ממשלת שוויץ מודיעה מזה חודשים על התערבות במסחר...הנה דוגמה מ
הנה דוגמה נוספת, להתערבות של ממשלת שוויץ במסחר בשערי המטבע שלה.
כידוע, שער מטבע גבוה אינו טוב למאזן הסחר של מדינה ופוגע ביצואנים. לכן, ממשלת שוויץ מתערבת, כדי להוריד את שער המטבע מול האירו והפאונד, אבל כמובן גם מול הדולר.
דוגמה יפה לכך קיבלנו אתמול בשעות הערב: שימו לב לנר האימתני שיתרחש תוך חמש דקות (אין צורך לציין שכל מי שהיה שם בעיסקה נגדית חווה הפסד צורב, אם היה לו סטופ לוס והפסד ענק - אם לא היה לו.
[img]usd.chf.doc[/img]
Re: ממשלת שוויץ מודיעה מזה חודשים על התערבות במסחר...הנה דוגמה מ
אני חווה בעיות התאקלמות. אנסה להעביר את הגרף דרך סטס.
אהלן מאיר
משך השבועות האחרונים מצאתי את עצמי בודד שורי על הצמד EUR-CHF, בשעה שאני סומך על ממשלת שוויץ המצויה באותה דילמה המוכרת היטב לנו בישראל ולסטנלי פישר ביחס לדולר-שקל.
לפני מספר שבועות הסתובבתי על הצמד כמו בהוראת קבע, כל פעם שער קצת יותר נמוך סביבות 1.4520 סיבוב למעלה כ60 פיפס. בשבוע שעבר קבע הצמד את שפל כל הזמנים 1.4320.
התעוררתי לפעולה ומספר נסיונות כושלים אך זהירים למצוא את התחתית הסתיימו בהצלחה רבתי. אמש נתפסה הוראה ב1.4150 סטופ עוקב 20 פיפס (זהירות בחיפוש תחתיות כאמור), בום הזינוק עליו מדבר מאיר עד 1.4400 וירד עד 1.4320, סטופ נתפס ב1.4379. רווח 229 פיפס.
תודה לממשלת שוויץ
הצלחה רבה לך מאיר.
שבת שלום
ארז
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ILEEAVIV
אהלן מאיר
משך השבועות האחרונים מצאתי את עצמי בודד שורי על הצמד EUR-CHF, בשעה שאני סומך על ממשלת שוויץ המצויה באותה דילמה המוכרת היטב לנו בישראל ולסטנלי פישר ביחס לדולר-שקל.
לפני מספר שבועות הסתובבתי על הצמד כמו בהוראת קבע, כל פעם שער קצת יותר נמוך סביבות 1.4520 סיבוב למעלה כ60 פיפס. בשבוע שעבר קבע הצמד את שפל כל הזמנים 1.4320.
התעוררתי לפעולה ומספר נסיונות כושלים אך זהירים למצוא את התחתית הסתיימו בהצלחה רבתי. אמש נתפסה הוראה ב1.4150 סטופ עוקב 20 פיפס (זהירות בחיפוש תחתיות כאמור), בום הזינוק עליו מדבר מאיר עד 1.4400 וירד עד 1.4320, סטופ נתפס ב1.4379. רווח 229 פיפס.
תודה לממשלת שוויץ
הצלחה רבה לך מאיר.
שבת שלום
ארז
כל זמן שאתה לא ליד המחשב אתה רווחי.
קח לך אוהל ושק"ש ורד למדבר.
תחזור בעוד חודש ואולי בסוף הלופש הגדול יותר טוב.
תרביץ מיליונים
אהלן
סטס זה גרף דולר - סוויסי, תעלה בבקשה יורו - סוויסי EUR-CHF על זה דובר.
BPY תביא שתי שמיכות, שני מקלות מטאטא ומימיה, יוצאים לשטח.
:d :d :d
שבוע טוב
[left:zagvwc1o]ארז[/left:zagvwc1o]
מאיר רשם "להוריד את שער המטבע מול האירו והפאונד, אבל כמובן גם מול הדולר"
בכל מקרה זה משהוא שלח לי :oops:
אבל בבקשה גם אירו.