הצעה לסטודנטים מבינכם - כחלק מסדר פסח אך לא רק !
שלום חברים,
כחלק מסדר פסח , ניתן לערוך מעט סדר בקבצי המחשב ולהסיר אבק מעבודות אקדמיות שנשכחו בו, עבודות אלו ניתן להעלות למכירה ברשת ואף לעשות מכך כמה לירות.
המליצו לי על כך , הצטרפתי ונוכחתי לדעת כי אכן יש בכך ממש.
קבלו לינק :
http://www.smarter.co.il/?Reffer=5971
בהצלחה וחג שמח
Re: הצעה לסטודנטים מבינכם - כחלק מסדר פסח אך לא רק !
היי,
מה דעתכם על פלטפורמה זו ? נחמד לא ?!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי מורנו לירן
היי,
הרשה לי לחוות את דעתי (בתקווה שלא תמחק).
א. באתר פונקציית החיפוש חסרת כל תועלת (לדוגמא חיפשתי "c++" וקיבלתי מאמר על המתות חסד).
ב. נראה שאין באתר אף גורם שאחראי למהימנות העבודות, כלומר, עבודה עם תקציר (שפתוח לקריאה לכולם) מרשים יכולה להתגלות כחסרת תועלת לחלוטין עם הוכחות חלקיות ולא תוכל לבוא לאיש בטענות.
ג. אני חושב שלמרות כל ההצהרה על זכויות השימוש בעבודות הנרכשות, אף אחד אינו מאמין כי חלקן (ואני נזהר לא לומר רובן) משמשות סטודנטים להגשה חוזרת במידה זו או אחרת של הגשה.
ד. לא נראה שיש גוף שמוודא שאכן מעלה העבודה הוא כותב העבודה (ותתפלא באקדמיה כמה קל להשיג עבודות של אחרים).
ה. "על כל תקבול של חבר ברשת החברים שלך (עד 4 רמות) שלך תקבל 30% מהתקבול אותו קיבל בעל העבודה בחזקת מספר הרמה. "
מזכיר את הפירמידות האינטרנטיות של פעם, רק בתלבושת יפה.
ו. אני לא הייתי מעלה עבודות שאני כתבתי מחשש שיפורסמו ברבים (כיצד האתר אוכף/מגלה אם קונה העבודה הפיץ אותה?).
בקיצור, למרות שמדובר בקונספט חביב על פניו מסתתרים בו המון פנים שליליים.
לא הייתי רוצה להיות אחראי לכך שסטודנט יגיש עבודה אותה קנה בתור עבודתו.
זוהי דעתי ואני כותב אותה משום ששאלת.
supgog.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי מורנו לירן
היי,
לא, לא ממש
(למרות שזה לא בריא להתווכח עם עו"ד..... )
הסיבה היא פשוטה - למה לא לעשות עבודה בעצמך? הרי זו מהות התואר לא? נכון שלפעמים זה "תיק" לעשות עבודה, אבל לקנות עבודה ולהגיש אותה בשמך? זה ממש לא מחמיא (בלשון המעטה).
היי,
אני מקבל את טענותכם וחלקן אף נראות לי הגיוניות ואף ליגיטימיות, אני יודע שישנו מערך ביקורת על העלאת העבודות, אני מניח שלא כך לגבי הפצתם.
אך אני מגיע מראיית עולם אחרת, פחות "מתייפיפת", נכון זה לא יאה לרכוש עבודה ולא להכינה בעצמך אך..... אנו לא כאן בכדי לחנך סטודנטים שגם כך מי שפועל בדרך זו ימשיך בה ומי שאינו לאו.
כאחד שסיים את האקדמיה לפני מספר שנים והפנו את תשומת ליבו לנושא, נראה לי נחמד שעבודות אלו שעמלנו עליהם לא מעט יתנו שכרם המועט בדרך זו.
בכל אופן, הנני מקבל את הפרמטרים הכביכול בעייתיים שהעלתם ( עם חלקם אני בהחלט מסכים )ומודה על הדיון.
בוקר טוב לירן,
(אתה "מכריח" אותי להתעורר וזה לא טוב לי....מוקדם מידי:)
א. צר לי על ההתייפיפות, אך אני חושבת - שכל עבודה באשר היא תשכיל את המכין אותה.
ב. בעיני זה לקנות השכלה. הצעד השני - זה לקנות תואר....(מזכיר לי כמה ח"כים שעשו זאת). השלישי - לקנות משרה, ואולי גם אשה...לך תדע. כסף לא קונה הכל וודאי לא יושר מידות.
ג. אנחנו לא כאן כדי לחנך, נכון - אבל גם לא לתת יד לשאינם מחונכים! וסליחה על ההטפה על הבוקר.
ד. מוזר לי שזה בא ממך - עו"ד שאמור לשמור על אמות המידה.
ה. לקנות עבודה כמוה כלקנות דעת. נכון מוזר? מה תאמר לילדיך? - רכשתי חלק מציוני בתואר? התרצה שגם הם יעשו כן?
יש לי גם ו' וז' אבל אחסוך ממך. :)
היי ריקיל'ה
ראשית, אני דווקא מבסוט מהרעיון שהתעוררת והדיון הזה לדעתי מפרה ומעניין יותר מהנושא שבראשיתו ולראייה הזליגה ממנו לנושאים שהזכרת ( למרות שיש בהם מעט הרחקת לכת).
אדם שרוכש עבודה, או מקבל מחבר יכול להשתמש בה ככלי עזר, בחינה נוספת כמו כל סיעור מוחות שמומלץ לעשות בסוגיות חשובות של חיינו ואין להכליל כל פעולה מסוג זה כשלילית. ( זו הייתה כוונתי המופשטת בנושא ואני מצר על בחינת אמות מידותיי על ידך, יתרה מכך שהספקת מעט להכיר את שאמות מידותיו נבחנות כעת :| )
מאידך, זה לא שאיני חושב שאין כל ממש בדברייך וכפי שציינתי בתגובתי הקודמת ישנם לאחר הפניית תשומת ליבי לכתוב בתגובות דלעיל פרמטרים כביכול בעייתיים בנושא, אך שוב אין להכליל כל פעולה כזו ככזו התואמת את הדוגמאות שציינת בתגובתך.
בהערכה רבה,
לירן
הי לירנצ'וק,
עכשיו אני ערה לגמרי :)
ראשית והכי חשוב - לרגע לא הטלתי דופי באמות המידה שלך (וצר לי אם כך הובנתי).
הרעיון שהעלית - פוגם באמות מידה של יושרה ואמינות, מצד כל הנוגעים בדבר - הן המוכרים והן הקונים. שוב, כך זה בעיני.
שנית, וואלה , חידשת לי - סטודנט באמת יקנה עבודה בכמה מאות שקלים לריענון, סיעור מוחות או להעשרה :d :d :d
ברור, שאיש יעשה כטוב בעיניו, אך לעניות דעתי הלא נחשבת - אין זה המקום לסייע בדברים כגון אלה.
בברכה,