Re: פולישק - המהלך מאז ההסדר
נ.ב - השאלה המקורית היתה:
ציטוט:
אלון אני לא מבינה האגח של פולישק לא בשימור? זה לא ממש מסוכן לסחור באגח כזה? ולמה הוא בשימור בכלל והאם הוא צפוי לצאת מהמצב הזה?
וניתן למצוא אותה כאן -
http://www.s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=85&t=10913
דרך אגב, התחלנו לראות את הזחיל כלפי מעלה גם באג"ח של טאו לאחרונה, למרות ששם ישנה תנודתיות גדולה יותר... כמו כן הנייר עדיין לא ביצע את רוב המהלך הצפוי ולכן דווקא בו קיים פוטנציאל רווח גדול יותר...
שלום אלון
באיזה מחיר לדעתך יש למכור את פולישק ???
מהו פוטנציאל העליות בטאו (שהרי תלויה בבן דב!!!! )אל מול הסיכונים כיום ??
תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אלון פיאדה
דרך אגב, התחלנו לראות את הזחיל כלפי מעלה גם באג"ח של טאו לאחרונה, למרות ששם ישנה תנודתיות גדולה יותר... כמו כן הנייר עדיין לא ביצע את רוב המהלך הצפוי ולכן דווקא בו קיים פוטנציאל רווח גדול יותר...
יופי אני בטאו ב' החל מאתמול בזכותך
ארכוש מחרתיים גם פולשיוק ומעריב
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi10
שלום אלון
תודה
פולישק, כפי שהוסבר בעבר, שווה החזקה לפחות עד 2011, ייתכן שאפילו ללא חשש ממשי עד אמצע 2012 (כתלות בהמשך התאוששות השוק).
אך ברגע שגובלת בתשואה של 10% [מה שיתתן לה מחיר שוק של כ- 100 אגורות לנייר (30% יותר מהמחיר הנוכחי)] - כדאי להתחיל למכור.
יכולה תיאורתית להמשיך לעלות מעבר לכך, כמובן שכאשר תגיע לשם יש לבחון את התשואה בשוק כחלופה!
אך יש לצפות כי ככל שהמחיר עולה הזמן להמשך עלייה ראלית (מה שמתבטה באחוזים נמוכים אף יותר) - תיהיה איטית יותר!
לפיכך אם מתחיל דשדוש, ניתן לצאת אף קודם לכך.
אני לאישית כרגע מתכוון לצאת מעל מחיר של 90 - בתלות בחלופות כמובן!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avi10
שלום אלון
תודה
פוטנציאל העליות בטאו, כפי שכתבת, תלוייה הרבה בבעלים.
אני עדיין מאמין בתחום אותו הגדרתי בעבר - מחיר שוק של 65, אך השקול יציאה עוד קודם, בתלות בחלופות בשוק.
לדעתי פה מדובר בנייר מעניין, שכן מחיר זה אומנם ישקף תשואה ראלית דומה לשוק, אך מרווח/פוטנציאל הרווח עדיין יהיה גדול.
אם הנייר ישולם בסופו של דבר ב- 2013 (לא כל כך רחוק) הדבר ייצג עוד כמעט כ- 75% תשואה, מה גם שיכול להיות הסדר בדרך. כך שגם החזקה להמשך יכולה להיות אופציה מעניינת ויש להמשיך לבחון בהגעה לנקודות היעד.
חשוב לציין בהקשר לנייר זה - כי יכולת החברה לשלמו כמעט ואינה קיימת ולכן יש בכך סיכון ממשי גבוה!
לכן אני אישית מעדיף, נכון לכתיבת שורות אלו, לתכנן יציאה מוקדמת (עד אמצע 2011) ולא להמתין - כמובן בתלות בהתפתחויות בחברה...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dafna101
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אלון פיאדה
יופי אני בטאו ב' החל מאתמול בזכותך
ארכוש מחרתיים גם פולשיוק ומעריב
ראה הערות לגבי טאו ופולישק למעלה...
לגבי מעריב, דבר ראשון הציין כי אני לא נמצא כרגע בנייר!
במחיר נוכחי למרות שלאורך זמן - אני מאמין כי - יוכיח את עצמו, יכול עדיין להתממש שוב לכיוון 65 ואף למטה מזה, שכן המנייה עצמה תנודתית.
לכן אם נכנסים לעשות זאת המנות ולחזק מתחת לרף זה במידה ואכן מתממש שוב (כבר עשה 2 מחזורים.
אני איישת מחכה לראות אם ימשיך לטפס, או יתממש - אם אכן התממש אני מתכוון להיכנס.
כמו כן יש לקחת בחשבון סיכון נוסף שכן הנייר בעל סחירות נמוכה ולא ניתן לממשו במהירות במידה ויש להוציא את הכסף (אפילו בזמן רגיל) ולכן נדרש לשים כסף שלא נזדקק לו בדחיפות - מה שעלול לגרור מימוש בהפסד.
כמו כן אבקש לחדד כי למרות שציינתה את דכותי לגבי כניסתך לאחד הניירות - אין מדובר בהמלצה ונני מוסמך לתת עצה או לנהל כספים - בשום צורה ואופן.
אני יכול רק להפנות צומת ליבם של משיקיעם לניירות - לאחר מכן חובת הבדיקה הינה - אליך המשקיע!