-
האם את\ה מהמרים?
שלום לסוחרים משקיעים וחלילה מלהזכיר מהמרים
80% מהאנשים שנוגעים בבורסה על סוגיה מפסידים בתחילה את כספם
הפחד שבא בעקבות ההפסד יכול לשתק , האם את/ה בנויים נפשית לחזור למסחר
אחרי הפסד לא אחד , רצף של הפסדים??
האם המסחר מפריע למהלך העבודה הקבועה?
האם המסחר משפיע על מצב הרוח?
האם מערכת היחסים נפגעת?
אלא חלק מהשאלות שאתם צריכים לשאול את עצמכם
אם עניתם בחיוב תשקלו לקחת פסק זמן מהמסחר , זה לא נורא ואף יעיל תטווח הרחוק.
תקבעו גבולות יעדים ותעמדו בהם , כמו למשל מספר השעות לשבת ליד המחשב,
כמה ימים לא ללחוץ במקש קניה מכירה למרות הפיתוי תמיד יש הזדמנויות בשוק.
הכי חשוב אל תזניחו את עצמכם ואת יקירכם
-
Re: האם את\ה מהמרים?
היי גלית!
ההימור היחיד שנעשה בבורסה זאת ההחלטה איזה מניה לקנות את מזכירה לי את ימי הראשונים כשהתחלתי להיות עצמאי אז בפגישה הראשונה עם מנהל החשבנות שלי הוא אמר לי לפני כל דבר ועינין בעסקים תלמד שאת הרווח הראשון שלך אתה עושה בקניה של חומרי הגלם
אתה יכול לקנות מוצר X אצל ספק מסוים במחיר שנראה לך טוב אבל לאחר שתעשה בדק שוק יתברר לך שלאותו מוצר יש מספר מחירים ועוד יתברר לך שלקנות בכמות עולה לפעמים זול יותרבמידה וזה מוצר נצרך אצלך בעסק אז אם בעיסקה זאת חסכתי10% משמע שהרווח שלי כבר גדל לפני המכירה אז גלית הדוגמאות הן רבות נתחיל איפוא את מבצעת רכישה של מניות בבנק או בבית השקעות שגם שם את חיבת לדעת מה הם העמלות הכי זולות שאת יכולה לקבל ומה הם שאר התנאים לעומת כל בתי ההשקעות וכאן את יודעת מה את מקבלת לעומת הבנק גורם לא פחות חשוב הוא בקיאותך במסחר ונסיונך כמה קראת ולמדת על שוק ההון כמה כסף את מעונינת להשקיע ומה הרווח שאת מצפה לו מה הכלים שאיתם את בודקת את הקניות שלך בבורסה בקיצור זה ים חפירות ובסוף צריך הרבה מזל שזאת הבחירה הנכונה שעשית וכמה סבלנות יש לך וכמה את מסוגלת להתמודד עם מצב שהמניה שבחרת עולה בזחילה בזמן שמניות אחרות טסות או שלך יורדת והאחרות טסות כמה את מערבבת רגש עם הגיון
/בקיצור גלית יכולתי לכתוב לך כאן ים עמודים החוכמה
זה לצמצם חוסר ודאות
-
מנחם היקר בוקר טוב
אכן יש
אמת
בדבריך כאשר אנו עוסקים במסחר של חומרי גלם או מניות היינו אך .
אפשר לכתוב הרבה על דרכי מסחר ולהתפלסף די הרבה :)
לא לכך כיוונתי , לצערי מהכרות עם מספר אנשים שמתי לב לכך שהחלום להתעשר
גורם לטעויות , לא מתיימרת ללמד מנסה להסב את שימת ליבם שאולי רק אולי
המסחר פוגע באיכות חייהם במקום להעשיר אותם.
-
לאחר שחידדת את הנושא והסברת את כונתך אני מסכים איתך שאכן אנחנו סוחרים כל כך טובים :d שאנחנו שוחכים שיש חיים על ידנו