מציע לכולם לברוח מיידית אחרת תגמרו עם חשבון מרוקן.
Printable View
מציע לכולם לברוח מיידית אחרת תגמרו עם חשבון מרוקן.
מציע לכולם להתעלם מהודעות של מישהו שרק נרשם וכבר מתחיל לעשות רוח.
אנחנו רק בתחילת חודש ואפשרויות התיקון שלפנינו הם רבות ומגוונות ( ממקסום רווח עד לשינוי כיוון ) הכי חשוב זה לא להתלהם ולא לצאת בהכרזות וכמובן מי שלא מסוגל להתמודד עם הלחץ שלא יתעסק באסטרטגיות
1. מציע למי שמשעמם לו בחיים, שיילך לבלוגיה של תפוז ויכתוב שם את השטויות שלו.ציטוט:
פורסם במקור על ידי amirk
2. מציע לא למחוק שרשור זה, וע"י כך להוכיח לכל החברים הרציניים באתר, כי אף אחד לא נבהל, אף אחד לא משקשק ואף אחד לא נלחץ, מאיזה מישהו שהחליט פתאום, אאוט אוף דה בלו, לחצצרץ.
3. amirk יקירי, איפה לוחץ לך, מה כבר עשינו לך רע, מה גרם לך לזעזוע כה עמוק שהחלטת לשים קץ לשתיקה בת חצי שנה, ולהאיץ בכולם לברוח חיש מהר.
האם באמת כספנו כה חשוב לך, או שמא זה חשבוננו שעלול חלילה להתרוקן, האם זה מה שמדיר שינה מעיניך. עזוב, אל נא תעליב אותנו, אנחנו לא ממש כבשים תועות שנכנסות לחרדת אמוק מכל רעש רקע או שיהוק סתמי של מישהו.
אמיר, תודה על ההמלצה אך לא תודה
אין מי שיכול לצפות את כיוון השווקים ב 100 אחוז
נכון ששחקן לא צפה את הראלי...אז מה ?
זה עושה אותו לשחקן מעוף לא טוב ? התשובה היא לאאאא !!!
החודש עוד ארוך.. בטח יהיו תיקונים....
וגם אם נפסיד זה עדין לא מוריד מערכו של השחקן ומקצוענותו
אל תשכח מי שלא יודע להפסיד - גם לא ירוויח
אז נראה לי שאופציות מעוף אינן בשבילך וגם אתר זה לא ממש בשבילך
יום טוב ובהצלחה בפקם
נראה לי טעית באתר :)
ואגב, היא מוגנת לחלוטין...
שחקן מעו"ף יקר, מה עם קצת פירגון לזה שמדבר על עליות ממדד 1080 ברצף ונלחם פה בתחנות רוח כדי לסביר שהמחירים כרגע לא כלכליים ושהכיוון הוא למעלה ורק למעלה???
נחשו מי.
קשקשןציטוט:
פורסם במקור על ידי amirk
אגב, כאשר בורחים בלי תכנון , זה מתכון בטוח לחשבון מרוקן.ציטוט:
פורסם במקור על ידי amirk
גם אם רוצים להפוך הנחת עבודה במאה שמונים מעלות תמיד יש דרך, זה מה שיפה בנגזרים, וזאת בניגוד למסחר במניות שם חובה לעבוד עם סטופ ברזל וטיק פרופיט "נדיב".
ערב טוב מנהל תיקים, איני מייתמר לענות במקום שחקן, אבל אשמח לשתף אותף בדעתי:ציטוט:
פורסם במקור על ידי מנהל תיקים
1. קצת מוזר לי שדווקא בשירשור שנפתח באופן כל כך לא לעניין וכל כך לא מקצועי, דווקא כאן מצאת לנכון להזכיר לנו שאתה שוורי על השוק עוד מימי 1080 המדאיגים.
2. ואם כבר מצאת לנכון להגיב בשירשור זה, הייתי מצפה ממישהו ברמתך להביע עמדה מקצוענית ביחס ל"זריקת משפטים בחלל האוויר", סתם כך ללא הסבר ללא נימוק ועוד להוסיף הפחדות בנוסח "נוסו על נפשכם". כי באם הכינוי שבחרת תואם את מקצועך, הרי ידוע לך היטב שאחד האוייבים הגדולים להשקעה או מסחר, באשר הם, זו הפאניקה וההיגררות לשמועות ולדיבורים חסרי אחריות.
וכעת, על אף שמשקלי ביחס לשחקן הוא כמישקל נוצה, ואין פירגוני כפירגונו כלל, בבקשה קבל:
א. מפרגן לך על הסקירות היומיות, המקצועיות ומאירות העיניים.
ב. מוריד את הכובע, צדקת בראייתך את השוק, בעשותו מהלך של 70 נקודות מ- 1080 ועד בואו הלום ל- 1150.
ג. מפרגן על איתנות דעתך, אשר הובעה גם אם היא שונה מהלך הרוח של שחקן.
ד. לא מפרגן לך על בקשת הפרגון מצדך. פירגון, אם נותנים אז יופי, ואם לא אז לא, אבל פירגון לא מבקשים (פירגון, כמו החומוס של שטראוס, או שבא מאהדה או שלא יבוא בכלל).
אשמח להמשיך לקרוא את סקירותיך, וקבל את דברי כהערת התלמיד אל הרב.