות באגורה ושהגיע ל2 אגורות מכרת קרן פלוס 50% רוח ככה שנישאר לך חמש אלף,
אם עלה פי חמש אח"כ מ2 אגורות לעשר אגורות היית צריך לצאת מגבעות שבידך 25 אלף ולא 40 אלף ש"ח.
כמה זמן ארך כל התהליך בגבעות? מה עם חברות שלא ימצא כל נפט בהם?
-
אחרי המכירה נישארתי עם 400000 מניות שניקנו בשער 1 ואז גם הייתה חלוקת זכויות כי עשו דילול גם באותה מידה יכולתי שלא למכור כלום ולהחליט שאני משאיר את ה10K ולצאת עם 100K(כי אז לא ידעתי לאן תוביל המניה זה בדיעבד)אבל העדפתי להיות עם מניות שלא עלו לי בעצם אגורה בספו של דבר בקיצור יצאתי עם בערך 40K בסופ התהליך
הקטע זה להיות במניה אבל לא שאתה מושקע מכיסך אלא מהרוחים ואז אתה חי בשקט לא מוטרד ולא מודאג ונותן למניה שקט ולעצמך שקט כיפליים