אני שוקל לעבוד עם אחת מהחברות שמנהלות תיקים. אופציה אחת היא לפתוח חשבון להשקעות בלבד ואז נשאלת השאלה באיזה בנק הכי כדאי לפתוח כזה חשבון? אופציה שניה היא להעביר כסף לחברה ולנהל אצלהם את הכסף ואז נשאלת השאלה איזה ביטחונות יש לכסף?
Printable View
אני שוקל לעבוד עם אחת מהחברות שמנהלות תיקים. אופציה אחת היא לפתוח חשבון להשקעות בלבד ואז נשאלת השאלה באיזה בנק הכי כדאי לפתוח כזה חשבון? אופציה שניה היא להעביר כסף לחברה ולנהל אצלהם את הכסף ואז נשאלת השאלה איזה ביטחונות יש לכסף?
שלום,
מהמעט שאני יודע,
האם אתה רוצה לנהל לבד את התיק או שינהלו לך?
אם אתה רוצה לנהל לבד אז ממליץ על בית השקעות בוודאות. הכסף שמור גם אם בית ההשקעות קורס כי הכסף בבורסה ולא בבית השקעות.
תפרט יותר מה כוונתך לגבי התיק (גודל, ניהול עצמאי או ע"י גוף וכו')
אשמח לעזור...
צעיר (אבל כבר מתבגר)
רשימת חברי הבורסה
מציע לך לעבור רק עם מישהו שנמצא ברשימה
כמובן לא לעבוד עם הבנקים כי העמלות שלהם יאכלו לך את הרווחים.
http://www.tase.co.il/TASE/AboutTASE/TA ... ctDetails/
מכיוון שאין לי זמן להתעסק חשבתי לתת לאחד מבתי ההשקעות. ספצפית חשבתי על מיטב כי יש לי שם חבר. שמעתי גם טובות על דש. החשבון הרגיל שלי מנוהלבדיסקונט אבל אני מתלבט אם לפתוח שם חשבון ולתת לחברה לנהל בחשבון את הכסף או פשוט להעביר כסף לחברת ההשקעות.
הנושא של הערבויות מטריד. הכסף בבורסה אבל על שם מי?
אם בית ההשקעות מת עם מי אני מדבר כדי לקבל את הכסף?
יש בתי השקעות שינהלו לך את הכסף דרך הבנק שלך.ציטוט:
פורסם במקור על ידי berber
אבל בשביל זה צריך חשבון נפרד וזה בדיוק מה שאני שואל, באיזה בנק הכי כדאי לפתוח חשבון להשקעות בלבד?
לא בבנקים, הם לוקחים עמלות גבוהות על כל פעולה. לך לאחד מבתי ההשקעות ותעשה השוואת עמלות ותראה כמה מציע כל אחד. ההבדל הוא לא עצום, אבל כל שקל קובע. העמלה היא על קניה ומכירה מן הסתם, שאלה הפעולות הנפוצות. לגבי הביטחון, אין לך מה לחשוש אם אתה הולך לאחד מבתי ההשקעות הגדולים או אלה שעובדים איתם, שלא תחשוב שהבנקים הם היחידים שיודעים מה הם עושים.