שלום,
אני חדש לתחום האופציות (ולא מתכוון לסחורבאמת עד שאעבור קורס מסודר בעניין), אך נכנסתי היום לZEROSUM וניסיתי כל מיני שטויות, לבסוף הגעתי למשהו שנראה כך (ראה תמונה).
אני מניח שהרווח המדובר לא כולל את עלות האסטרטגיה, נכון?
שיהיה בהצלחה לכולם.
Printable View
שלום,
אני חדש לתחום האופציות (ולא מתכוון לסחורבאמת עד שאעבור קורס מסודר בעניין), אך נכנסתי היום לZEROSUM וניסיתי כל מיני שטויות, לבסוף הגעתי למשהו שנראה כך (ראה תמונה).
אני מניח שהרווח המדובר לא כולל את עלות האסטרטגיה, נכון?
שיהיה בהצלחה לכולם.
בוקר טוב,
מדובר ברווח מקסימאלי, במידה והמדד פוקע בדיוק בנקודה הכי גבוהה בגרף שלך.
אני מאוד ממליץ לך ללמוד את הנושא לעומק כי הוא מאוד מורכב.
בהצלחה,
מנהל תיקים.
שלום!
מהשהוא לא מסתדר לי פה...
אפשר בבקשה פירוט של קניות\כתיבות?
תודה.
בבקשהציטוט:
פורסם במקור על ידי CAFE
לא רשמתה מחירים, וזה כל העניין!
ברמות CALL 950 עד CALL 1000 המסחר הוא דליל ביותר ומרווחים בין פקודות קניה\מכירה מאוד גדולים.
אסט' זאת טובה על הנייר, אבל המציות היא שונה :)
ומה דעתכם על האסטרטגיה הבאה (אם יוצאים מנקודת הנחה שהעליות כמעט מוצו / יתבצע תיקון כלפי מטה לפני המשך עליות):
(שוב, אין בכוונתי לבצע את האסט' הנ"ל, שואל מחמת הענין)
תודה :)
חדש,ציטוט:
פורסם במקור על ידי מישהו חדש
באסטרטגיות לא נהוג לשחק עם אופציות, ימינה שמאלה, למעלה ולמטה, עד שמסתדר משהו שנראה מעניין ע"ג הגרף, ואז להראות את זה לכולם.
מה שכן יותר מקובל, זה "לשחק" לבד עם הסימולטורים, ואח"כ לנסות להבין מה נהיה, איך נוצר ומה היה לנו פה.
ואחרי שמגיעים לתובנות מסויימות, ניתן להציג את כל "החבילה" לשיפוטם/חוות דעתם של אחרים, כולל התוצאות אבל גם כולל תובנות או הנחות עבודה.
אם אתה יודע מה ולמה עשית, צרף את ההסברים שלך לצעדים השונים, כך ניתן לעקוב אחרי קו המחשבה ולתת פידבק.
אחרת זה סתם לטחון מים וללעוס אוויר, או יותר גרוע, זה כמו לבקש מחברי האתר "לשבור" את הראש על פלונטר לא מובן, שלא ברור איך ולמה הגיעו אליו, וכאילו ביקשת מחברי האתר לנסות כוחם בלהסביר רטרואקטיבית את מה שאתה עשית.
בברכה
אם יוצאים מתוך הנחת עבודה כי העליות מוצו או כמעט מוצו, זה אומר נוקטים עמדה על השוק, לוקחים כיוון (להבנתי התכוונת למטה/לירידות), ואז יש בהחלט אסטרטגיות מאד פשוטות ובסיסיות להפיק את המיטב מירידות.
אסטרטגיות מורכבות עושים בעיקר כאשר לא מעוניינים לנקוט עמדהחד משמעית, ומנסים למקסם סיכויי רווח ליותר ממצב/כיוון שוק אחד.
לכן אין טעם להנדס כזו אסטרטגיה בשביל להגיד - אני חושב שהעליות מוצו ופני השוק דרומה.
מרווחי ה-ask-bid בקולים נמוכים מאוד מהמדד הם רחבים ונשלטים ע"י המכונות. כנ"ל לגבי פוטים על סטרייקים גבוהים בהרבה מהמדד. בנוסף הסחירות נמוכה.
לכן כנראה לקחת מחירים אחרונים או מחירי סגירה שלא רלוונטים למסחר אמיתי.
המלצתי היא לא להשתמש בסוג זה של אופציות. אם בכל זאת חשקה נפשך באופציות אלה, השתמש במחירי ה-ask-bid בהתאם לקניה או כתיבה כדי לקבל תמונה אמיתית יותר.