פריצת קו אדום יוציא מהלך שלא מבייש אורגזמה רבת משתתפים.
Printable View
פריצת קו אדום יוציא מהלך שלא מבייש אורגזמה רבת משתתפים.
עדין אין החלטה
שלום לכולם
ניראה לי שממתינים ל 10/8 לפירסום הדוחות
אייל
כדאי להיכנס עכשיו?
מסכים לחלוטין וממתין בצפיה דרוכה.
אין ספק שפריצה תוביל למהלךחד ומי שלומד אצלי יודע שעד אז אנחנו יושבים בשקט ולא מזיזים את השיחים כדי לא להבריח את החיות שבאות לרוות את צמאונן בנהר.
בהצלחה
ג'קי
להכין את הקונדומים אחת האורגיות הגדולות בשלבים האחרונים של ההכנה מעבר של 600
(קו צהוב)תגרום להרבה זרע להשפך ברחובות ולקולות גניחה לעלותאל על.
סלאלום, ג'קי,
לפי ארביטראז', צפויהטאואר להיסחר מחר (שלישי) סביב שער 504. למניה תמיכה חשובה בין 490 ל-505. התנגדות יש לה באזור 610 ו-655. לשיטתכם, יש היגיון בפתיחת פוזיציית לונג צנועה על טאואר באזור שער 504 עם סטופ מתחת ל-490?
שלום לכולם חג שמח הרבה זמן לא התכתבנו.
בהחלט אבזם צודק ויש סיכוי רב למעל עליות מעלה
כפי שרואים אנחנו נמצאים בדשדוש ארוך בין 500 ל600
ונראה שיש איסוף שיוביל אותנו מעלה לכיוון 540 ואם רמה זו
תשבר ל570 ואולי אף ל600 .אנחנו נמצאים בנקודת כניסה טובה מכיוון
שאת הקטיעת הפסד נמקם ב490 שזה 3 אחוז הפסד ויש סיכוי לבין 10 ל20 אחוז רווח.
בנוסף מתנד macd מצביע על סטייה חיובית ביומי ובשבוי מה שמראה על
איסוף מתמשך שבסוף יביא לראלי במניה.
1. בהתחשב בארביטראז' לקראת המסחר מחר, יש עכשיו בעיה למי שלא נכנס לטאואר ביום שלישי האחרון. (אני אישית לא סחרתי בכלל בחול המועד.) הסכמנו שרמת 490 היא תמיכה ונקודת קטיעת הפסד, ואילו המסחרבטאואר מחר צפוי להיפתח באזור 492 - מה שמשאיר פחות מחצי אחוז מרחב תמרון בין לימיט קנייה לשער הפעלת הסטופ. מצד שני, אני שם לב שיש נטייה בזמן האחרון, אולי בגלל היחלשות הדולר, ששערי הארביטראז' מחושבים נמוך מדי והמסחר בארץ כאילו מתנהל בפרמיה על המסחר בארה"ב, כך שאולי לא נגיע כלל ל-492 מחר. על כל פנים, אם נניח ש-492 יהווה את ציר המסחר בטאואר מחר, מה נראה כמו רמת התמיכה החשובה הבאה אחרי 490?
2. מעניין להשוות את ביצועיה שלטאואר לביצועיו של מדד המוליכים למחצה, ה-SOXX. החודש האחרון היטיב מאד עם המדד, ואילו טאואר, שאמנם אינה נכללת בו, כמו לא הוזמנה למסיבה. אז מצד אחד, הענף בו טאואר פעילה מראה סימנים משכנעים של התאוששות; ומצד שני, אותה התאוששות אינה נותנת אותותיה בשווי-שוק של טאואר.
אבזם,
אני לא מבין מדוע ישנה בעיה למי שלא נכנס למניה בשלישי האחרון?, לדעתי הוא רק הרוויח, ויכול לקחת את המניה במחיר זול יותר, מה שיאפשר לתת סטופ קצת יותר נמוך מ - 490 . נכון שהתוכנית שלך היתה לקטוע את ההפסד ב - 490 ובחירה זו מובנת, אולם ניתן למצוא לא מעט דוגמאות שמניות במהלך המסחר היומי לא מתנהגות כפי שאנו מצפים אולם בסופו של יום הן סוגרות מעל לגבולות שקבענו.
לדעתי התוכנית שלך מענינת ורק לטובה שלא סחרת בחול המועד.
ד.