Re: פניה אישית לחברי האתר,
שלום אביאל וברוך הבא לאתר הגדול מכולם !!!
אביאל אתה כותב יפה ומאוד מקצועי,ואני נהנה לקרוא את הניתוחים שלך,
חג שמח
רמי
שיהיה לך בהצלחה!
אני עצמי מנתח טכני עם נסיון קטן מאוד - פחות שנה (היה לי תיזמון טוב להיכנס לשוק -והרי התיזמון בטכני הוא למעשה חצי מהעבודה). דבר אחד למדתי בתק' הזו, נתוח טכני אכן עובד (אני רו"ח ויודע לקרוא דוחות, ואין מה להשוות בכלל, טכני פשוט הרבה הרבה יותר טוב ומוצלח מקריאת וניתוח דוחות כספיים שמתאים יותר לבחירת אגחים קונצרניים ופחות למסחר במניות).
אשמח לקרוא את סקירותך ולהשכיל. אני בטוח שיש לי מה ללמוד ממך.
רונן.
שלום אביאל
הוצגת כמנהל ניתוח טכני ע"י מנהלי הפורום בצמד עם ג'קי, אך לא הוזכר הרקע המיקצועי שלכם.
התרשמתי שאתה כותב במקצועיות ולעיניין ,כמו כן יצא לי לראות כמה סקירות וידאו באתר האישי שלך.
למען גילוי נאות הנהוג לרשום,
האם תוכל לרשום מה הרקע שלך,מה הניסיון שלך בניתוח טכני,האם יש לך רישיון ייעוץ השקעות,רקע אקדמאי וכל הקשור לגילוי נאות הנראה בעינך רלוונטי.
*הפניה מופנת גם לג'קי ברוך.
תודה מראש
חג שמח
אילן
אביאל שלום
הסקירה מעניינת מאוד אך רציתי לשאול
כתב גלובס משה שלום מנסה להעריך את הצפוי בשוק לפי מספור הגלים
אני מתאר לעצמי שזה מאוד קשה למספר את הגלים אך זה נותן יותר אפשרויות להעריך את הכיוון
האם גם אתה עובד בשיטה זו
תודה
אייל
אביאל שלום
הסקירה מעניינת מאוד אך רציתי לשאול
כתב גלובס משה שלום מנסה להעריך את הצפוי בשוק לפי מספור הגלים
אני מתאר לעצמי שזה מאוד קשה למספר את הגלים אך זה נותן יותר אפשרויות להעריך את הכיוון
האם גם אתה עובד בשיטה זו
תודה
אייל
אתה מדבר על גלי אליוט.
בבסיס התאוריה עומדת ההנחה שאת אותם חמישה גלים מוטיביים ושלושה ראקטיביים תוכל למצא בכל רזולוציה. התיאוריה לקוחה מתוך הגיאומטריה הפרקטלית המתעסקת בישויות גיאומטריות שבפשטות נאמר שמדובר ביישויות שככל שתבצע זום פנימה או החוצה עדיין תעמוד מולך אותה היישות.
אני אישית לא הייתי ממליץ לך להסתמך על גלי אליוט בתקווה לתזמן כניסה ויציאה מפוזיציה מאחר וברזולוציות כאלה גם אם אחד מניח שאכן יש משמעות לתיאוריית גלי אליוט אזי על גלים מרזולוציית זמן כזו רוכב רעש לבן בלתי ניתן לסינון כך שניתן לומר ש"השגיאה" מהגל תוצאה של אותו רעש לבן היא בסדר גודל של הגל עצמו או במילים אחרות פשוט לא ניתן למצא גל מרזולוציה כזאת .
נשאר הטווח הארוך ובכדי לאשר את נכונותו יש להיכנס לכל גל מ"פרקטל אב" ולמצא בו קיום של אותה יישות (חמישה מוטיבים ושלושה ראקטיבים) ולהמשיך ולחזור על התהליך בכל זום לכל פרקטל, כל זאת תוך עמידה בתנאים שונים שאם לא מתקיימים אזי אין זה גל של אליוט (גודל הראקטיבים, גודל הגל השלישי וכו...), בסופו של דבר אתה תגיע לאותו פרקטל בו לא ניתן בשום אופן לזהות גל אליוט עקב אותו רעש שהזכרתי.
כך אתה נשאר בעצם עם תחזית מגלי אליוט בסבירות מסויימת לכיוון השוק.
זה בעצם נכון לכל תורת הניתוח הטכני, השאלה היא אם אתה סבור שהפעולה הטכנית תורמת לתוחלת הרווח שלך, עבורי ולגבי גלי אליוט התשובה שלילית...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ilansinai
שלום אביאל
הוצגת כמנהל ניתוח טכני ע"י מנהלי הפורום בצמד עם ג'קי, אך לא הוזכר הרקע המיקצועי שלכם.
התרשמתי שאתה כותב במקצועיות ולעיניין ,כמו כן יצא לי לראות כמה סקירות וידאו באתר האישי שלך.
למען גילוי נאות הנהוג לרשום,
האם תוכל לרשום מה הרקע שלך,מה הניסיון שלך בניתוח טכני,האם יש לך רישיון ייעוץ השקעות,רקע אקדמאי וכל הקשור לגילוי נאות הנראה בעינך רלוונטי.
*הפניה מופנת גם לג'קי ברוך.
תודה מראש
חג שמח
אילן
לאחר שחזרת מהחופשה אשמח לתשובה
מועדים לשמחה
אילן :)
שלום לכולם
לתומר
תודה על התשובה. לי ניראת יותר אפקטיבי להשתמש בתורת הגלים לטווח ארוך ולא לטווח קצר ולא לקבלת החלטות של עיתוי כניסה ויציאה. כמו כן אני לא יודע להשתמש בזה אך לטווח ארוך מי שיודע את הכיוון זה יתרון
לגקי ואביאל
האם אתם משתמשים בתורת גלי אליוט ובניתוח גלים והאם אתם נעזרים בזה
תודה
אייל