-
מנית אורכית
צירפתי גרף שבועי שעוקב אך ורק אחרי שערי סגירה של המניה. ניתן לראות את החשיבות של אזור התמיכה ב 1,520-40 על בסיס סגירה שבועית. רמה זו מהווה רמה היסטורית שכן היא זו שהציתה את מהלך העליות שחוותה המניה בשנים קודמות. שימו לב, המניה מעולם לא שברה, פרצה רמה זו סתם. העובדה שלפני חודשיים נפרצה רמה זו כלפי מעלה במחזור גבוה מאוד הינה איתות חיובי. יעדים הינם חזרה לשיא בשער 2,148 ומעבר. הצלחות..
-
Re: מנית אורכית
בגרף קצר טווח ניתן לראות כי המתנדים התאווררו ויש הרבה כוח לתנועה חזקה מעלה, MACD הסתובב מעלה, STOCHASTICHS מצביע על יחס סיכוי/סיכון חיובי ו RSI מסתובב מרמות שפל של 20 נקודות..
-
אם אני מחשב את הגל מרמת 1200 עד 2150 יוצא לי 2/3 תיקון ב- 1517.
מה אומרת תנועה מתחת לרמת 1500 ??
-
ישנו גאפ גדול פתוח ברמות של 1500 והמניה עשויה לסגור אותו במידה ותשבור את רמה זו... הגאפ נמצא בין רמות 1,438 ו 1,520. שבירה של 1.520 תהווה איתות שלילי לנייר. לכן אני חושב שאם הסטופ לוס יש למקם מתחת לגאפ - כמה אחוזים מתחת ל 1.438. גילוי נאות - מחזיק משערים אלו.
-
המפלצת קמה משנתה ל 30 אחוז מינימום ?
-
היא זזה קצת בתזזיתיות, אני חושב שהאינדיקטורים עוד לא מראים על פריצה מיידית.
ה MACD עוד רחוק מהאפס
אבל בגדול יש מצב לעתיד טוב.
-
זה מה שאני חושב שאורכית תעשה
בהצלחה
ג'קי
-
בהחלט תרחיש אפשרי אשר אני מקווה שלא יקרה. אבל יש לקחת את זה בחשבון, סגירת בגאפ וחזרה לרדת, אין ספק שבפני המניה 2 התנגדויות חזקות והם החלק התחתון והעליון של הגאפ שהדגש הוא על החלק העליון שלו. אני מבין מהתרחיש שלך ג'קי שפריצה של הגבול העליון של הגאפ כלפי מעלה תחייב שינוי תחזית???
-
ג'קי על פי איזה אינדיקטור אתה חושב שהמנייה תתנהג בצורה הזו ולא תעלה ?
אני מקווה שלא פסימיות...
-
תעלה לאזור 1750-1900 ןמשם אמורה לשבור את רמת 1500
זה לא קשור לאינדיקטור זה קשור למבנה המחירים של המניה.
לא בטוח שזה מה שיקרה ואין אף אחד בעולם שבאמת יודע. הכל השערות.
בהצלחה
ג'קי