הרחבת פורום נדל"ן לפורום משפט
צהרים טובים.
רבים פונים אלינו בשאלות מתחומי משפט שונים, לרבות נושאים הרחוקים מתחום המקרקעין שקבל עד כה את מרבית תשומת הלב.
בשל כך, החלטנו על הפיכת פורום נדל"ן לפורום משפט בו תוכלו להעלות כל סוגיה המצריכה ייעוץ עם עו"ד. הדגש עדין יהא כמובן לתחומים החופפים לשוק ההון, אך ניתן יהיה לשאול גם שאלות פרטיות, ולקבל הכוונה רלונטית.
אנו מתחייבים לתת מענה לכל שאלה, ובמידת הצורך אף לנסות ולספק את השירותים הנדרשים ע"י עו"ד מטעם החברה.
מכיוון שישנם נושאים שלא נוח לחשוף בפרהסיה ניתן לשלוח את השאלות דרך
הצור
קשר או בקישור הבא, לרבות נייד ואנו נדאג למענה:
contact.php
זהו רק אחד השינויים המתוכננים בזמן הקרוב הן באתר והן בפורום משפט, לרווחת כלל החברים. בשבועות הקרובים נמשיך לקדם את האתר, והודעות על כך תצאנה כבר בימים הקרובים.
המשך יום טוב.
Re: הרחבת פורום נדל"ן לפורום משפט
שחקן - האתר הזה גדול וממשיך לגדול.
תודה ענקית.
כל הכבוד !!
ממש פילנטרופיה אמיתית .אני ממש גאה להיות חלק מאתר שכל כך תורם לקהילה . ישר כח !
תמיר.
יוזמה מבורכת. כל הכבוד ותודה
אני רוצה להתייחס במספר משפטים וכל מה שאני אומר זה בגדר דעתי האישית בלבד. כמובן שאתה לא חייב לקבל אותה ככזה ראה וקדש, אך לפחות אמליץ לך לקבל חוות דעת מקצועית בנושא.
לעניות דעתי, היוזמה שלך אסורה לפי חוק לשכת עורכי הדין, כיוון שהיא מיוחדת לעורכי דין בלבד (ייחוד המקצוע). בעבר לשכת עורכי הדין פעלה נגד חברות/עמותות שניסו לבצע דברים דומים, ולמיטב ידיעתי אף הצליחה תוך שבתי המשפט השיתו סעדים זמניים כגון צווי מניעה וכו' וחייבו את המפרים בקנסות כבדים ו/או בתשלום פיצויים, ואם זכרוני אינו מטעני הדבר עלול גם להיחשב כעבירה לכל דבר וענין.
אני מציע לך לבחון שוב את היוזמה הנ"ל לאור ההשלכות אותן ציינתי. אני בטוח שעם כל הרצון הטוב - לא ניתן לעבור על חוקים ואיסורים שמטבע חקיקתם נועדו להגן על הציבור...ולשפר את המקצועיות, שכן מתן מענה משפטי דרך אתר אינטרנט כמוהו כחוכא ואטלולא עד כדי הפיכת מקצוע עריכת הדין לבזוי, ולא ניתן לצפות שאדם יוכל לקבל מענה משפטי הולם באמצעות שירות אינטרנטי כזה או אחר שיהווה תחליף לייעוץ משפטי.
בקיצור - יוזמה יפה, יישום בעייתי.
קודם כל רציתי להגיד, תודה.
ועם כבר עסקנו בפורומים, מה יהיה עם פורום פסיכולוגיית שוק ההון?
שיהיה שבוע טוב.
להיפך...
לפעמים הסוגיות המשפטיות הן אלה שמונעות את ביצוע העסקה,
אין זה מחליף עורך דין שיסדיר אותם, אבל כמו שגנב צריך לדעת מספיק על החוק כדי לא להתפס,
כך משקיע בנדל"ן צריך לדעת מספיק על החוק כדי לוודא שהוא לא עובר על החוק.
אם תסתכל ביד2 לדוגמא מידי פעם מפרסמים דירות עם כל מיני קומבינות שלא ברור אם הן חוקיות.
מ'הדירה רשומה כמחסן בטאבו' - זה אמור להפריע לי לקנות ולגור? רק בשביל זה אני אשלם לעורך דין? אני בכלל רוצה להחליט אם ללכת לראות את הדירה.
דירה בדמי מפתח - אז אני יכול להשכיר?
ייעוץ באתר אינטרנט לא מזנה את תחום עריכת הדין, והוא שירות לציבור שמשרדי עורכי דין לא מספקים.
כיום אתה מחליט על הדירה ואתה שוכר עורך דין שיסדיר את המכירה.
אבל גם בזמן ההתלבטות אם לקנות את הדירה יש המון סוגיות משפטיות.
ואני לא רואה עורך דין שמסתכל איתי על המודעות ביד2 ודואג שאני לא נכנס לעסקה מפוקפקת חוקית. או אולי לחליפין עושה עניין גדול איפה שלא צריך...
שורה תחתונה זה משהו אחר.
בדיוק כמו שפורום השקעה באינטרנט לא 'הזנה' את קרנות הפנסיה.