Re: אפשרות שיחות פרטיות בצ'ט
לפי דעתי זו טעות ולא משנה מה הסיבה יש מצב להודעה פרטית ולתת מס טלפון אני נמצא שעות רבות בצאט וביומים האחרונים היתה חויה יוצאת מהכלל ללא הלחישות כולם קיבלו טיפים כולם לקחו טיפים והרויחו מידית היתה ממש חגיגה הרגשתי את האדרנלין שיש בצאט הלוחש יצר חברויות התלכלכוית אנשים התיחסו לאנשי שלומם בלבד ואני הרגשתי שבאמת אין לי מה לחפש בצאט זה כמו לנסוע במרסדס בלי מנוע כמו ללכת לבית מלון ולישון בשק שינה ממש אוירת נכאים שחקן יקר אתה הספקת להכיר אותי ואתה יודע שאני קולע אני מבטיח לך שאתה תסגור את האפשרות של הלחישות אל תיתן ליוזמתך המבורכת לגווע ויותר מכך נניח שמגיע לצאט מצוטט חדש שכן מבין בשוק ההון ממש תותח כשהוא יתבונן מהצד בצאט ויראה פעילות דלה ישר יקח את רגליו ויחפש מקום אחר אני נגד ומקווה שכולם יסכימו איתי
מנחם היסביר הכי טוב שאפשר
כל מילה מיותרת..........
אני מקווה שאנשים מסויימים יתעלו מעבר לענייניהם האישיים ויתרמו מכחם והידע שלהם בציבור במקום בלחשים, קחו לדוגמא את שחקן מעוף שחף מכל רגש אנטרסנטי והקים את האתר הזה למען כלל הציבור ,ללא שום טובה אישית , מעבר לסיפוק הרב ,שהוא אדם מיוחד במינו, אני מרגישה שכל אלה שמשתמשים בלחש (כולל אני ואני לא גאה בזה) חוטאים למטרה שלשמה הוקם האתר.
מנחם יקר אתה בן אדם מיוחד במינו והיטבת לבטא את רחשי ליבנו.
אבי תודה לך גם
שיהיה רק טוב ובהצלחה לכולם
נ.ב. אני מאד מקווה לראות אנשים מסויימים שמבינים עניין נרתמים למאמץ.
שלום לכולם,
אני רואה את עצמי כטירון בשוק ההון, משהו שהתחיל להתעניין ולהתעמק רק בחצי שנה האחרונה.
האתר הזה מהווה עבורי נקודת משען. הסקירות והפורומים מהווים מקור יקר ערך של מידע והחלפת דעות עבורי כמו גם עבור רבים אחרים. רק לאחרונה העזתי להתחבר לצ'ט בתקוה שאוכל לקבל מידע נוסף, ולא רק שקיבלתי את מבוקשי אלא, מעבר לכך. אפשר להגיד שהוקסמתי מהדינמיקה ומחילופי הדברים. הרגשתי שאני מקבל מוטיבציה מוגברת להעמיק וללמוד.
ברור לי שהצ'ט הוא גולת הכותרת של האתר( איפה עוד יכול ינוקא שכמוני להיחשף לברי סמכא כה רבים באופן הזה?) ואם יחזור המצב לקדמותו והכול יחזור להיות בחדרי חדרים, אז יאבד הקסם, יאבד הכוח ולא יהיה טעם.
הצ'ט צריך להשאר מרחב ציבורי ופתוח ואם משהו בכל זאת רוצה להחליף מידע או שאלה באופן פרטי, יש מספיק דרכים לעשות זאת מבלי לפגוע בחיוניות הצ'ט!
תודה ושבת שלום
ערב טוב ושבוע טוב לכולם
כמשקיע חדש בשוק ההון מצאתי לי למזלי הטוב את האתר הכי אמיתי שיכול לעזור לי בהחלטותי
יש כאן אנשים נפלאים ששמחים לחלוק את הידע שלהם ולתת עצות טובות
אנא מיכם השאירו את הכל גלוי כדי שנוכל לשאוב עוד מהידע הזה
איציק רוזן
טוב חברים.
העם אמר את דברו:
70% לא מעוניינים להחזיר את אפשרות השיחה הפרטית.
30% מעוניינים לעשות זאת.
בעקבות כך, אפשרות הלחישה לא חוזרת.
כמובן שאנו לא עיוורים לכמות המשתמשים ההולכת וגדלה, ובהתאם קיימת
מצידנו היערכות לספק פתרונות טכניים שלא יפגעו בחווית הגלישה.
תודה לכל המצביעים.