הורדת ידיים בין בנקים+חברות השקעה,לבין הממשל בארה"ב.
דעתי היא שהמילחמה התחילה בין הבנקים+חברות ההשקעה לבין הממשל בארה"ב,עקב חוק הפיננסים החדש שעבר בקונגרס.
לכן אני מציע למי שמחזיק פוטים בשורט ליקנות אותם בחזרה מהסיבה שהבנקים+חברות ההשקעה יפילו את השווקים עד שהממשל ירים ידיים וישקול את עניין חוק הפיננסים מחדש.
השווקים גם כך ייפלו מהסיבה הפשוטה שהבנקים+חברות ההשקעה לא יוכלו להרויח בלשון המעטה עקב חוק הפיננסים.
Re: הורדת ידיים בין בנקים+חברות השקעה,לבין הממשל בארה"ב.
משה בוקר טוב,
טוב לשמוע ממך.
המלחמה בין הצדדים ארוכה, זה היה מדהים לראות כיצד לאחר ההכרזה על החקירה נגד גולדמן השווקים פשוט התפרקו, בעבר, זה בעצם היה הגונג לתחילת השורט באפריל. (כעת סגרו בפשרה תשלום פיצוי של חצי מיליארד דולר, בלבד).
כעת לאחר אישור החוק שהבנקים נלחמו נגדו בכל הכח, זה היה עוד יותר מדהים לראות כיצד מנכ"ל בנק אוף אמריקה במשפט אחד גורם לקריסת המניה של עצמו בקרוב לעשרה אחוז.
אני בתחילת המשבר לא הבנתי את הממשל אך הוא ממשכן את כל העתיד של אמריקה לטובת הבנקאים, ואם הוא כבר עשה את זה כי לא היה ברירה והיה צריך "להנזיל" את השוק, לא הבנתי מדוע לא החתים אותם על כללי שכר ובונוסים מחמירים.
הבנקים שם לקחו הנזילות , והמשיכו "לשדוד" את הקופה האמרקאית בלי שום רגישות ואכפתיות.*
אתה יודע מה משה , אני לא אתפלא עם לפני כל ההכרזות שלהם הם לא מכרו קולים לכולם והרויחו גם מי זה. :d
לא מזמן קראתי , והבאתי בעבר את ההפניה כי חמשת הבנקים הגדולים באמריקה שעוסקים במסחר שברו שיא ולא הפסידו במשך יום אחד לאורך 63 ימי מסחר.