תגידו מזל טוב קניתי די מדיקל
לאחר התלבטויות רבות השתכנעתי היום וקניתי די מדיקל
לפי מה שחברי אמר לי השווי המינימלי שהמנייה אמורה להגיע אליו הוא 270 שזה יהיה מחיר ההנפקה המינימלי
הוא סיר לי שי טבלת בונוסים למנהלים וזה האינטרס שלהם להנפיק לפי שווי מינימלי של 150 מיליון דולר
בהצלחה לכולם ותודה
Re: תגידו מזל טוב קניתי די מדיקל
בהצלחה ידידי אבל ככה לא קונים מניות.
בבורסה צריך סבלנות והרבה וההתלהבות שלך מהמניה היא טבעית ונורמלית כי היא מפעילה אצלך את רגש החמדנות ומה שאתה רואה לנגד עינייך זה רק את הרווחים שהמניה יכולה לייצר.
אם המניה מתממשת החל ממחר ויורדת במהלך שלושת הימים הקרובים כ-10% יש סיכוי טוב שאתה תמכור אותה דווקא בנקודה שצריך לקנות אותה ואז סביר להניח ש"תתבאס" פעמיים: פעם אחת על שקנית והיא ירדה ופעם שניה על שמכרת והיא עולה.
ישנן נקודות קניה ברורות והקניה שלך היא לא אחת מהן.
אני מאחל לך כמובן שהמניה תעלה ותצליח אך חשוב להיות שקול ולהצטייד עם הרבה סבלנות.
מועדים לשמחה
ג'קי
אני מודה לך על היחס והעזרה
שמתי לב שיש שם מחזורים גדולים וקראתי עלייה קצת חומר על החברה די מדיקל וראיתי שחברות מסוגה נסחרות בנאסדק בשווי של 500 מיליו דולר ויותר
יכול להיות שתעלה 1000 אחוז?
יכול להיות שהשוק פיספס אותה כל כך הרבה זמן?
כרגע ניראת מעולה וקבעתי לעצמי יעד של 400 לפחות בדיוק כמו שחבר שלי אמר ולא מתכוון לשחרר לפני ה400 לפחות
תודה ובהצלחה
תומר איך אתה מסביר את מה שהולך שם בזמן האחרון האם לדעתך מידע פנים?
ראיתי שהיתה עסקה מחוץ לבורסה מישהו קנה 5 מיליון מניות בשער 133
יש לך הסבר?
וחוץ מזה השוק הרבה פעמים מפספס
גקי ואביאל שלום ובהצלחה בניהול הפורום
לא הבנתי עד הסוף את התשובה של גקי ואודה אם תוכל להסביר
ב 10/3/10 השיא היה 127.9
המניה תיקנה והתחילה לעלות וב - 24/3/10 היא פרצה למעלה אך סגרה מתחת . ב- 28/3/10 המניה סגרה מעל השיא הקודם והא קנה יום אחד לאחר מכן
מה לא בסדר ?
תודה
אייל
זה שהוא קנה יום אחרי הפריצה זה נחמד אבל בכמה הוא שילם מעל הפריצה ? הוא צריך לדעת שהוא עלול לשלם את המחיר הזה + 2% אקסטרא לגילוח סטופים.
בהצלחה
ג'קי