הסקירה הנוכחית מתפרסמת כאן באופן בלעדי לחברי אתר שחקן מעוף ותתפרסם לכלל הציבור אצלי באתר מחר בצהריים.
לקריאת הסקירה לחצו על הקישור הבא
http://www.jackbar.net/pdf_files/13-08-10.pdf
בהצלחה
ג'קי
Printable View
הסקירה הנוכחית מתפרסמת כאן באופן בלעדי לחברי אתר שחקן מעוף ותתפרסם לכלל הציבור אצלי באתר מחר בצהריים.
לקריאת הסקירה לחצו על הקישור הבא
http://www.jackbar.net/pdf_files/13-08-10.pdf
בהצלחה
ג'קי
חן חן
אהלן ג'קי,
תודה שבועית מגיעה לך...
כתבת בסקירה לפני האחרונה:
" מדד הבנקים מגיע אתמול לרמת 1216 הנקודות היא רמת "חנינה" דהיינו רמה שמזמינה את המוכרים שלא הספיקו למכור את הסחורה בשבירת רמת 1216 הנקודות בתחילת מאי השנה..."
נראה לי שהמשך המשפט הוא הרלוונטי לנו בשל חוזקו ויציבותו של מדד הבנקים בעת האחרונה: "עליה של המדד בצורה מוכחת מעל אזור
1216 הנקודות יכולה לשנות את הסברה הנ"ל..."
מה שחסר לי הוא ה"מוכחת", כי אחרת החנינה הייתה לשורטיסטים, ולא הפוך...
ג'קי שלום,
כרגיל סקירה מקצועית, וכמעט כרגיל - שוב יש לי שאלה לגבי גרף KAGI.
ביום חמישי 12.8 סגר 1140.26 וציינת בגרף נקודה חדשה בכיוון למטה.
ביום חמישי שלפני 5.8 סגרנו 1148.08
ההבדל הוא 0.6%.
בפעם קודמת כתבת שאחוז ההיפוך בו אתה משתמש הוא 4%.
אני כנראה לא מבין למה הכוונה באחוז ההיפוך (מצטער) - אתה יכול לציין בבקשה מתי משתמשים בו? אני חשבתי שהכוונה לאחוז מינימלי שמתחתיו לא רושמים נקודה בכיוון הפוך ומתייחסים אליה כאל רעש.
תודה!
שוקי
שוקי שלום,
בכל גרף שאני מציג את מדד ת"א 25 לפי שיטת קאג'י רשום שאני עושה שימוש במקדם היפוך של 0.3% (ראה בשורה העליונה המוצגת על הגרף). אני ממש לא עושה שימוש ב-4% (כנראה ראית זאת באחת מהדוגמאות להסבר השיטה שנמצאת ברחבי האינטרנט או בשימוש שאני עושה במקדם כזה על מניות תנודתיות בגרף יומי). לעשות שימוש בגרף שבועי על מדד ת"א 25 עם מקדם היפוך של 4% זאת כמעט התאבדות כיון שהסטופלוס שלך יכול להיות במקרים מסויימים גם 300 נקודות מהרמה הנוכחית. שים לב שהיפוך יכול להתרחש רק מסגירה לסגירה של לפחות מקדם ההיפוך.
אם מקדם ההיפוך במדד נניח 1% והמדד יעלה בכל שבוע 1% וירד חצי אחוז אז בתאוריה הסטופלוס שלך לא יקודם.
שבת שלום
ג'קי
גקי שבת שלום
בכל זאות הנושא של הסטופלוס בקאגי עדיין לא ברור
אם המדד 1140 לדוגמא כמו בסקירה והוא בלונג
ירידה ל 1062 תעביר אותו לשורט
כלומר כמעט 7%
או חישוב לפי שער הכניסה שהוא 1111
ירידה ל 1062 תעביר אותו לשורט
כלומר למעלה מ 4%
מה זה מקדם ההיפוך
תודה