גיוס הון למיזם בתחום הימורי הספורט באינטרנט
שלום,
כבר זמן מה שאני מפתח (עם שותף) מודל לאתר אינטרנט בתחום הספורט באינטרנט, משהו השונה בתכלית מהשיטות בהן עובדות החברות הגדולות בתחום, תוך כדי הבאה לאופטימום של יחס הרווח סיכון של העסק, זאת בעלות פחותה באופן משמעותי מהעלויות (הערכה שלי, אך בעלת ביסוס שאני יכול להסביר) .
הבעיה היא כמובן החוק הישראלי אשר מונע מאיתנו להקים את האתר בארץ (או ע"י חברה הרשומה בישראל), ואנו חסרים את היכולת הפיננסית על מנת לפתוח עסק בחו"ל.
אני רוצה לציין שקיבלנו השראה רבה מחברת (http://en.wikipedia.org/wiki/888_Holdings) אשר עשתה מהלך דומה.
אני מצטער שאיני יכול לפרט יתר על המידה, אך נכון להיום עוד אין לנו פטנט רשום על הרעיון.
אם מישהו מכיר/ממליץ על חברה/משקיע שיהיה מעוניין להכנס לעסק כזה נא ליצור איתי קשר.
(כמובן שנגיע להצגה מפורטת של הרעיון לפני כל התחייבות).
אני רוצה לציין שוב שמדובר ברגע במודל רעיוני (אף שיש לו הערכת פוטנציאל שוק) ולכן לא מתאים לכל משקיע (טווח זמן של שנים ככל הנראה).
תודה.
Re: גיוס הון למיזם בתחום הימורי הספורט באינטרנט
שלום ידידי,
שאפו על הנחישות, אני די מתחבר לנושא לאו דווקא בתחום ההימורים אלא כמיזם חדשני.
אם הרעיון מבוסס על מודל חדשני / ייחודי המלצתי אלייך הינה כזו, לאחר עריכת תוכנית עסקית מפורטת ומצגת למשקיע כפרזנטציה עתידית תנסה לעגן את הרעיון כקניין רוחני שלך או של החברה
בבעלותך ( פטנט ניתן לרשום גם על קוד תוכנה או אוליגרתם ) ואז עם "נכס" ביד תוכל לפנות אפילו
לחברה ששימשה לך כהשראה, או למתחרותיה.
בטוחני כי תופתע לטובה לאחר פעילות זו ועלותה מתאימה למיזם צעיר ורזה כלכלית.
אשמח לסייע ולהמליץ על משרד עורכי פטנטים ( שם גם ניתן ליצור שת"פ עם משקיעים פוטנציאלים ) וללוות במהלך הדרך.
המון בהצלחה,
לירן מורנו, עו"ד
050-7816842